סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' אפריל 30, 2025 11:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
229סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46  הבא
הזנה רשימות הבלוג הפופלריות
קציצות אפויות על ידי ELIA321e ב ש' מרץ 19, 2022 4:05 pm
מרכיבים:

250 ג’ חזה עוף טחון או בקר
בצל
1 כף קמח
חצי כפית שטוחה פפריקה
רבע כפית פלפל גרוס דק
קורט מלח
2.5 כפות שמן נוספות לטיגון
1 כפות שמן
1 כפית שום כתוש
רבע כפית סודה לשתייה
חצי תפוח אדמה
חצי גזר


אופן ההכנה

מחממים סירים סולתם עם שתי כפות שמן שאוחסנו עם קופסאות סיסטמה וקוצצים את הבצל ומטגנים אותו עד להזהבה ולאחר
מכן מעבירים לקערה.
מקלפים את הירקות ומגרדים ומוסיפים לבצל יחד עם הבשר,שום והתבלינים והקמח.
מברישים תבנית אפייה ב-2 כפות שמן ומניחים עליה את הקציצות.
אופים במשך 10 דקות על חום בדרגה גבוהה.

מאפה זעתר על ידי ELIA321e ב ו' מרץ 18, 2022 10:29 am
מרכיבים
150 מ”ל מים
כף שמן זית
חצי כפית מלח
250 גרם קמח רגיל
15 גרם שמרים טריים
לציפוי
רבע כוס תבלין זעתר
40 מ”ל שמן זית
אופן ההכנה
מערבלים קמח ומים עם מיקסר במשך 3 דקות במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה.
מכסים בניילון נצמד לחצי שעה.
מוסיפים את השמרים ומניחים למשך 6 דקות נוספות.
מוסיפים את שמן הזית והמלח ומשאירים לשתי דקות נוספות.
מוציאים את הבצק מהמיקסר ולשים בידיים על משטח מקומח במשך 2 דקות נוספות.
שמים את הבצק בקערה ששומנה מראש ומכסים בניילון נצמד ומתפיחים עד הכפלת הנפח.
לאחר מכן מצפים,מתפיחים שוב ואז אופים – מערבבים שמן זית וזעתר בקערת נירוסטה שיובשה על מייבש כלים שהיא נחשבת כלי בית שימושי בכל מטבח ולאחר מכן מחלקים
את הבצק על משטח מקומח ל5 חלקים במשקל 80 גרם כל אחד.
מגלגלים כל חלק לכדור ומכסים בניילון נצמד למשך רבע שעה.
מרדדים כל חלק בצע לעיגול בקוטר 8 ס,מ.
מניחים ב-2 תבניות המכילות נייר אפייה ומורחים בתערובת הזעתר ומניחים להתפחה במשך חצי שעה.
אופים במשך רבע ש...

[ התקדם ]

טוסט חביתה ועגבניה על ידי ELIA321e ב א' מאי 15, 2022 1:16 pm
מרכיבים:

2 חביתה
2 עגבניות פרוסות דק
2 גבינה צהובה
4 פיתות חתוכות לרבעים
2 גבינת שמנת


אופן ההכנה


חוצים את הפיתות לרבעים עם סכין סולתם ובכל חלק מורחים גבינת שמנת,פרוסת עגבניות ולהוסיף את החביתה
ובסוף מניחים את הגבינה הצהובה.

שמים בטוסטר ונהנים

מתכון טבית על ידי ELIA321e ב ה' מאי 12, 2022 11:14 am
מרכיבים

2 כף מלאה רסק עגבניות
2 כף שטוחה פפריקה
כפית גריל עוף
6 כוסות מים
2 כפית סוכר
6 כרעיים מופרדות
4 כוסות אורז
6 שיני שום
פלפל שחור דק
4 בצלים
2 כף סילאן


אופן ההכנה


מחממים מראש סיר עם שמן קנולה או חמניות עד שנגיע למצב בו כל תחתית הסיר תכוסה.
מניחים את הכרעיים כלפי מטה ומטגנים עד להזהבה ולאחר מכן מטגנים גם את הצד השני.
לוקחים מחבת ויוצקים לתוכה 2 כפות שמן,חותכים את הבצל לקוביות קטנות עד להזהבה.

מחממים מראש תנור ל-120 מעלות ולאחר מכן מפזרים את הבצל והשום ומוסיפים את האורז ושאר המצרכים.
מרתיחים ומבשלים במשך 10 דקות ומכסים.

מעבירים לתנור ואופים 8 שעות.


ניתן להשיג מבחר כלים וגם שואב שוטף מבית לייפהייט אצל שמחי

פסטה ברוטב עגבניות על ידי ELIA321e ב ב' מאי 16, 2022 10:39 am
מרכיבים


1 קילו פסטה ספגטי
12 עגבניות בינוניות
2 בצל סגול בינוני
10 שיני שום
5 כפות שמן זית
12 עלי בזיליקום
חצי 4כפית שבבי צ’ילי יבש
2 כפיות מלח דק
2 כפית סוכר לבן
חצי כפית פלפל שחור גרוס
4 כוסות מים בטמפרטורת החדר
4 כפות רסק עגבניות


אופן ההכנה

חותכים את העגבניות לקוביות 3 ס"מ,חותכים את הבצל הסגול וגם את השום.
מניחים בתוך סיר את כל חומרי הפסטה.
שופכים את המים מעל בתוך הסיר ומבשלים מספר דקות.
מערבבים את כל תכולת המרכיבים ומבשלים עוד 10 דקות.מוסיפים את הרסק עגבניות וממשיכים לערבב.


ניתן להשיג מבחר כוסות זכוכית סיטונאות באתר.

 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Google [Bot]


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction