סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' מאי 01, 2025 11:55 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
229סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 46  הבא
הזנה רשימות הבלוג הפופלריות
עוגת פיסטוק על ידי ELADG2 ב ד' מרץ 08, 2023 2:33 pm
מרכיבים

2 כוס סוכר
200 גרם חמאה רכה
200 גרם שוקולד לבן מגורד
2 כוס יוגורט בטעם טבעי
10 כפות אוכמניות טריות
2 כוסות קמח תופח
8 ביצים מדיום
8 כפות מחית פיסטוק
200 גרם פיסטוקים שנטחנו מראש


לחלק העליון של העוגה:
פיסטוקים גרוסים דק


אופן ההכנה

מחממים מראש תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אפיה של פוד אפיל בקוטר 26 ס"מ או 28 ס"מ.
מערבבים את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים לאחר מכן את הביצים בזו אחר זו רק אחרי שהביצה הקודמת התערבבה היטב בתערובת שיצרנו קודם לכן.
מוסיפים את מחית הפיסטוק והפיסטוק הטחון,היוגורט וממשיכים להקציף מספר דקות נוספות.
לאחר מכן מוסיפים את האוכמניות והשוקולד הלבן וממשיכים לערבב את התערובת עד לקבלת מרקם אחיד.
מוסיפים את הקמח עד להטמעתו בבלילה ומפזרים את הפיסטוקים מעל.
אופים במשך חצי שעה

קציצות בקר על ידי ELADG2 ב ו' מרץ 03, 2023 3:31 pm
להכנת הקציצות:
1 ק"ג בשר מעורב בקר וטלה טחון גס
1 בצל מגורר
2 כף שמן זית
2 ביצה
2 כפית אריסה
כפית מלח גס
פלפל שחור גרוס דק
שמן זית
4 פרוסות לחם, רק החלק הרך, מושרה במים וסחוט


להכנת הרוטב:
12 לימונים כבושים נקיים מגרעינים וקצוצים גס
2 צ'ילי אדום טרי
4 עגבניות גדולות חלוטות, מקולפות וחתוכות לקוביות קטנות
2 פלפל אדום מתוק
2 צרור קטן של כוסברה קצוצה דק
6 כפות שמן זית
2 כוס מים
4 כפות מהמיץ הסירופי שנמצא בצנצנת הלימונים הכבושים
2 שן שום פרוסה דק

אופן ההכנה

מערבבים את כל מרכיבי הקציצות עם קערת פוד אפיל עד לקבלת תערובת אחידה.
לאחר מכן יוצרים כדורים מהתערובת שהכנו,לאחר מכן מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הקציצות שיצרנו,
לאחר מכן שופכים את השמן שטיגנו בו מקודם.
יוצקים למחבת 6 כפות שמן זית ומטגנים מספר דקות את הפלפל,השום,הפלפל המתוק והצ'ילי.
מוסיפים לאחר מכן את העגבניות ומטגנים ומערבבים תוך כדי עד להתרככות העגבניות.
מוסיפים את המים והכוסברה ומביאים לרתיחה.

מגישים חם

סיר מחולק סקירה על ידי ELADG2 ב א' פברואר 05, 2023 2:20 pm
סיר מחולק 30 ס"מ BLACK MARBLE מבית פוד אפיל
זהו סיר מחולק המאפשר בישול של 2 מאכלים שונים או יותר תוך כדי הפרדה
הסיר עצמו מתאים לכל סוגי הכיריים כולל אינדקוציה ומאפשר פיזור חום אחיד
על שימוש מכל סוג של כיריים.
ציפוי הנונסטיק של הסיר מאפשר בישול בקלות וניקוי קל ומהיר תחת מים זורמים.
הטכנולוגיה החדשה בה הסיר מיותר מאחדת את כל חלקי גוף הסיר ליחידה אחת המאפשרת עמידות רבה לאורך זמן רב.
הציפוי עשוי משטח אבן שמיש ומאפשר בזכות תחתית האינדוקציה הגברה של אפקטיביות פיזור החום.
הסיר מחולק בצורת S וניתן להכין בו מבחר תבשילים ייעודים לתוך סיר מחולק זה כמו: עוף,מרק,אורז,קינואה,פסטה או אורז.
העיצוב החדשני של הסיר מאפשר הגשה שלו לשולחן.

חזה עוף מוקפץ על ידי ELADG2 ב ג' פברואר 07, 2023 2:09 pm
מרכיבים


600 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות


משרה:
2 כף פפריקה
4 כפות שמן
2 כפית רוטב צ'ילי מתוק
כפית סודה לשתייה
1 כף אבקת מרק מרק

400 ג' ספגטי חצוי
2 כף שמן
2 כוס פתיתים מוכנים

להכנת הרוטב:
8 כפות שמן
2 כף פפריקה
2 כף רסק עגבניות
פלפל שחור גרוס
מלח
2 כוס מים
2 כף רוטב צ'ילי מתוק
2 כף סילאן



אופן ההכנה


משרים את העוף במשך שעה ורבע,אלחר מכן לוקחים סיר מחולק ומטגנים בו את חזה העוף תוך כדי עירבוב.
את הספגטי מכינים לפי הוראות האריזה,מסננים ומערבבים עם כף וחצי שמן.
לוקחים מחבת חמה ויוצקים לתוכה שמן ואז שמים את התבלינים,רסק,סילאן,מים והצ'ילי.
מבשלים,ולאחר 3 דקות מוסיפים את הספגטי וכעבור מספר דקות את חזה העוף ומערבבים 2 דקות ומסירים מהאש.

בתאבון

בחירת כלי בישול על ידי ELADG2 ב ה' נובמבר 03, 2022 3:17 pm
בעת בחירת כלי בישול בין אם מדובר במחבת או סיר,קיימות מגוון סדרות ואיכויות של כלים שעשויים לבלבל
אתכם מבחינת איכות הכלי בין אם מדובר בציפוי או במחבת שעשויה נירוסטה.

מחבתות העשויות נירוסטה,הן מחבתות ללא ציפוי ובהן ניתן להשתמש ללא חשש בכלי מתכת,לרוב מחבתות אלו
מחזיקות לאורך זמן,חלק ממחבתות אלו בעלות ידיות נירוסטה אשר מאפשרות לחמם את כל המחבת בתוך התנור.
קיימות גם מחבתות נירוסטה פוד אפיל עם ידית בקליט אשר אינן מתחממות,מחבתות אלו מאפשרות שימוש.
איכות הנירוסטה היא מרכיב חשוב בבחירת מחבתות מסוג זה,נירוסטה אשר עשויה 18/10 היא נירוסטה בעלת האיכות
הגבוהה ביותר.

מחבתות עם ציפוי

מחבתות אלו הן מחבתות עם ציפויים שונים כגון: טפלון,שיש,קרמי,טיטניום.
לא משנה באיזה ציפוי מדובר,בשימוש בכלים אלו מומלץ מאוד ורצוי להשתמש בכלי ששת שעשויים עץ,מלמין,פלסטיק
וסיליקון.לחברת פוד אפיל קיימות מחבתות עם ציפויים שונים כאשר הטובים שבהם בעלי תחתית אינדוקציה מלאה ומגיעים עם
צ...

[ התקדם ]

 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 46  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], shmueliki, uriel17


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction