סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' אפריל 30, 2025 11:39 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
229סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 46  הבא
הזנה רשימות הבלוג הפופלריות
מתכון לפנקייק עם נענע על ידי ELADG2 ב ו' אוגוסט 30, 2024 10:08 am
רכיבים:
1 כוס קמח לבן
2 כפות סוכר
חצי כפית מלח
1 ביצה
1 כוס חלב
2 כפות חמאה מומסת
רבע כוס נענע קצוצה דק
שמן זית לטיגון
1 כפית אבקת סודה לשתייה



הוראות הכנה:

הכנת היבשים: בקערה גדולה, נערבב את הקמח, הסוכר, אבקת הסודה לשתייה ומלח. חשוב להקפיד לערבב היטב כדי לוודא שהמרכיבים יתערבבו באופן אחיד.

הכנת הרטובים: בקערה נפרדת, נבצע קצף לביצה ונתפוס את החלב ואת החמאה המומסת. נוודא שהתערובת מתמזגת בצורה טובה.

שילוב היבשים והרטובים: נוסיף את התערובת הרטובה לקערת היבשים. נערבב בעדינות עד שהתערובת כמעט אחידה. לא לערבב יתר על המידה; גושי קמח קטנים הם בסדר.

הוספת נענע: נוסיף את הנענע הקצוצה לתערובת. נערבב בעדינות כדי שהנענע תתפזר באופן אחיד בתערובת הבצק.

הכנת המחבת: נחמם מחבת של יבואן כלי בית עם 7 שקעים על חום בינוני. נמרח מעט חמאה או שמן על כל שקע כדי למנוע הידבקות.

טיגון הפנקייקים: נשפוך כף מהתערובת לכל שקע במחבת. נבשל כל פנקייק למשך כ-2-3 דקות, או עד שהפנקייק מתחיל להופיע בועות בחלקו העליון. הפנקייק צריך להיות זהוב ופריך בצד התחתון. נ...

[ התקדם ]

איך לבחור כיסוי לקרש גיהוץ ? על ידי ELADG2 ב ו' אוגוסט 16, 2024 9:45 am
כיסוי לקרש גיהוץ הוא כיסוי עם ריפוד טוב וחיוני לקבלת תוצאות טובות.
חלק משולחנות הגיהוץ הנמכרים כיום,ניתנים לרכישה עם כיסוי לקרש גיהוץ נוסף.

חלק מהכיסויים לקרשי גיהוץ הם כיסויים בעלי תכונת נונסטיק המקלים על מלאכת הגיהוץ של הבגדים ומונעת מהם להידבק אל שולחן הגיהוץ.
בשוק ניתן למצוא מגוון כיסויים לקרש גיהוץ בשלל צבעים ועיצובים שונים,רובם מצויים עם שרוך למתיחת הכיסוי אך ניתן למצוא אותם גם עם קצוות גמישים.
כמו כן יש כיסויים לקרשי גיהוץ אשר מגיעים עם קליפסים לתפיסת הכיסוי לקרש גיהוץ.

ודאו שהכיסוי לקרש אותו אתם רוכשים הוא כיסוי לקרש גיהוץ אשר אינו מחליק ונוטה להישאר במקומו.
כיסויים לקרשי גיהוץ העשויים 100% כותנה הם כיסויים מעולים לנוחות מקסימלית של הגיהוץ.

כיסוי לקרש גיהוץ עם ריפוד טוב חיוני להשגת תוצאות מושלמות.
רוב קרשי החיתוך מגיעים עם כיסוי כלול אך יחד עם זאת תמיד קיימת אפשרות לשדרוג או להחלפה במידת הצורך.

חלק מהכיסויים בעלי תכונות שמונעים...

[ התקדם ]

מתכון לקוסקוס מרוקאי על ידי ELADG2 ב ש' פברואר 15, 2025 10:53 am
הקוסקוס המרוקאי הוא אחד המאכלים הפופולריים בעיקר במטבח המרוקאי. הקוסקוס עשוי מקמח סולת והוא משולב לרוב עם ירקות, תבשילים או בשרים, ובמהלך השנים הפך לאחד המאכלים המרכזיים בשולחן החג ובאירועים משפחתיים.

מרכיבים:


להכנת הקוסקוס:

500 גרם קוסקוס (סולת גרגרי בינוני)
2 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח
1 כוס מים

להכנת התבשיל:

3 בצל בינוני, קצוץ דק
4 גזרים בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
2 קישואים, קלופים וחתוכים לקוביות
חצי כוס צימוקים (אופציונלי)
חצי כפית קינמון
חצי כפית כמון טחון
חצי כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית כורכום
רבע כפית קימל טחון
4 כפות שמן זית
2 כוסות מים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 תפוח אדמה בינוני, קלוף וחתוך לקוביות
חצי חציל בינוני, חתוך לקוביות

אופן ההכנה:

הכנת הקוסקוס:
הכנה ראשונית – מניחים את הקוסקוס בקערה גדולה,לאחר מכן מוסיפים את המלח והשמן, ומערבבים היטב כך שהקוסקוס יתפזר באופן אחיד.
השריה – מחממים את כוס המים עד שהיא כמעט רותחת (לא לבשל). מוסיפים את המים בהדרגה על הקוסקוס, ומערבבים בעדינות כך שכל הגרגרים ייספגו במים.
מכסים את הקוסקוס בניילון נצמד או במגבת ששמנו לצד [url=ht...

[ התקדם ]

פשטידת תירס על ידי ELADG2 ב ה' פברואר 13, 2025 2:11 pm
מרכיבים:
2 קופסאות תירס (בערך 300 גרם כל קופסה), מסוננות
4 ביצים
חצי כוס גבינה צהובה מגוררת
חצי כוס גבינת ריקוטה
חצי כוס שמנת מתוקה (אפשר גם חלב)
רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
חצי כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1 בצל קטן קצוץ דק (לא חובה)
מעט שמן לשימון התבנית
1 כוס קמח


אופן ההכנה:

מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס.
בקערה גדולה, שופכים את התירס המסונן. אם רוצים טעמים מעט יותר חזקים, אפשר גם למעוך מעט את התירס עם מועך תפוחי אדמה, כך שהתערובת חלקה יותר.
מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב עד שהתערובת מתמזגת.
מוסיפים את הקמח, הגבינות (צהובה וריקוטה), השמנת המתוקה (או החלב), הפטרוזיליה הקצוצה, הפפריקה, המלח והפלפל. אם בחרתם להוסיף בצל, שימו גם כרגע. מערבבים עד שהתערובת חלקה ומעט סמיכה.
משמנים תבנית אינגליש קייק או תבנית פשטידה בגודל בינוני לצד פמוט לשבת.
יוצקים את התערובת לתבנית ומשטחים אותה כך שהיא תהיה אחידה בגובה.
מכניסים את התבנית לתנור ואופים במשך חצי שעה, או עד שהפשטידה מזהיבה ומתי...

[ התקדם ]

מתכון לנגיסי עוף על ידי ELADG2 ב ב' מאי 06, 2024 12:55 pm
מרכיבים

2 כפית תימין יבש או טרי
8 עגבניות בשלות ללא קליפה חתוכות לרבעים
2 כפית שמן זית
1200 גרם נתחי פרגית משופדים
חצי כפית צ'ילי
2 כפית חרדל
פלפל אדום חתוך לריבועים
2 כפית אורגנו יבש
4 שיני שום פרוסות




אופן ההכנה

מחממים שמן במחבת או באמצעות ריסוס שמן על אש גבוהה.
מניחים את נתחי הפרגית המשופדים על השיפודים
מניחים את השיפודים במחבת הלוהטת.
צולים מכל צד את נתחי הפרגית,ניתן להוסיף מעט מים שסוננו עם פילטר של בריטה לפני תחילת הבישול.
צולים אותם 3-4 דקות מכל צד.
מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים למחבת את העגבניות והתבלינים.
מבשלים במשך 10 דקות נוספות על אש בינונית.
מפזרים על המנה את הבצל הירוק ומגישים.

 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 46  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Google [Bot], uriel17


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction