סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' מאי 01, 2025 11:53 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
229סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 46  הבא
הזנה רשימות הבלוג הפופלריות
דג מרוקאי עם גרגירי חומוס Edit Blog Entry על ידי ELADG2 ב ו' אפריל 14, 2023 1:16 pm
מרכיבים

2 פלפלים אדומים יבשים
3 פילטים של דג אמנון/דניס חתוך לחתיכות קטנות
1/4 כפית כורכום
צרור כוסברה טרייה מקוצצת
2 עגבניות אדומות רכות
כוס שמן חמניות
חצי גמבה אדומה
4 שיני שום
150 גרם גרגירי חומוס
קורט מלח
1 כף פפריקה

אופן ההכנה

חותכים את העגבניות והגמבה לרצועות ארוכות ומניחים בתוך סיר FOOD APPEAL.
במידה ויש לכם סיר אינדוקציה,ניתן להשתמש עם מתאם אינדוקציה סולתם.
מפזרים את השום, הפלפלים, הכוסברה, גרגירי החומוס ובסוף את הדגים.
בקערה אחרת שמים את הכוסברה הקצוצה, השמן, המלח, הפפריקה והכורכום ולאחר מכן מערבבים היטב ויוצקים מעל הדגים.
מבשלים עשר דקות על אש גבוהה ו-25 דקות על אש בינונית.

מרק אפונה על ידי ELADG2 ב ג' אפריל 11, 2023 11:39 am
מרכיבים

4 כוסות אפונה יבשה
6 כפות שמן זית
2 בצל חתוך לקוביות קטנות
5 שיני שום כתושות
2 גזר גדול קצוץ לקוביות קטנות
3 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות קטנות
3 עלי דפנה
2 כפית פפריקה מתוקה
3 כפיות כמון
2 כפית מלח
1 כפית קינמון
חצי כפיתאבקת צ'ילי
4 עגבניות טריות,חתוכות לקוביות
1 לימון סחוט
4 ליטרים מים רותחים


אופן ההכנה

שוטפים את האפונה ומשרים אותם למשך שעה וחצי אפשר גם לסנן עם מסננת קוסקוס
מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבצל במשך מספר דקות עד להשחמתו,מערבבים קלות,מוסיפים את
השום וממשיכים לערבב עוד מספר דקות.
לאחר מכן יש להוסיף את הסלרי והגזר ולטגן מספר דקות נוספות.
מוסיפים את האפונה ואת יתר המרכיבים וממשיכם לערבב.
מורידים מעט את הלהבה ומעבירים לאחר מכן לסיר ומבשלים את המרק במשך שעה עו או
להתרככות האפונה.

פשטידת בצל בוטיק על ידי ELADG2 ב ד' מרץ 01, 2023 3:50 pm
מרכיבים

6 תפוחי אדמה
4 בצלים סגולים חתוכים וקצוצים
3 כוס קמח תופח
כוס שמן זית
2 כפיות מלח
2 בצל לבן גדול קצוץ לרצועות
4 כפות שמן זית
8 ביצים


מקלפים את כל תפוחי האדמה עם קולפן של פוד אפיל ומרתיחים באמצעות סיר עמוק את המים ומבשלים למשך
25 דקות עד להתרככות תפוחי האדמה.
לוקחים מחבת גדולה ומטגנים את הבצל עם השמן עד שהבצל הופך להיות שקוף,תהליך שלוקח מספר דקות.
אחרי שסיימנו עם הטיגון,מעבירים את הבצלים למסננת.
מוציאים את תפוחי האדמה מהסיר,מועכים לפירה ומניחים במקרר.
לוקחים קערה גדולה ושמים בה את הפירה,מלח,קמח,שמן,ביצים ופלפל שחור עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הבצל ומערבבים.
משמנים תבנית אפיה ויוצקים לתוכה את הבלילה,מכניסים לתנור שחומם מראש על 190 מעלות ואופים למשך 45 דקות.
מגישים.

היסטוריית פיצה על ידי ELADG2 ב א' פברואר 05, 2023 3:53 pm
יש אנשים שרק משלוע את השם פיצה ירגישו נהדר.
הטעם,המרקם ובמיוחד התוספות היפות,גם אנחנו וגם הילדים והמשפחה אוהבים את המאכל המדהים הזה.
כבר שמתחילים להכין את הבצק הממולא בגבינות ומעליו הזיתים,הפלפלים או התירס עד לקבלה מושלמת
של הפיצה המרטיטה לבבות.

רק בארצות הברית הפיצה מגלגלת למעלה מ-30 מילארד דולר ובעלת נתח לא מבוטל במבחר מסעדות.
בדרך כלל הנשים נוטות להזמין פי 2 יותר תוספות צמחוניות מגברים.
וקצת היסטוריה,הפיצריה הראשונה הידועה בכל העולם שהוקמה בנאפולי,נוסדה בשנת 1738.
באיטליה,שבה נוסדה הפיצה,התחיל לחלחל המאכל לאט לאט לתוך אירופה ולאחר מכן לארה"ב ומרכז אמריקה.
בהתחלה סוגי פיצות מסוימות היו ייחודיות לנאפולי ולאחר מכן כאשר המקומיים נדדו לארצות הברית,החלה הפיצה להתפשט
לתוך רחבי ארצות הברית ולהפוך למאכל מועדף בעיני רבים שם ובעולם.
אופן הכנת הפיצה הוא בדרך כלל על משטח אבן שמוט ואין שימוש עם סיר סולתם או מחבת כלשהו.
בעת הכנת הבצק יש לקמח את משטח השימוש ואז לבצע הכנה של הפיצה.

עוגת טורט וניל על ידי ELADG2 ב ה' מרץ 02, 2023 12:19 pm
מרכיבים

12 ביצים מדיום
כוס שמן חמניות
3 כוססוכר
2 כוסות קמח
1.5 כוסות חלב שקדים
2 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
2 כפית תמצית וניל

להגשה:
אבקת סוכר


אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים
מטריפים באמצעות מטרפה של FOOD APPEAL את החלמונים יחד עם השמן ומוסיפים חצי מהסוכר
וממשיכים לטרוף את המרכיבים.
מוסיפים פעם אחר פעם את הקמח והחלב וממשיכים בערבוב ואז גם את אבקה אפייה,הוניל
וממשיכים לטרוף את המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מקציפים את החלבונים ומוסיפים את שאר הסוכר שנותר,ממשיכים להקציף עד לקבלת מרקם
אחיד של התערובת.
מעבירים את הבלילה לתבנית ומיישרים את החלק העליון ומתחילים לאפות במשך שעה ורבע,כשהעוגה זהובה
סימן שהיא מוכנה.

 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 46  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], picknroll, uriel17, ציפה דריפה אלמדלסי


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction