ארכיונים |
ספטמבר 2022
אוגוסט 2022
יולי 2022
יוני 2022
מאי 2022
- עוגת תפוזים
- ג' מאי 31, 2022 11:08 am
- שעועית ובשר
- ב' מאי 23, 2022 10:59 am
- פשטידת קישואים
- ו' מאי 20, 2022 2:00 pm
- דג מרוקאי חריף
- ו' מאי 20, 2022 12:30 pm
- קציצות אורז ועוף
- ה' מאי 19, 2022 11:49 am
- פרגיות ממולאות באורז
- ה' מאי 19, 2022 10:46 am
- קובה אורז עם בשר
- ה' מאי 19, 2022 10:13 am
- פרגיות ואורז
- ג' מאי 17, 2022 9:35 am
- עוף בגריל
- ב' מאי 16, 2022 2:35 pm
- פסטה אדומה
- ב' מאי 16, 2022 11:08 am
- פסטה ברוטב עגבניות
- ב' מאי 16, 2022 10:39 am
- טוסט חביתה ועגבניה
- א' מאי 15, 2022 1:16 pm
- מתכון טבית
- ה' מאי 12, 2022 11:14 am
- קציצות עוף
- ג' מאי 10, 2022 9:31 am
אפריל 2022
מרץ 2022
- בורקס פיצה
- ד' מרץ 23, 2022 3:57 pm
- טאג'ין טלה עם משמש ותאנים
- ש' מרץ 19, 2022 5:12 pm
- עוף בלימון
- ש' מרץ 19, 2022 4:06 pm
- קציצות אפויות
- ש' מרץ 19, 2022 4:05 pm
- מתכון טבית
- ש' מרץ 19, 2022 4:04 pm
- עוף בדואי
- ו' מרץ 18, 2022 10:45 am
- פשטידת חצילים
- ו' מרץ 18, 2022 10:43 am
- מתכון לעוף בנענע עם צנוברים
- ו' מרץ 18, 2022 10:40 am
- עוגיות סופלה מרציפן
- ו' מרץ 18, 2022 10:31 am
- מאפה בצק עם קינמון
- ו' מרץ 18, 2022 10:30 am
- מאפה זעתר
- ו' מרץ 18, 2022 10:29 am
- כנפיים עם אפונה וגזר
- ו' מרץ 18, 2022 10:25 am
|
|
פורסם: ד' יוני 15, 2022 12:22 pm
|
מצרכים: 10 כפות שמן זית 4 בצלים לבנים מקולפים 2 קופסת שימורים עגבניות מרוסקות 16 שיני שום, קלופות 7 ענפי סלרי, כולל העלים 4 גזרים, קלופים 2 שורש פטרוזיליה – לא חובה 800 גרם בשר טחון 7 כפות רסק עגבניות 2 כוס מים רותחים 2 כפית שטוחה מלח 1 כפית פלפל שחור 2 חבילה דפי לזניה לרוטב 4 כפות גדושות קמח לבן קורט אגוז מוסקט כפית מלח כפית פלפל שחור גרוס אופן ההכנה קוצצים בצלים, שום, סלרי, גזרים ושורש פטרוזיליה לקוביות ומטגנים את כולם ב סיר סולתם רחב עם שמן זית מוסיפים את הבשר ומטגנים במשך 15 דקות מוסיפים תבלינים ועגבניות,מים ורסק ומבשלים במשך 35 דקות. מוסיפים חלב,מלח ופלפל,אגוז מוסקט ומטריפים עם מטרפה , עד שהרוטב מסמיך ומגיע למרקם של טחינה. מסירים מהאש. – ועכשיו מרכיבים: מניחים בתחתית התבנית 2-3 כפות מהבשר ומעל מניחים שכבה של דפי לזניה. – מניחים חצי מכמות הבשר ומעל חצי מכמות הבשמל ושוב שמים דפי לזניה וחוזרים על הפעולה.יוצקים את הרוטב שהכנו. – סוגרים את התבנית עם רדיד אלומיניום ואופים במשך שעה. – פותחים את הכיסוי ואופים עוד 20 דקות עד להזהבה.
נערך לאחרונה על ידי ELIA321e בתאריך ד' יולי 06, 2022 11:58 am, נערך פעם אחת בסך הכל. |
|
|
|
|