קטגוריה |
בלוגים |
כדורסל ישראלי
ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'
|
0
|
נ.ב.א.
הליגה הטובה בעולם.
|
0
|
כדורסל באירופה
כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'
|
0
|
עוף-טופיק
כל מה שלא קשור לכדורסל...
|
1
|
רשימות הבלוג הפופלריות
|
עונת המלפפונים 8: הכל בגלל בלאט! וואלה?? על ידי שיימס ב ד' ינואר 23, 2013 9:48 pm
|
מכבי ת"א כדורסל כנראה לא תגיע השנה אפילו לשלב הטופ 16. תקציב בינוני, שחקנים שלא מספקים את הסחורה ושערוריות שסבבו את הקבוצה כנראה בכלל לא קשורים לחוסר ההצלחה הזה. כך לפחות נראה מהסיקור של אתר "וואלה", שמצא את האשם הבלעדי - הכל בגלל דיוויד בלאט! אם תשאלו את דיוויד בלאט, קרוב לוודאי שאפילו הוא יודה בפה מלא שמכבי ת"א שלו נמצאת באחת מהעונות האירופאיות החלשות שלה בשנים האחרונות. בלאט, מאמן שלא בורח מאחריות אישית, יודע שהוא נכשל בבחירת השחקנים השנה, ביצירת היררכיה ברורה, מציאת מנהיג ומיקסום הפוטנציאל האישי והקבוצתי של שחקניו. עם כל זאת,לא צריך להתאמץ מדי כדי למצוא גורמים נוספים לחוסר ההצלחה היחסי: שחקן שבמקום להמשיך את עונת הפריצה שלו מתקשה לשמור על יציבות (אוחיון), זר בעל קבלות מוכחות באירופה שלא הצליח להתאקלם בקצב הרצוי ביד אליהו (ניק קיינר מדלי), שלא לדבר על שחקנים שנתפסו בקלקלתם וסחבו את הקבוצה לשערוריות מתוקשרות. בנוסף, התקציב של מכבי כבר מזמן לא מהגדולים ביבשת ושחקנים שמצליחים כאן עונה אחת בורחים לכסף הגדול. קשה לצפות ממאמן, מוכשר ככל שיהיה, להצליח בכל שנה ושנה למצוא את... [ התקדם ]
|
|
מתכון לכבד אווז עם יין אדום על ידי ELADG2 ב ש' מרץ 15, 2025 2:33 pm
|
כבד אווז הוא אחד המעדנים המובילים והיוקרתיים ביותר במטבח העולמי. המתכון הזה מציע גרסה קלאסית של כבד אווז. רכיבים: לכבד אווז: 2 פרוסות כבד אווז טרי (כ-200 גרם כל אחת) מלח פלפל שחור טחון לרוטב: רבע כוס חומץ בלסמי מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם 1 כוס יין אדום יבש (עדיף יין בעל גוף מלא, כמו קברנה סובניון) רבע כוס סוכר אופן ההכנה: להכנת הכבד: לפני שמתחילים בהכנת הכבד אווז, חשוב לתת לו להתייצב לטמפ' החדר למשך עשר דקות. כך הכבד יתבשל באופן אחיד. משמנים את פרוסות הכבד עם מעט מלח ופלפל שחור טחון. בסיר כבד כמו סירים סולתם או מחבת עם ציפוי מונע הידבקות, מחממים את המחבת על חום גבוה עד שהיא נשמעת חמה. , מניחים את פרוסות הכבד במחבת. לא טורחים להזיז אותן בינתיים – תנו להן זמן להיות מקורבות למגע עם המחבת ולהשחימן. מבשלים את הכבד כשלוש דקות מכל צד עד שהוא משחים יפה מבחוץ ומתקבל כבד רך מבפנים. הכבד אינו אמור להיות מבושל לחלוטין, הוא צריך להיות רך, אדום במרכז. אחרי שהכבד התבשל, מניחים אותו ... [ התקדם ]
|
|
הטבלה האלטרנטיבית - מחזור שישי על ידי ראובן ב ב' נובמבר 21, 2011 10:43 pm
|
מחזור מלא וגדוש אבל במבחן התוצאה רק שינוי יחיד (ומיוחד):
1. מכבי - 39 2. אשקלון - 34 (2+) 3. גליל - 33 (1+) 4-5. הביקעה, הפועל - 32 (0) 6-8. חולון, ראשון, חיפה - 31 (1-) 9-10. אשדוד, הרצליה - 23 11. נתניה - 21
|
|
מתכון לדג סלמון ברוטב שום עם פלפלים קלוויים על ידי ELADG2 ב ו' נובמבר 01, 2024 1:16 pm
|
מרכיבים: 4 נתחים של דג סלמון 2 כפות שמן זית 4 שיניים שום קצוצות דק 2 פלפלים צהובים קלויים וקצוצים מלח ופלפל שחור לפי הטעם חצי כפית פפריקה מתוקה עשבי תיבול קצוצים כמו שמיר או פטרוזיליה לקישוט חצי כוס שמנת מתוקה או שמנת לבישול רבע כוס מיץ לימון טרי אופן ההכנה: אם משתמשים בפלפלים טריים, קלפו אותם בעזרת מייבש או מעל כירה פתוחה עד שהם רכים ומעט שרופים. לאחר מכן, הניחו להם להתקרר וחתכו לקוביות קטנות. אם יש לכם פלפלים קלויים מוכנים, פשוט חתכו אותם לקוביות. לוקחים סיר קטן, מחממים את שמן הזית על חום בינוני. מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים למשך דקה עד שהוא מתחיל להתבשם. לאחר מכן, מוסיפים את הפלפלים הקלויים וטגנו יחד למשך כ-2-3 דקות נוספות. הנמיכו את החום והוסיפו את השמנת המתוקה ומיץ הלימון. ערבבו היטב והביאו לרתיחה קלה. הוסיפו מלח, פלפל ופפריקה מתוקה. בשלו את הרוטב על חום נמוך למשך 5-7 דקות, עד שהרוטב מסמיך מעט. לוקחים מחבת נפרדת שהונחה ליד חנוכיה מקריסטל, מחממים מעט שמן זית על חום... [ התקדם ]
|
|
מתכון למרק בטטה עם בזיליקום על ידי ELADG2 ב ש' נובמבר 09, 2024 11:47 am
|
מרק בטטה עם בזיליקום הוא מנה חמה, מזינה ומרגיעה, המשלבת את המתיקות של הבטטה עם הרעננות והארומה של הבזיליקום. מדובר במרק קל להכנה, בריא ומלא בטעמים. המתכון הזה מתאים לארוחה קלה, לארוחת ערב או כמתאבן בארוחה חגיגית. תהליך ההכנה פשוט ומהיר, והמרק עשוי להיות טעים במיוחד כשמגישים אותו עם קרם פרש או שמנת חמוצה. מרכיבים: 4 כוסות ציר ירקות 2 כפות שמן זית מלח ופלפל שחור חצי כפית כמון חצי כוס עלי בזיליקום טריים, קצוצים דק 2 בטטות בינוניות,קלופות וחתוכות לקוביות 1 בצל גדול,קצוץ דק 2 שיני שום,קצוצות דק 1 גזר בינוני, קלוף וחתוך לקוביות 1 תפוח אדמה בינוני, קלוף וחתוך לקוביות אופן הכנה: בקערה גדולה, חיתכו את הבטטות, הגזר ותפוח האדמה לקוביות בינוניות. לאחר מכן את הבצל והשום וקצצו היטב. מחממים את שמן הזית בסיר רחב על להבה בינונית. מוסיפים את הבצל ומטגנים במשך 5 דקות עד שהוא מתחיל להיות שקוף. מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה אחת, עד שהשום מתחיל לשחרר ריח טוב. מוסיפים את קוביות הבטטה, הגזר ותפוח האדמה לסיר שהיה ליד מגש חלות... [ התקדם ]
|
|
|
מי מחובר |
משתמשים רשומים: Bing [Bot], Dovi, Google [Bot] |
|