סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' מאי 01, 2025 4:58 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
229סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 46  הבא
הזנה רשימות הבלוג הפופלריות
מרק עדשים על ידי ELADG2 ב ה' ינואר 23, 2025 4:37 pm
מרק עדשים הוא אחד מהמאכלים החמים והבריאים שמספקים חום בימים הקרים.
המתכון מתאים גם למי שצמחוני או טבעוני, מכיוון שאין בו מוצרים מן החי. ניתן לשדרגו עם תוספות שונות כמו ירקות או תבלינים.

מצרכים:

1 כוס עדשים כתומות שטופות ומסוננות
1 בצל בינוני, קצוץ דק
2 גזרים קלופים וחתוכים לפרוסות דקות
חצי כפית כמון טחון
כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור טחון, לפי הטעם
6 כוסות מים
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
כף מיץ לימון
2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית
2 שיני שום קצוצות דק


אופן ההכנה:

מחממים שמן זית בתוך סיר גדול שהנחנו לצד מגש חלות על חום בינוני,לאחר מכן מוסיפים את הבצל שקצצנו ומטגנים אותו עד שהוא מתרככך לאחר 5 דקות בישול,מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים אותו עם הבצל למשך מספר דקות נוספות עד שמתפשט ריח נעים במטבח.
מוסיפים את הגזרים שקילפנו,תפוחי האדמה הקלופים והחתוכים ואת התבלינים: פפריקה,מלח ופלפל.
מערבבים היטב עד שהתבלינים נטמעים היטב בירקות.
מוסיפים את העדשים הכתומות וממשיכים לערבב,ערבב לאט על מנת שכל העדשים יספגו את הט...

[ התקדם ]

ללמוד לשחק כדורסל בגיל מאוחר יחסית על ידי Maxim_T ב ו' יולי 14, 2017 9:52 am
אוקי אז ככה אני יתחיל בזה שאני לוחם עוד כחודש בן 19 והבנתי שהתשוקה האמיתית שלי היא לכדורסל וזה משהו שאני אוהב כבר זמן רב,
הבנתי שזה משהו שאני רוצה להתעסק איתו אפילו ללמוד לשחק מקצועי אבל גם די הבנתי שזה משהו שמתחילים איתו בגיל צעיר.
במשך הרבה זמן חיפשתי באינטרנט אפשרויות ומועדונים שיוכל להצטרף, גם בנקודה כלשהי בשירות הבנתי שאני אפילו מוכן לרדת מלוחמה כדי להגשים את החלום שלי. עליתי לארץ לפני 11 שנים ולא הייתה לי את האפשרות ללמוד לשחק כדורסל אז שם גם בגלל סיבות כלכליות וגם בגלל שלא נחשפתי לספורט הזה בגלל שהוא לא כלכך פופולרי שם (אוקראינה).
חיפשתי בלוגים ולא מצאתי הרבה בלוגים רציניים עד שראיתי את הבלוג הזה, אנשים שמבינים בכדורסל וכל דבר בוא הוא נטו כדורסל וזה מה שגרם לי לרשום את הבלוג הזה.
אז השאלה שלי היא כזאת אני יודע שזה מאוחר אבל באמת מה הסיכויים שלי ללמוד לשחק מקצועי למרות הגיל המאוחר השמח לתשובות רציניות תודה ממראש.

קציצות אורז ועוף על ידי ELIA321e ב ה' מאי 19, 2022 11:49 am
מרכיבים

2 כוס אורז
2 בצל קצוץ דק
6 שיני שום קצוצות
מלח, פלפל שחור
1 קילו עוף טחון

להכנת הרוטב

6 כפות שמן זית
4 שיני שום
600 גרם רסק עגבניות
4 כוסות מים חמים
6 לימון פרסי
12 שזיפים מיובשים
2 בצל קצוץ דק

אופן ההכנה

שוטפים את האורז ושמים לאחר מכן בתוך קערת נירוסטה סולתם ומוסיפים את כל החומרים ומערבבים
היטב עד לקבלת תערובת אחידה,מגלגלים לצורת קציצות ומניחים על מגש ומאחסנים במקרר,את השאריות מנקים עם דלי הפלא.
לאחר שהקציצות התקשו,מכינים את הרוטב ומוסיפים את השמן לסיר נמוך רחב ומחממים על אש גבוהה.
מטגנים את הבצל במשך מספר דקות עד לזהזבה,מוסיפים את השום,מערבבים ומטגנים דקה נוספת.
מוסיפים לתוך הסיר את רסק העגבניות עם המים ומערבבים עד לרתיחה,לאחר מכן מוסיפים את השזיפים
המיובשים,מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20 דקות,מתבלים בפלפל ומלח ומערבבים.
מניחים את הקציצות בתוך הרוטב ומבשלים עוד חצי שעה.

פרגיות ממולאות באורז על ידי ELIA321e ב ה' מאי 19, 2022 10:46 am
מרכיבים


2 כוס אורז
6 כפות חמוציות
2 כפית בהרט
מלח
פלפל
1 קילו פרגיות
2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק


להכנת הרוטב

2 כוסות מים
6 כפות סילאן
4 שיני שום כתושות
8 כפות שמן זית
2 כף פפריקה


אופן ההכנה

מבשלים את האורז לפי ההוראות ומחממים תנור מראש ל190 מעלות.
לוקחים 2 כוסות אורז ומוסיפים לתוך קערת סולתם את הפטרוזיליה,התבלינים והחמוציות.
מניחים את הפרגית על לוח חיתוך ומניחים את האורז ומגלגלים אותו עד לקבלת כדור.
מערבבים עם מטרפה את חומרי הרוטב ויוצקים אותם על הפרגיות.
אופים במשל 50 דקות עד להזהבה של הפרגיות

קובה אורז עם בשר על ידי ELIA321e ב ה' מאי 19, 2022 10:13 am
מרכיבים

8 כוסות אורז פרסי
2 כפית בהרט
1 כפית מלח
1 כפית פפריקה
פלפל שחור
2 ביצים
חצי כוס מים
800 גרם חזה עוף טחון

להכנת המלית

10 כפות שמן
4 בצלים קצוצים דק
כפית מלח
כפית פלפל שחור
כפית הל טחון
1 קילו בשר בקר


אופן ההכנה

מרתיחים מים חמים בתוך סיר סולתם ולאחר מכן שוטפים היטב את האורז ומוסיפים אותו למים שמרתיחיחם.
מבשלים במשך 20 דקות ואז מסננים ושוטפים.
לאחר מכן מעבירים את האורז לקערה ומוסיפים את שאר החומרים להכנת המלית ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מכסים בנייר ניילון נצמד מאחסנים במקרר ל3 וחצי שעות.
מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עד שהבשר משנה את צבעו ומוסיפים את התבלינים ומממשיכים לבשל עוד
20 דקות תוך כדי ערבוב לסירוגין.

 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 46  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Google [Bot], הנווט, סאבוניס


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction