סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' מאי 04, 2024 7:28 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
170סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 169 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
עונת המלפפונים 8: הכל בגלל בלאט! וואלה?? על ידי שיימס ב ד' ינואר 23, 2013 9:48 pm
מכבי ת"א כדורסל כנראה לא תגיע השנה אפילו לשלב הטופ 16. תקציב בינוני, שחקנים שלא מספקים את הסחורה ושערוריות שסבבו את הקבוצה כנראה בכלל לא קשורים לחוסר ההצלחה הזה. כך לפחות נראה מהסיקור של אתר "וואלה", שמצא את האשם הבלעדי - הכל בגלל דיוויד בלאט!

אם תשאלו את דיוויד בלאט, קרוב לוודאי שאפילו הוא יודה בפה מלא שמכבי ת"א שלו נמצאת באחת מהעונות האירופאיות החלשות שלה בשנים האחרונות. בלאט, מאמן שלא בורח מאחריות אישית, יודע שהוא נכשל בבחירת השחקנים השנה, ביצירת היררכיה ברורה, מציאת מנהיג ומיקסום הפוטנציאל האישי והקבוצתי של שחקניו.
עם כל זאת,לא צריך להתאמץ מדי כדי למצוא גורמים נוספים לחוסר ההצלחה היחסי: שחקן שבמקום להמשיך את עונת הפריצה שלו מתקשה לשמור על יציבות (אוחיון), זר בעל קבלות מוכחות באירופה שלא הצליח להתאקלם בקצב הרצוי ביד אליהו (ניק קיינר מדלי), שלא לדבר על שחקנים שנתפסו בקלקלתם וסחבו את הקבוצה לשערוריות מתוקשרות.
בנוסף, התקציב של מכבי כבר מזמן לא מהגדולים ביבשת ושחקנים שמצליחים כאן עונה אחת בורחים לכסף הגדול. קשה לצפות ממאמן, מוכשר ככל שיהיה, להצליח בכל שנה ושנה למצוא את...

[ התקדם ]

זני ענבים על ידי ELADG2 ב ג' ספטמבר 12, 2023 12:31 pm
קיימים לא מעט זנים של ענבים בעולם,נוכל לפרט בפניכם מספר זנים עיקריים הנפוצים

זן הכרמר - זהו זן המותאם לייצור יינות אדומים איכותיים שבהם נכללים: קברנה,מרלו,סוביניון.
ענבי הקברנה הם קטנים ובעלי קליפה עבה,צבעם סגול כהה והם מאופיינים ברמות טאנין גבוהות המסייעות
לפונטציאל ההתיישנות של היין,הם גדלים בעיקר בבורדו,עמק נאפה,צ'ילה ודרום אפריקה.
ייחודיות ענבי הקברנים באות לידי ביטוי בכך שלהם טעמים עזים וניחוחות של שזיף ופטל שחור.
ענבים אלו מתיישנים בדרך כלל מצוין,ניתן לשלב אותם עם ארוחות בשריות כמו סטייקים,המבורגרים ומנות
רוטבים כמו מטבוחה וכדומה.
זן פינו נואר - זן אדום פופולרי מאוד שמיוצר באזור בורדו שבצרפת,זן משובח מאוד.
מקור ענבי פינו נואר הוא בחבל בורגונדי שבצרפת וקיים מאות שנים,השם פינו מגיע מהמילה הצרפתחת סיכה
שפירושה אצטרובל בשל צורתן האשכולותיות של הענבים.ניתן למצוא כוסות ייעודיות של רידל לזן טעים זה.
ענבי הפינו נואר קטנים בדרך כלל,בצבע כחול ובעלי קליפה דקה,הם רגישים ועדינים ומעט יותר מאתגרי...

[ התקדם ]

מתכון טבית על ידי ELIA321e ב ש' מרץ 19, 2022 4:04 pm
מרכיבים

2 כף מלאה רסק עגבניות
2 כף שטוחה פפריקה
כפית גריל עוף
6 כוסות מים
2 כפית סוכר
6 כרעיים מופרדות
4 כוסות אורז
6 שיני שום
פלפל שחור דק
4 בצלים
2 כף סילאן


אופן ההכנה


מחממים מראש סיר סולתם עם שמן קנולה או חמניות עד שנגיע למצב בו כל תחתית הסיר תכוסה.
מניחים את הכרעיים כלפי מטה ומטגנים עד להזהבה ולאחר מכן מטגנים גם את הצד השני.
לוקחים מחבת ויוצקים לתוכה 2 כפות שמן,חותכים את הבצל לקוביות קטנות עד להזהבה.

הטבלה האלטרנטיבית - סוף סיבוב ראשון על ידי ראובן ב ב' דצמבר 26, 2011 11:50 pm
1. מכבי - 39
2-5. אשקלון, הפועל, גליל, חולון - 32 (0)
6. ראשון - 31 (1-)
7-8. הביקעה, חיפה - 30 (2-)
9. נתניה - 25
10. אשדוד - 24
11. הרצליה - 23

לא זוכר מצב כזה באמצע עונה - ארבע הקבוצות ה"מובילות" בדיוק במצב שבו התחילו את העונה. וגליל וחולון שנראות מצוין באותו מצב כמו הפועל שנראית זוועה.

מתכון ללחמניות בוטיק על ידי ELADG2 ב ב' אוגוסט 07, 2023 4:02 pm
מרכיבים

8 כוסות קמח כוסמין לבן
2 כוס חלב קר
חצי כוס שמן
2 כפית מלח
לציפוי טרם אפייה: ביצה מעורבבת עם כף מים
שומשום
2 כף שמרים יבשים
2 ביצה גודל L
חצי כוס סוכר



אופן ההכנה

לוקחים קערת נירוסטה ומערבבים בתוכה קמח,סוכר ושמרים.
מוסיפים את החלב,הביצה והשמן וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה ועדינה.
לאחר מכן מוסיפים את המלח וממשיכים במלאכת הערבוב עד שהבצק הופך להיות מעט דביק וגמיש.
מקמחים משטח עבדוה ומעבירים אליו את הבצק ויוצרים כדור,מעבירים לקערה אחרת ומכסים בניילון נצמד.
מתפיחים עד להכפלת הנפח ומוציאים את הבצק לאחר מכן לתוך קרש עבודה ומחלקים לכדורים.
מסדרים את הכדורים שיצרנו בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומתפימחים פעם נוספת במשך שעה.
מחממים תנור ל-160 מעלות ואז מוציאים ומורחים בעדינות ביצה וגם מפזרים שומשום.
אופים במשך רבע שעה עד שהלחמניות מזהיבות.
מגישים על צלחות אוכל ומזמינים בני משפחה או חברים.

 [ 169 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Att, B.a.c, Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot]


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction