מתכון טעים ומזין של פרגיות עסיסיות עם בצל מתובל, שמוסיף טעמים,מתאים לארוחות ערב, חגיגות משפחתיות או כל אירוע שבו רוצים להגיש מנה עסיסית.
מרכיבים:
700 גרם פרגיות
4 בצלים בינוניים, פרוסים דק
3 שיניים של שום, כתושות
רבע כוס שמן זית
חצי כוס יין לבן
1 כף סויה
חצי כף סוכר
חצי כפית מלח
חצי כפית קימל
חצי כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית כמון
רבע כפית פלפל שחור
1/2 כוס מים
אופן ההכנה:
חתכים את הפרגיות לקוביות בגודל בינוני,לאחר מכן,מטגנים את הפרגיות ומטבלים אותן.
לוקחים קערה,מערבבים בה את השום עם הפפריקה,כמון,מלח,פלפל וקימל.
לאחר מכן,מוסיפים את היין הלבן,הסויה,הסוכר וכוס המים עד שכל התיבול עם הבשר מתערבב.
משרים את הפרגיות בתערובת למספר דקות כדי שהבשר יספוג את הטעמים.
לוקחים מחבת גדולה שהנחנו ליד
פמוטים לשבת, מחממים את שמן הזית על להבה גבוהה. כשהשמן חם, מוסיפים את הבצל שחתכנו,ומטגנים היטב עד שהוא מתחיל להתרכך במספר דקות.
מוסיפים את השום הכתוש למחבת עם הבצל ומטגנים עד שהשום משחרר את הארומה שלו, כחמש ...
[ התקדם ]