סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' אפריל 28, 2024 10:21 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
169סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 168 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
פשטידת בצל על ידי ELIA321e ב ו' יולי 15, 2022 10:01 am
מרכיבים


6 ביצים
כוס מים
1.5 כוס קמח
2 כפית אבקת אפייה
2 כפית מלח
פלפל שחור גרוס דק
קורט מלח
6 בצלים
פטריות שמפיניון


אופן ההכנה


מחממים תנור ל-200 מעלות למשך 10 דקות.
חותכים לקוביות את הבצלים ושמים בתוך מחבת 8 כפות שמן ומוסיפים את הבצל,מטגנים עד להזהבה.
חותכים את הפטריות שאחסנו בתוך תבנית לקוביות קרח ומטגנים עוד מספר דקות עד להזהבה.
מסירים מהאש,מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר המצרכים,מעבירים לתבנית אפיה ואופים 40 דקות עד להזהבה
של הפשטידה.

דג מרוקאי חריף על ידי ELADG2 ב ג' פברואר 14, 2023 2:49 pm
מרכיבים

10 חתיכות פילה מושט נקי מעצמות
להשריית הדג: מים קרים עם מיץ מלימון שלם
2 גמבה אדומה – רצועות
10 עגבניות טריות – פרוסות
14 שיני שום שלמות
2 צרור כוסברה, קצוץ גס
4 כפות גדושות פפריקה מתוקה
כפית כורכום
2 כפית מלח
3 פלפלים אדומים חריפים יבשים –
כוס שמן – מחולקת


אופן ההכנה

משרים את פרוסות הדגם בקערת נירוסטה עם מים קרים ומיץ לימון סחוט במשך 10 דקות ואז שוטפי.
לוקחים קערה בינונית ומערבבים חצי מכמות השמן,כורכום,פפריקה ומלח עד לקבלת תערובת אחידה.
מחממים את שאר השמן בסיר נמוך רחב ומטגנים בו את רצועות הגמבה ,פרוסות העגבניות והשום כ-5 דקות על להבה
בינונית.
מוסיפים את התערובת שהתקבלה לסיר ואת השאריות מנקים עם דלי הפלא ואז ממשיכים לטגן מספר דקות נוספות.
מוסיפים כוס מים והפלפלים החריפים וצרור כוסברה,מביאים עד לכדי רתיחה ומנמיכים להבה ומבשלים במשך 10 דקות
עם מכסה.
מוסיפים את פרוסות הדגים לסיר מתוך קטלוג סולתם
מכסים עם המכסה ומבשלים על להבה בינונית 20 דקות ומנענעים מידי פעם את הסיר.
אחרי שהדגים מוכנים מוסיפים פנימה את שאר הכוסברה ש...

[ התקדם ]

בחירת מערכת סכו"ם על ידי ELADG2 ב ו' נובמבר 04, 2022 10:51 am
כלי אוכל הם כלים המשמשים כלי עזר לאכילה כגון: כפיות,מזלגות וסכינים המסייעים לאכילה והגשה ולא רק
כלים המשמשים ככלי ששת.
כלי מטבח אלו מיוצרים לרוב נירוסטה שהיא נחשבת כחומר הגלם הטוב ביותר לשימוש יומיומי בשל עלותה הזולה יחסית,עמידותה
ואופן תחזקותה הקל לטיפול.

סוגי איכויות הנירוסטה

בשוק ניתן למצוא מספר סוגי איכויות נירוסטה וכאן נפרט מהן:

נירוסטה 18/10

משמעותה היא 18% כרום ו-10% ניקל

נירוסטה 18/8

משמעותה היא 18% כרום ו-8% ניקל


נירוסטה 18/0

משמעותה היא 18% כרום ו-0% ניקל


איך לנקות כלי סכו"ם

הסירו את כל שאריות המזון מהכלים מהר ככל שניתן,מומלץ למיין את הכלים אם ניתן בתוך קערות
שונות על מנת להקל על הניקיון,משרים בקערת מים פוד אפיל במשך 20 דקות.לאחר מכן מסבנים את הכלים ושוטפים שוב.

מתכון לפשטידת פטריות על ידי ELADG2 ב ה' ספטמבר 28, 2023 12:29 pm
מרכיבים

4 כוסות פטריות משימורים
8 ביצים
אגוז מוסקט
מלח ופלפל שחור
כוס פירורי לחם
6 בצלים סגולים, פרוסים דק
8 כפות שמן

אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל-180 מעלות,מחממים את השמן עם כלי בית כמו מחבת או סוטז' ומתחילים
לטגן את חתיכות או הבצל עד לקבלת הזהבה.
לוקחים קערה ומערבבים את הבצל,פירורי לחם,אגוז,פטריות שמפיניון וכפות שמן ויוצקים לתוך תבנית
עגולה ששימנו קודם מראש,נותנים לתערובת שהכנו 5 דקות "לנוח",ולאחר מכן מכניסים לתנור שדאגנו
לחמם מראש ואופים במשך 40 דקות עד שהפשטידות מקבלת צבע זהבהב.

סירי יציקת ברזל על ידי ELADG2 ב ג' פברואר 14, 2023 5:15 pm
סירי יציקת ברזל בציפוי אמייל סטאוב Staub

סטאוב הוא מפעל צרפתי שנקנה בשנים האחרונות על ידי קבוצת Zwilling הגרמנית.
סירי Staub הם שם נרדף למסורת ואיכות ונחשבים כיום לאחד מהמותגים החזקים והמובילים בעולם לייצור
כלי בישול העשויים יציקת ברזל בציפוי אמייל,הטכנולוגייה החדשה שבה מיוצרים סירי Staub מאפשרת
שימוש קל ויעיל.

לא מעט מהשפים המובילים בעולם ממליצים על סירים אלו כחותמת איכות לטיב המוצרים.

חברת Staub הצרפתית נוסדה בשנת 1974 על ידי פרנסיס סטאוב,באותה תקופה לא היו אמצעים טכנולוגיים לשימוש
לצורך עיצוב מוצרים והתאמת גודלם,לכן פרנסיס ועובדיו השתמש בכלי עץ על מנת לדייק את המידות של סירי הברזל
טרם ייצורם.

אופן תהליך ייצור סירי ברזל אלו בא לידי ביטוי כאשר הברזל היצוק מומס ויוצקים אותו לתבנית,לאחר שהברזל התקשה,
החומר עובר תהליך "יציאה" שבמהלכו התבנית מתפרקת והחומר מוחזר לשימוש חוזר.
עובדי המפעל כל הזמן בודקים את המפלסים האלו על מנת לוודא שתהיה התאמה מדויקת בגבהי הסירים.

זמן תהליך ייצור הסיר אורך כשבוע,לא משנה באיז...

[ התקדם ]

 [ 168 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: B.a.c, Bing [Bot], G, Hacohen, shay, stavs, יציע שמבן, עמוס לב


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction