סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' מאי 18, 2024 12:13 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
173סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 172 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
חוק וסדר מס' 5 והפעם - חילוף על ידי ראי שעל הקיר ב ש' אוקטובר 06, 2012 7:26 pm
חילופים. מה אתם יודעים עליהם? שחקן נכנס, שחקן יוצא. לא נשמע מסובך. מה יש פה לדעת מעבר לזה?
כמו בכל דבר בחוקת הכדורסל, גם בחילופים יש מצבים ופינות ששווה לדעת מעבר לזה. היום נדבר עליהם.
אז שחקן נכנס ושחקן יוצא. כמות השחקנים על המגרש נשארת אותו דבר. אז מה?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
בואו נתחיל באיך מתבצע חילוף. כשאנחנו מדברים על משחק רץ, מי שמבקש את החילוף הוא השחקן המחליף שמתעתד להיכנס למגרש. הוא ורק הוא. לא המאמן ולא אף אחד אחר. השחקן המחליף צריך לגשת למזכירות ולסמן על רצונו להיכנס למגרש. הוא נשאר להמתין ליד המזכירות עד שיש הזדמנות לחילוף – בהמשך הטור אגדיר בדיוק את המושג "הזדמנות לחילוף" על פי החוקה – ואז מתבצע החילוף. המזכירות מסבה את תשומת לב השופט, השופט מסמן את החילוף ומזמין את המחליף להיכנס, והמוחלף יכול ללכת ישירות לספסל קבוצתו. הוא לא צריך לעבור במזכירות לפני זה.

הפרוצדורה משתנה במעט כשיש פסק זמן. אז ניגש השחקן המחליף למזכ...

[ התקדם ]

שקשוקה בלחם על ידי ELIA321e ב ג' אפריל 26, 2022 4:04 pm
מרכיבים:
קערת לחם:
600 ג' קמח רגיל
40 ג’ שמרים טריים

120 מ”ל שמן חמניות
330 מ”ל מים חמים
1.5 כף סוכר
2 כפית מלח

לשקשוקה:

4 בצלים
פלפל שחור גרוס
מלח
8 ביצים
2 פלפל ירוק חריף
12 עגבניות
2 כפית סוכר
2 צרור פטרוזיליה
17 שיני שום
2 פלפל אדום
4 כף גדושה רסק עגבניות
4 כפית פפריקה מרוקאית

אופן ההכנה

מערבבים את כל מרכיבי הבצק שייבשנו קודם לכם על מתקן כביסה או מייבש,מתפיחים את הבצע כשעה ורבע
או עד שהבצק מכפיל את עצמו.

מרדדים את הבצע על צלחת הגדולה עד לקבלת עיגול גדול,מכינים קערה שניתנת להכנסה לתנור ומרפדים אותה
עם נייר אפייה ומניחים מעל הבצק,מהדקים.
מברישים את הביצה ומפזרים שומשון,מחממים תנור מראש ל-200 מעלות ואופעם במשך חצי שעה.

אופן הכנת השקשוקה

מרתיחיים עגבניות במים במשך מספר דקות וחותכים את הבצל,הפלפל ,השום והפלפל החריף.
מחממים מחבת עם 6 כפות שמן חמניות ומטגנים את הבצל כשתי דקות.מוסיפים את השום לעוד 2 דקות
טיגון ואז את הרסק,...

[ התקדם ]

בחירת אביזרים למסיבה על ידי ELADG2 ב ד' מאי 03, 2023 4:10 pm
מסיבות רווקות הם אירועים שאף אחת ואחת לא תרצה לשכוח,אירוע שכל כלה תרצה להיות מסמר המסיבה בו.
בין אם את מארגנת מסיבת הרווקות לחברתך הטובה,תרצי לעשות זאת על הצד הטוב ביותר.
אביזרי המעטרים את המסיבה שלכם הם חלק לא מבוטל מכל החגיגה שתימשך מספר שעות ואפילו יותר.
אם כלת השמחה מתמוגגת מבלונים,היום קיימים מבחר בלונים המכילים קונפטי שילהיב את כולם ויעניק נופך מיוחד
לאירוע.
אלכוהול ? אין אירוע שלא נחגג איתו,בין אם מדובר בשתייה קלה או באלכוהול איכותי שיכניס את האורחות למוד מושלם
יחד עם המוזיקה,בקבוקים שתיה איכותיים או ממרחים של גבינות בוטיק שישתלבו מעולה עם יין משובח לאורחות.
תוכלו למצוא גם כוסות יין דמויות קריסטל ודמויות זכוכית,כוסות בצבע זהב או אדום.
החלטתם לחגוג בספא? מזל טוב,יש מבחר אביזרים למסיבות שבאמצעותם אפשר לשדרג את חדר הספא.
בין אם מדובר בעיטורים בסיסיים או בשרשרות הוואי מיוחדות,בשילוב עם קינוחים מדהימים.
אם הכלה לא מת...

[ התקדם ]

מה זה נירוסטה? על ידי ELADG2 ב ב' מאי 29, 2023 2:38 pm
חומר זה הוא תערובת מתכתית,המורכב מאחוז קטן של פחמן על מנת להיות עמיד.
החומר עמיד בפני עיוותים ושריטות.
כדי למנוע מקרה של חלודה,הנירוסטה מיוצרת מתרכובת המכילה כרום בעת ייצור הנירוסטה.
ככל שתכולת הכרום בתערובת גבוהה יותר,פלדת אל חלד עמידה יותר.
על מנת להחשיב חומר מנירוסטה,אחוז הכרום הפעיל צריך להיות לפחות 10.5%.

מבחינת שימוש במזון

נירוסטה אל חלד לשימוש במזון חייבת להיות בעלת 16% לפחות כרום,בכדי למנוע חלודה בכלי.
הכרום מוסיף ברק לכלי הנירוסטה.

עמידות בתקנים כמו למשל של NSF מחייב את איכות הנירוסטה להיות משויכת לסדרות 200,300 או 400.

למה להשקיע בכלי נירוסטה?

בפרקטיות,נירוסטה לא מוליכה חום כמו נחושת או אלומיניום,לא שזה דבר רע כל כך,לכלי נירוסטה לוקח להתחמים מעט יותר
זמן,אך פיזור החום בכלים אלו הוא אחיד ולרוב,הכלים לא מתעוותים.
לשימוש במזון,נניח עם צלחות נירוסטה,כאשר משתמשים עם כלי נירוסטה,אין מה לחשוש מבחינת רעלים שעלולים להיפלט למזון,כמו כן
כלים אלו לא מקבלים סימנים במשך שימוש...

[ התקדם ]

"חוק וסדר" מס' 3 והפעם - הבאזר והסלוטר על ידי ראי שעל הקיר ב ה' מרץ 22, 2012 12:08 am
שוב שלום לכולם, ברוכים הבאים למאמר השלישי בבלוג החוקה, "חוק וסדר".
גם הפעם מדובר בטור שהתפרסם בעבר ב"ספסל". לפעם הבאה אני מבטיח טור מקורי, חדש דנדש, פרסום ראשון!!!!111
הסכיתו ושמעו.
-------------------------------------------------------------------------------------------
גם הפעם נתחיל את הטור עם סיפור שהיה באמת. אולי הזוי פחות מסיפור קמיל דירקס מהטור הקודם, אבל מצד שני הוא קרה 40 שנה אחריו – אז אולי מי מכם אפילו יזכור אותו.

בעונת 2007/08 התקיים במלחה משחק בין הפועל ירושלים ועירוני נהריה. הקבוצה שמשתרכת היום בליגה הלאומית הייתה אז קבוצת צמרת, והמשחק היה חשוב מאד למיקום בטבלה. נהריה ניהלה את ההתקפה האחרונה של אחד הרבעים, כאשר ירושלים מובילה ביתרון קטן, וממש בשניות האחרונות זרק מתן נאור – אז בנהריה – אל הסל בנסיון לקלוע שלשה. הכדור קפץ על החלק האחורי של הטבעת ועלה בקו אנכי גבוה מעליה. תוך כדי שהיית הכדור באוויר, נשמע הבאזר לסיום הרבע.

כולם חיכו לראות מה יעלה בגורל הכדור התלוי ועומד באוויר, האם הוא ירד לתוך הסל? רק אחד לא חיכה – פורוורד ירושלים, מרכוס סלוטר. הכדור אכן ...

[ התקדם ]

 [ 172 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Google [Bot]


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction