סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' מאי 15, 2024 9:26 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
172סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
בחירת סלי שוק על ידי ELADG2 ב ב' מרץ 18, 2024 3:22 pm
בעת קניית פריט כמארז להכנה של מתנות,משלוחי מנות וכדומה,מומלץ לבדוק את גמישות
הפלסטיק במידה והחלטתם לרכוש סל קניות פלסטיק,כמו בכל ענף,גם במוצר זה ניתן למצוא
מגוון חומרים כמו קש,נייר,מלמין או מתכת.
מבחר מוצרים ניתן לרכישה כחלק מהמארז שאתם יוצרים,אם בחרתם לעשות משלוח מנות לילדים,
תוכלו לרכוש סל שוק פלסטיק קטן שיאפשר לכם להוזיל עלויות ולהיות יותר גמישים במה שתבחרו.
ישנם אפשרויות לבצע מיקסים של מוצרים שונים באמצעות הצעה כמתנות לועדים הכוללים מארזים
של יין.

עונת המלפפונים 8: הכל בגלל בלאט! וואלה?? על ידי שיימס ב ד' ינואר 23, 2013 9:48 pm
מכבי ת"א כדורסל כנראה לא תגיע השנה אפילו לשלב הטופ 16. תקציב בינוני, שחקנים שלא מספקים את הסחורה ושערוריות שסבבו את הקבוצה כנראה בכלל לא קשורים לחוסר ההצלחה הזה. כך לפחות נראה מהסיקור של אתר "וואלה", שמצא את האשם הבלעדי - הכל בגלל דיוויד בלאט!

אם תשאלו את דיוויד בלאט, קרוב לוודאי שאפילו הוא יודה בפה מלא שמכבי ת"א שלו נמצאת באחת מהעונות האירופאיות החלשות שלה בשנים האחרונות. בלאט, מאמן שלא בורח מאחריות אישית, יודע שהוא נכשל בבחירת השחקנים השנה, ביצירת היררכיה ברורה, מציאת מנהיג ומיקסום הפוטנציאל האישי והקבוצתי של שחקניו.
עם כל זאת,לא צריך להתאמץ מדי כדי למצוא גורמים נוספים לחוסר ההצלחה היחסי: שחקן שבמקום להמשיך את עונת הפריצה שלו מתקשה לשמור על יציבות (אוחיון), זר בעל קבלות מוכחות באירופה שלא הצליח להתאקלם בקצב הרצוי ביד אליהו (ניק קיינר מדלי), שלא לדבר על שחקנים שנתפסו בקלקלתם וסחבו את הקבוצה לשערוריות מתוקשרות.
בנוסף, התקציב של מכבי כבר מזמן לא מהגדולים ביבשת ושחקנים שמצליחים כאן עונה אחת בורחים לכסף הגדול. קשה לצפות ממאמן, מוכשר ככל שיהיה, להצליח בכל שנה ושנה למצוא את...

[ התקדם ]

מתכון לעוגת בצק עם גבינה על ידי ELADG2 ב ו' אוקטובר 13, 2023 9:56 am
מרכיבים

2 חב' בצק עלים

למילוי:
4 כפות קורנפלור
8 כפות פודינג וניל
גרידת לימון
כוס סוכר
1000 גרם גבינה לבנה
2 חלמון


אופן ההכנה

לוקחים קערת נירוסטה או זכוכית ומערבבים בתוכה את כל המצרכים עד שמתקבלת לנו תערות אחידה.
לאחר מכן,לוקחים את בצק העלים וחותכים ממנו מלבן בגודל 30x30,לוקחים רצועה מימין ופעם משמאל וכן הלאה

כדי ליצור צמה,כך עושים עם שאר הריבועים שיוצרים.
בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפייה מכניסים את הצמות שיצרנו עם מילוי של גבינה ומניחים במקפיא למשך שעתיים

ורבע.
מדליקים תנור על חום של 170 מעלות ואופים עד לקבלת הזהבה.
מוציאים מהתנור,מגישים עם צלחות אוכל אחרי שציננו ומפזרים אבקת סוכר טרם ההגשה

מתכון לפסטה ברוטב בטטה ושמנת על ידי ELADG2 ב ה' מאי 09, 2024 9:12 am
מרכיבים

2 חבילת פסטה (250 גרם)
4 שיני שום
2 מיכל שמנת לבישול 15%
חצי כוס גבינת פרמזן מפוררת
כפית מלח
קורט פלפל שחור
4 בטטות קטנות קלופות חתוכות לחצי
2 בצל קטן קצוץ דק


אופן ההכנה

מרתיחים את הפסטה לפי הוראות השימוש של היצרן ולאחר מכן מסננים היטב.
יוצקים על הפסטה מעט שמן זית או חמניות ובוחשים.
לאחר מכן יש להכניס את הבטטות למים לתוך סיר ברזל או כל סיר אחר עד לרתיחה,ממשיכים
לבשל עד להתרככות הבטטות ואז מסניים את המי מהבטטות וטוחנים עם מערבל חשמלי עד לקבלת
מרקם עדין.
קוצצים את השום והבצל ומחממים מחבת עם 4 כפות שמן זית,תוך כדי בחישה,מוסיפים את השום והבצל
עד לטיגון שהופך אותך למוזהבים.
מוסיפים את השמנת והבטטות ומערבבים ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה את הרוטב לתוך סיר הפסטה,
ונותנין עוד 15-20 דקות לבישול באש נמוכה.

בתאבון

מתכון לרולדת שוקולד על ידי ELADG2 ב ו' דצמבר 01, 2023 1:26 pm
מרכיבים


חומרים לרולדת דבש ופקאן:

6 ביצים
קורט מלח
100 גרם סוכר
100 גרם דבש
2 כפית תמצית וניל
150 גרם קמח
50 גרם אגוזי פקאן טחונים
כפית אבקת אפייה


חומרים לקרם שוקולד:

500 מ"ל שמנת מתוקה
400 גרם שוקולד מריר
250 מ"ל שמנת מתוקה (להקצפה)


חומרים לקישוט העוגה:


אגוזי פקאן שלמים
מעט אבקת סוכר




אופן ההכנה

מחממים מראש תנור ל-170 מעלות,לאחר מכן מרפדים תבנית אפיה בנייר ששימנו אותו מעט.
בקערת נירוסטה שמים: מלח,ביצים,סוכר,דבש וניל ומלח ומקציפים במהירות חזקה במשך 5 דקות.
עד שמתקבלת בלילה בהירה.
מוסיפים קמח,פקאן שטחנו אותו מראש ומוסיפים גם אבקת אפייה עד לקבלת תערובת אחידה.
שופכים את התערובת לתוך תבנית ומיישרים את החלק העליון באמצעות לקקן.
אופים את הרולדה שהכנו במשך 9 דקות,או עד להזהבה שלה.
הופכים את הרולדה על גבי מגבת ומוציאים את נייר האפייה.
מגלגלים את הרולדה כשהיא עדיין חמה,ולאחר מכן מניחים לה להצטנן בטמפרטורת החדר.
להכנת קרם השוקולד קוציים את השוקולד ושמים קערה.
מוסיפים 500 מ"ל שמנת מתוקה וממיסים בסיר או קלחת שהונחו ליד [url=https://www.simhim.com/%D7%A6%D7%9C%D7...

[ התקדם ]

 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], Shiver, uriel17, סאבוניס


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction