סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' אפריל 30, 2025 6:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
229סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 46  הבא
הזנה רשימות הבלוג הפופלריות
הטבלה האלטרנטיבית - מחזור חמישי על ידי ראובן ב ב' נובמבר 14, 2011 12:30 am
קצת באיחור, אבל לקח זמן להבין מי נגד מי.

נתחיל בטבלה, שמבוססת על חלוקה לשלושה דרגים: מכבי למעלה, הרצליה/נתניה/אשדוד למטה, וכל השאר באמצע. הניקוד הוא הניקוד ה"צפוי" בסוף הסיבוב השני:

1. מכבי - 40
2. אשקלון - 34 (ניצחון חוץ במלחה, ניצחון חוץ בחולון)
3. גליל - 33 (ניצחון חוץ בראשון)
4. הביקעה - 32 (הכל כמצופה...)
5. חולון - 31 (הפסד בית לאשקלון)
6. ראשון - 31 (הפסד בית לגליל)
7. הפועל - 31 (הפסד בית לאשקלון)
8. חיפה - 31 (הפסד חוץ להרצליה)
9. אשדוד - 23 (ניצחון חוץ בנתניה)
10. הרצליה - 23 (ניצחון בית על חיפה)
11. נתניה - 21 (הפסד בית לאשדוד)

(סה"כ 330 נקודות = 22 מחזורים * חמישה משחקים * שלוש נקודות למשחק)

הסברים קצרים למי שלא מכיר:

זו שיטת דירוג עדיפה לטעמי על הטבלה ה"רגילה" משום שהיא הרבה פחות תלויה בהגרלה. ההנחה היא שיש ניצחונות קלים יותר וקשים יותר והפסדים צפויים יותר וצפויים פחות, והטבלה משקללת את זה (לא בלי חסרונות).

העיקרון הוא פשוט מאוד: בכל קבוצת דירוג, ניצחון בית/הפסד חוץ לא מעלה ולא מוריד את הניקוד, ניצחון חוץ מוסיף נקודה והפסד בית מוריד נקודה. כל ני...

[ התקדם ]

הטבלה האלטרנטיבית - מחזור 12 על ידי ראובן ב ב' ינואר 16, 2012 1:53 am
(התנצלותי בפני אשקלון שאין לי סבלנות לחכות):

1. מכבי - 39
2. גליל - 33 (1+)
3-4. אשקלון, חולון - 32 (0)
5-7. ראשון, הביקעה, הפועל - 31 (1-)
8. חיפה - 28 (4-)
9. נתניה - 25
10-11. אשדוד, הרצליה - 24

אין לי כח לחשב את הטבלה מחדש, אבל אם שמים את חיפה במקומה הראוי בתחתית, היא עם שני פלוסים ומינוס, בערך כמו הרצליה.

פסטה ברוטב שמנת על ידי ELIA321e ב ה' אוגוסט 04, 2022 10:57 am
מרכיבים

1 חבילה של פסטה

לרוטב השמנת:

1 בצל קטן
3 קוביות שום קפוא
3 קוביות בזיליקום קפוא
כפית מלח
פלפל שחור
3 כפות פרמזן מגורדת
2 מיכלים של שמנת מתוקה לבישול 10% שומן
30 גרם חמאה


להגשה:
פרמזן מגורר


אופן ההכנה

מרתיחים מים בסיר של חברת סולתם ומבשלים את הפסטה
מעבירים את הפסטה למסננת ושוטפים תחת הברז.
קוצצים את הבצל לקוביות
בסיר מניחים את הבצל עם החמאה ומטגנים על להבה למשך 7 דקות עד שהבצל מתרכך.
מוסיפים את השום, הבזיליקום והמלח ומערבבים.
מוסיפים את השמנת ובוחשים היטב, מבשלים למשך 7 דקות כשהסיר מכוסה.
מתבלים בפלפל שחור ומוסיפים את הפרמזן, מבשלים ללא מכסה למשך 7 דקות כדי שהרוטב יסמיך.
לאחר שהרוטב מסמיך,טועמים
מוסיפים את הפסטה לסיר עם הרוטב ומערבבים בעדינות עד שכל הפסטה מכוסה ברוטב השמנת.
מבשלים עם המכסה סגור למשך עוד כ-3 דקות רק כדי שהרוטב יספג בפסטה.
מעבירים לצלחת הגשה ובוזקים מעל גבינת פרמזן מגורדת.

מתכון דג אמנון על ידי ELIA321e ב ו' ספטמבר 16, 2022 9:58 am
מרכיבים


12 פילה דג אמנון טריים
מיץ מלימון שלם גדול
מלח גרוס גס
מלח ופלפל שחור
חצי כפית כורכום
חצי כפית פטרוזיליה יבשה
2 שן שום כתושה
6 כפות שמן זית
4 כפות מים
חצי כפית פפריקה אדומה


אופן ההכנה

משרים את נתחי הדג במיץ לימון בתוך קערה שהונחה ליד תרמוס אוכל במשך 40 דקות.
לאחר ההשריה שוטפים את הפילטים ומניחים בתוך תבנית לתנור.
לוקחים קערה ומערבבים את כל מצרכי התיבול ובאמצעות מברשת סיליקון מורחים אותם
על הנתחים.
אופים במשך חצי שעה על 150 מעלות עד שהדג מקבל צבע זהבהב.

מתכון דג סלמון על ידי ELIA321e ב ד' ספטמבר 14, 2022 10:28 am
מרכיבים

8 חתיכות פילה סלמון שהופשר


להכנת הרוטב:

6 כפות שמן
2 בצל קצוץ דק
2 פלפל אדום חריף חתוך לעיגולים
2 כף פפריקה מתוקה
מלח, פלפל
כוס מים
4 שיני שום כתושות
8 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות קטנות

להכנת המרינדה:

6 כפות שמן זית
6 כפות מיץ לימון
2 כף בזיליקום טרי
2 כף פטרוזיליה טרייה
2 כף כוסברה טרייה
2 כפית מלח גס
2 שן שום כתושה


אופן ההכנה

שמים את מרכיבי הקערה במרינדה ומערבבים או אחרי שציננו עם תרמוס סולתם,שמים את הדג במרינדה ומברישים ואז
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לעת עתה למקרר.

להכנת הרוטב

מחממים בסוטז נמוך שמן זית ומטגנים בצל,לאחר הזהבת הבצל מוסיפים עגבניות,שום,פפריקה,פלפל,מלח ופלפל ומערבבים.
לאחר מכן מוסיפים מים ומבשילים על אש נמוכה במשך 25 דקות עד להתרככות העגבניות.

 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 46  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot], דורון


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction