סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' מאי 02, 2025 9:04 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
229סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 46  הבא
הזנה רשימות הבלוג הפופלריות
מתכון לבורקס תפוחי אדמה עם נענע על ידי ELADG2 ב ה' אוקטובר 03, 2024 3:12 pm
רכיבים:

למלית:

4 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וקצוצים לקוביות
1/2 כוס תרד קצוץ טרי
1/2 כוס זיתים שחורים קצוצים
1 חציל בינוני, חתוך לקוביות
1 פלפל חריף, קצוץ דק
רבע כוס נענע קצוצה טרי
רבע כפית כמון
4 כפות שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל

להכנת הבצק:

500 גרם בצק עלים
ביצה אחת גדולה



אופן ההכנה:

להכנת תפוחי האדמה:

מכניסים את קוביות תפוחי האדמה לסיר עם מים ומלח. מבשלים עד להתרככות במשך רבע שעה. מסננים ומועכים עם מזלג או מועך תפוחי אדמה עד שמתקבלת תערובת חלקה.


אופן הכנת החצילים:

לוקחים מחבת גדולה שהונחה ליד מגש חלה, מחממים 3 כפות שמן זית ומוסיפים בהדרגה את קוביות החציל. מטגנים על חום בינוני עד להתרככות החציל והזהבתו. מוסיפים מעט מלח, ומעבירים לקערה.
בקערה גדולה, מערבבים את תפוחי האדמה המועכים עם החציל המטוגן, התרד הקצוץ, הזיתים הקצוצים, הפלפל החריף והנענע. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
מחממים מראש התנור ל-180 מעלות צלזיוס. משטחים את בצק העלים על משטח מקומח, וחו...

[ התקדם ]

עמדה 3 הפועל חולון סווינגמן על ידי P.B.15 ב א' אוגוסט 30, 2015 1:12 pm
היי אחי.
אתה יודע מי השחקן בעמדה 3 שאמור לחתום?
ומתי יחתום? תודה

מתכון לפסטה ברוטב טריאקי ושום עם אבוקדו על ידי ELADG2 ב ה' אוקטובר 03, 2024 10:35 am
מרכיבים:
500 גרם פסטה
4 כפות שמן זית
8 שיניים שום קצוצות דק
1/חצי כוס רוטב טריאקי
כוס מים (או קצת יותר לפי הצורך)
2 אבוקדו בינוני, חצוי ומגולען
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כפית פתיתי צ'ילי
4 כפות שומשום קלוי
עלי בזיליקום או כוסברה


אופן ההכנה:

לבישול הפסטה:
את הפסטה נבשל באמצעות סיר גדול ונרתיח בו מין לפי הוראות השימוש של הפסטה עד שהיא מגיעה למצב אל דנטה.
מסנננים את הפסטה ושומרים כוס ממי ההבישול בצד.


להכנת הרוטב:

מחממים שמן זית במחבת גדולה שהונחה ליד מגש חלה על חום בינוני. מוסיפים את השום הקצוץ ומערבבים במשך מספר דקות עד שהשום מתחיל לבעבע ומשנה מעט את צבעו. יש לשיב לב לא לשרוף בטעות את השום בכדי שלא יהיה מר לאחר מכן.
מוסיפים את רוטב הטריאקי ומערבבים היטב. אם הרוטב מרגיש סמיך מדי, מוסיפים מעט מים עד שהתערובת משתבת לרוטב אחיד.

שילוב הפסטה:

מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת עם הרוטב ומערבבים היטב, כך שכל הפסטה תהיה מצופה ברוטב. אם הרוטב עדיין סמיך מדי, מוסיפים עוד מים לפי הצורך. מכסים את המ...

[ התקדם ]

הטבלה האלטרנטיבית - מחזור שביעי על ידי ראובן ב ג' נובמבר 29, 2011 12:54 am
שום שינוי, אז למען הפרוטוקול:

1. מכבי - 39
2. אשקלון - 34 (2+)
3. גליל - 33 (1+)
4-5. הביקעה, הפועל - 32 (0)
6-8. חולון, ראשון, חיפה - 31 (1-)
9-10. אשדוד, הרצליה - 23
11. נתניה - 21

מתכון לסמבוסק פטריות על ידי ELADG2 ב ד' אוקטובר 30, 2024 4:10 pm
מרכיבים להכנת הבצק:

100 מ"ל שמן זית
1 כף סוכר
1 כף מלח
חצי כף שמרים יבשים
500 גרם קמח
200 מ"ל מים


מרכיבים להכנת מילוי פטריות:

400 גרם פטריות (שמפיניון או פורצ'יני), קצוצות דק
מלח ופלפל לפי הטעם
חצי כפית כמון
חצי כפית פפריקה מתוקה
רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
1 בצל גדול קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
2 כפות שמן זית


אופן ההכנה:

הכנת הבצק

בקערה גדולה ששמנו ליד חנוכיה מקריסטל, שימם את הקמח והמלח ואז מערבבים היטב.
באותה קערה, מוסיפים את השמרים והסוכר, מערבבים שוב.
מוסיפים את השמן והמים הפושרים בהדרגה, תוך כדי ערבוב עם כף עץ או עם הידיים.
לשים את הבצק במשך 10 דקות עד שהוא חלק וגמיש. אם הבצק דביק, הוסיפו מעט קמח.
עטפו את הבצק בניילון נצמד או במגבת, והנח להתפחה במקום חם במשך כשעה, עד שהוא מכפיל את נפחו.

הכנת המילוי

בזמן שהבצק מתפיח, נכין את המילוי. בשים את שמן הזית בסיר על חום בינוני.
הוסיפו את הבצל הקצוץ וטגן אותו עד שהוא שקוף (כ-5 דקות).
שימו את השום וטגן עוד דקה.
הוסיפו א...

[ התקדם ]

 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 46  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Dovi, Google [Bot], נורטון


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction