סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' מאי 02, 2025 3:52 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
229סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 46  הבא
הזנה רשימות הבלוג הפופלריות
בריטה על ידי ELADG2 ב ד' אוקטובר 04, 2023 1:45 pm
חברת בריטה היא חברה גרמנית שמתמחה בייצור מוצרי סינון למים,היא נוסדה בשנת 1966 ע"י היינץ בטאונסשטיין
בגרמניה.מוצרי חברה נועדו לשבפר את איכות וטעם המים של מי השתייה.
המוצר המוביל של החברה,קנקן סינון המים של פילטר בריטה,בעל פטנט סינון ייחודי להפחתת כימיקלים וזיהומים

במי ברז
או כמו עופרת.
מאז אותה המצאה,חברת בריטה הרחיבה את קו המוצרים שלה למבחר מגוון מכשירים המיועדים לסינון מים,כמו
מסננים המותקנים בברז,בקבוקי פילטר,דיסקים לסינון ועוד.
אחת ממטרות המפתח של חברת בריטה היא לקדם קיימות וביצוע הפחתת השפעה סביבתית,לשם כך היא פיתחה
פילטר בריטה מקסטרה.
מוצרי BRITA מופצים במספר גדול של מדינות ברחבי העולם והפכו אותה לאחד מהמותגים הטובים בעולם בתחום

זה.

מתכון פוקצ'ה על ידי ELADG2 ב ד' יולי 19, 2023 4:27 pm
מרכיבים

1 ק"ג גרם קמח פיצה
4 כפיות שטוחות מלח דק
20 גרם סילאן
720 מ"ל מים
2 כפיות שמרים יבשים


לקישוט:
עלי רוזמרין
מלח אטלנטי גרוס דק
שמן זית


אופן ההכנה

לוקחים קערת נירוסטה ומערבבים בה את כל מרכיבי הבצק יחד עם כף עד לקבלת תערובת אחידה.
את הקערה מכסים באמצעות ניילון נצמד ומכסים במגבת,לאחר מכן מתפיחים למשך 15 שעות בטמפרטורת החדר או בתוך
המקרר,ניתן להתפיח את הבצק גם למשך לילה שלם.
באמצעות מברשת,מברישים בשמן זית תבנית במידות 27x40 ושמים את הבצק בתוכה.
מכסים בניילון נצמד ומתפיחים למשך שעה.
כעבור שעה יוצקים שמן זית,ולאחר מכן יוצרים גומות באמצעות האצבעות ומותחים את הבצע בתבנית
עד שהוא מכסה את כולה.
מכסים ואז נותנים לו לתפוח במשך 45 דקות,בזמן הזה מחממים תנור ל220 מעלות.
אחרי שהבצק תפח,שופכים מעט שמן זית נוסף,ואז באמצעות האצבנות מחדירים את השמן לתוכו.
מפזרים מלח ואת עלי הרוזמרין.
אופים במשך חצי שעה על אבן שמוט איכותית[...

[ התקדם ]

אבן שמוט על ידי ELADG2 ב ב' מאי 08, 2023 2:08 pm
מהי אבן שמוט?

אבן שמוט היא פיסה עבה ושטוחה של משטח אבן המשמש לאפיית לחמים,פוקצ'ות,פיצות ועוד.
אבן שמוט יכולה להיות עגולה או מלבנית ובמגוון צורות ובמספר עוביים.
איך זה עובד? פשוט מניחים את אבן השמוט על המדף האמצעי של התנור או בתחתית התנור ומחממים מראש במשך זמן מוגדר לפני האפייה.
כשאבן שמוט תתחמם היא תספוג את החום ותשמור אותו זמן רב ובכך החום יתפזר באופן אחיד ויועבר לבצק.באתר ניתן להשיג אבן פיצה של מספר חברות.


אבן שמוט סולתם לפיצה היא האלטרנטיבה המושלמת אם אין לכם תנור ייעודי לפיתה.
יחד עם זאת,אנשים רבין הרוכשין אבן זו ,אינם משתמשים בה באופן הנכון ועלולים להרוס את האבן כתוצאה מניסיונות חוזרים ונשנים כמו לתבל אותה או לנקותה באופן לא נכון.
כאן,באתר זה,ניתן לכם מספר טיפים לשימוש נכון יותר עם אבן שמוט לפיצה.

איך לנקות אבן שמוט לפיצה

השתמשו במברשת ומים חמים,אל תכניסו את כל האבן מתחת למים.
השתמשו בזרם מים קטן בכדי להרטיב את משטח האבן ולאחר מכן עברו עם מברשת לניקוי,אסור להשתמש בשום סבון !
לאחר מכן יבשו את האבן באויר ו...

[ התקדם ]

מתכון קוסקוס על ידי ELADG2 ב ב' אוגוסט 21, 2023 10:55 am
מרכיבים

3 כוסות מים
1 ק"ג סולתם
1 כף שמן חמניות
כף מלח גרוס דק


אופן ההכנה

לוקחים קערת נירוסטה גדולה ומכניסים לתוכה את הסולת והמלח,מערבבים.
לאחר מכן מסויפים שמן וממשיכים לערבב.
בהדרגה,מוסיפים כוס מים ולשים את הסולת במקביל וממשיכים לערבב.
מעבירים את כל התערובת שהכנו לתוך סיר קוסקוס סולתם,אחר כך יש לפזר על הרשת ולהשאיר חור
במרכז על מנת לאדות בקלות.
מכסים את הסיר ומאדים במשך כשעה,לאחר מכן מעבירים את התערובת חזרה לקערת הנירוסטה.
שופכים 2 כוסות מים על התרובת תוך כדי ערבוב ומכסים במגבת ל-35 דקות.
מעבירים את הצערובת בחזרה לתוך סיר הקוסקס ומאדים למשך 35 דקות.
מעבירים את התערובת למסננת קוסקוס מעל קערה ומסננים באמצעותה את התערובת.
מגישים עם מרק ירקות לשדרוג הארוחה.

איך לבחור כותש שום על ידי ELADG2 ב ו' מאי 19, 2023 10:52 am
האם מאסתם בכותש שום שכל הזמן נשבר לכם? כאן תוכלו לקבל טיפים בבחירת כותש השום המתאים עבורכם.


הוא מכונה "האנטיביוטיקה הטבעית" ואין עוררין על יתרונותיו ותרומתו של השום לבריאות. מחקרים של השנים האחרונות מצאו כי השום מוריד את הסתברות למחלות לב, הפרעות ושבץ לב: הוא נמצא כמוריד את רמת הכולסטרול הרע בדם (LDL), מונע הסתיידות עורקים ויעיל להורדת לחץ הדם.

כותש שום
השום מזין מאוד למרות שיש בו מעט קלוריות

שום יכול להילחם במחלות כולל הצטננות.
תרכובות אקטיביות של שום יכולות להפחית את לחץ הדם.
שום מפחית כולסטרול ועשוי להוריד את הסיכון למחלות לב.
שום מכיל חומרים נוגדי חמצון שיכולים לסייע במניעת מחלות.
בהתחשב בהשפעות חיוביות על גורמי סיכון כמו לחץ דם,הגיוני ששום יכול להאריך חיים.
ביצועים אתלטיים גם יכולים להיות משופרים עם תוספת שום-בתרבות העתיקה שימש השום כחומר המפחית עייפות ומשפר את יכולת התפוקה של העובדים.
שום עשוי לשפר את בריאות העצם.

כותש שום איכותי לא חייב להראות מפואר מדי,אבל הוא יכול לכם זמן כבשלנים.
בנוסף,כותש שום בחלקים מושלמים משחרר את הטעם והארומה החזקים.
אם אתם מתכננים לקנות אחד ...

[ התקדם ]

 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 46  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], idpwf1


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction