סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' אפריל 30, 2025 11:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
229סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 46  הבא
הזנה רשימות הבלוג הפופלריות
מתכון פרגיות עם בצל על ידי ELADG2 ב א' פברואר 09, 2025 4:54 pm
מתכון טעים ומזין של פרגיות עסיסיות עם בצל מתובל, שמוסיף טעמים,מתאים לארוחות ערב, חגיגות משפחתיות או כל אירוע שבו רוצים להגיש מנה עסיסית.

מרכיבים:

700 גרם פרגיות
4 בצלים בינוניים, פרוסים דק
3 שיניים של שום, כתושות
רבע כוס שמן זית
חצי כוס יין לבן
1 כף סויה
חצי כף סוכר
חצי כפית מלח
חצי כפית קימל
חצי כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית כמון
רבע כפית פלפל שחור
1/2 כוס מים


אופן ההכנה:

חתכים את הפרגיות לקוביות בגודל בינוני,לאחר מכן,מטגנים את הפרגיות ומטבלים אותן.
לוקחים קערה,מערבבים בה את השום עם הפפריקה,כמון,מלח,פלפל וקימל.
לאחר מכן,מוסיפים את היין הלבן,הסויה,הסוכר וכוס המים עד שכל התיבול עם הבשר מתערבב.
משרים את הפרגיות בתערובת למספר דקות כדי שהבשר יספוג את הטעמים.
לוקחים מחבת גדולה שהנחנו ליד פמוטים לשבת, מחממים את שמן הזית על להבה גבוהה. כשהשמן חם, מוסיפים את הבצל שחתכנו,ומטגנים היטב עד שהוא מתחיל להתרכך במספר דקות.
מוסיפים את השום הכתוש למחבת עם הבצל ומטגנים עד שהשום משחרר את הארומה שלו, כחמש ...

[ התקדם ]

מתכון עוגת תפוזים על ידי ELADG2 ב ג' מרץ 26, 2024 3:16 pm
מרכיבים:


4 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 כפית קליפת תפוז מגוררת דק
כוס קמח תופח
כוס קוקוס
2 שקית סוכר וניל

אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומשמנים תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ.
מערבבים את הסוכר,הוניל והביצים עם מטרפה ולאחר מכן מוסיפים את מיץ התפוזים ושמן
וממשיכים במלאכת הערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
לבסוף,מוסיפים קמח תופח ומערבבים עד ליציקה אחת של העיסה.
יוצקים את הבלילה לתבנית ששימנו מראש במשך 35 דקות.
מגישים לחברים עם סל שוק פלסטיק כשיוצאים לעשות פיקניק בחיק הטבע.

מתכון לפסטה ברוטב בטטה ושמנת על ידי ELADG2 ב ה' מאי 09, 2024 9:12 am
מרכיבים

2 חבילת פסטה (250 גרם)
4 שיני שום
2 מיכל שמנת לבישול 15%
חצי כוס גבינת פרמזן מפוררת
כפית מלח
קורט פלפל שחור
4 בטטות קטנות קלופות חתוכות לחצי
2 בצל קטן קצוץ דק


אופן ההכנה

מרתיחים את הפסטה לפי הוראות השימוש של היצרן ולאחר מכן מסננים היטב.
יוצקים על הפסטה מעט שמן זית או חמניות ובוחשים.
לאחר מכן יש להכניס את הבטטות למים לתוך סיר עשוי ברזל או כל סיר אחר עד לרתיחה,ממשיכים
לבשל עד להתרככות הבטטות ואז מסניים את המי מהבטטות וטוחנים עם מערבל חשמלי עד לקבלת
מרקם עדין.
קוצצים את השום והבצל ומחממים מחבת עם 4 כפות שמן זית,תוך כדי בחישה,מוסיפים את השום והבצל
עד לטיגון שהופך אותך למוזהבים.
מוסיפים את השמנת והבטטות ומערבבים ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה את הרוטב לתוך סיר הפסטה,
ונותנין עוד 15-20 דקות לבישול באש נמוכה.

בתאבון

בחירת מערכת סכו"ם על ידי ELADG2 ב ו' נובמבר 04, 2022 10:51 am
כלי אוכל הם כלים המשמשים כלי עזר לאכילה כגון: כפיות,מזלגות וסכינים המסייעים לאכילה והגשה ולא רק
כלים המשמשים ככלי ששת.
כלי מטבח אלו מיוצרים לרוב נירוסטה שהיא נחשבת כחומר הגלם הטוב ביותר לשימוש יומיומי בשל עלותה הזולה יחסית,עמידותה
ואופן תחזקותה הקל לטיפול.

סוגי איכויות הנירוסטה

בשוק ניתן למצוא מספר סוגי איכויות נירוסטה וכאן נפרט מהן:

נירוסטה 18/10

משמעותה היא 18% כרום ו-10% ניקל

נירוסטה 18/8

משמעותה היא 18% כרום ו-8% ניקל


נירוסטה 18/0

משמעותה היא 18% כרום ו-0% ניקל


איך לנקות כלי סכו"ם

הסירו את כל שאריות המזון מהכלים מהר ככל שניתן,מומלץ למיין את הכלים אם ניתן בתוך קערות
שונות על מנת להקל על הניקיון,משרים בקערת מים פוד אפיל במשך 20 דקות.לאחר מכן מסבנים את הכלים ושוטפים שוב.

מתכון למרק פטריות על ידי ELADG2 ב ב' פברואר 24, 2025 5:10 pm
אחד המנות הנפלאות והפשוטות להכנה שמספקות טעם עשיר, חמים ומנחם בימים קרירים.

מרכיבים

500 גרם פטריות שמפניון טריות
1.5 בצל בינוני קצוץ דק
2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
2 כפות חמאה
2 כפות שמן זית
1 ליטר מים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
חצי כפית כמון
חצי כפית טימין או רוזמרין
1 כפות קמח (,אם תרצו מרק סמיך יותר)
גבינה צהובה
2 סלרי חתוך דק
2 שיניים שום קצוצות


אופן ההכנה:

לפני הכל, יש לנקות את הפטריות. חותכים את הקצוות של הפטריות ופורסים אותן לעוביים שונים, אם רוצים מרק חלק, פרסו דק ואם רוצים מרק עם מרקם, אפשר לשים פרוסות עבות יותר.
שלב טיגון הבצל : בסיר רחב ששמנו ליד פמוט שבת,שמים חמאה ושמן זית ומחממים על להבה בינונית. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא מתרכך ומתחיל להזהיב לאחר מספר דקות. מוסיפים את השום הקצוץ ומערבבים למשך עוד שתי דקות.
הוספת הפטריות והירקות: מוסיפים את הפטריות והגזרים הקצוצים ומערבבים היטב. נותנים לפטריות להתרכך ולהתייבש במשך חמש דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
לאחר שה...

[ התקדם ]

 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 46  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Google [Bot]


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction