סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' מאי 10, 2024 11:02 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
172סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
חוק וסדר מס' 5 והפעם - חילוף על ידי ראי שעל הקיר ב ש' אוקטובר 06, 2012 7:26 pm
חילופים. מה אתם יודעים עליהם? שחקן נכנס, שחקן יוצא. לא נשמע מסובך. מה יש פה לדעת מעבר לזה?
כמו בכל דבר בחוקת הכדורסל, גם בחילופים יש מצבים ופינות ששווה לדעת מעבר לזה. היום נדבר עליהם.
אז שחקן נכנס ושחקן יוצא. כמות השחקנים על המגרש נשארת אותו דבר. אז מה?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
בואו נתחיל באיך מתבצע חילוף. כשאנחנו מדברים על משחק רץ, מי שמבקש את החילוף הוא השחקן המחליף שמתעתד להיכנס למגרש. הוא ורק הוא. לא המאמן ולא אף אחד אחר. השחקן המחליף צריך לגשת למזכירות ולסמן על רצונו להיכנס למגרש. הוא נשאר להמתין ליד המזכירות עד שיש הזדמנות לחילוף – בהמשך הטור אגדיר בדיוק את המושג "הזדמנות לחילוף" על פי החוקה – ואז מתבצע החילוף. המזכירות מסבה את תשומת לב השופט, השופט מסמן את החילוף ומזמין את המחליף להיכנס, והמוחלף יכול ללכת ישירות לספסל קבוצתו. הוא לא צריך לעבור במזכירות לפני זה.

הפרוצדורה משתנה במעט כשיש פסק זמן. אז ניגש השחקן המחליף למזכ...

[ התקדם ]

מתכון לעוגת בננה עם שוקולד צ'יפס על ידי ELADG2 ב ג' אוקטובר 10, 2023 9:28 am
מרכיבים:

400 גרם סוכר
250 מ”ל שמן
6 ביצים L גדולות
קורט מלח
6 בננות מרוסקות
420 גרם קמח
20 גרםאבקת אפייה
400 גרם שוקולד מריר קצוץ
2 כפית תמצית וניל


אופן ההכנה


מחממים מראש תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית.
לוקחים קערת נירוסטה או כלי בית שמשמש לערבוב ומערבבים בה את השמן,ביצים,וניל,מלח,בננות שריסקנו,סוכר

עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים קמח ואת אבקת האפייה וממשיכים לערבב עד לקבלת מרקם אחיד.
קוצצים את השוקולד ומוסיפים לתערובת שיצרנו וממשיכים לערבב.
את כל התערובת שנוצר יוצקים לתבנית.
לאחר מכן,אופים במשך 40 דקות את העוגה עד לקבלת הזהבה.
מצננים ומגישים.

פסטה אדומה על ידי ELIA321e ב ב' מאי 16, 2022 11:08 am
מרכיבים

1 קילו פסטה ספגטי
1 קילו עגבניות
2 כפית מלח דק
2 כפית אורגנו יבש
קורט פלפל שחור דק
2 כף שמן זית
קופסת שימורים של עגבניות מרוסקות
2 שן שום

אופן ההכנה

מכינים את הפסטה עם סיר סולתם לפי ההוראות הרשומות.
מכניסים את כל מרכיבי הרוטב חוץ מהאורגנו ומבשלים על אש בינונית במשך 10 דקות ולאחר מכן מוסיפים
את האורגנו ומערבבים ומכבים את האש.
אחרי שהפסטה מוכנה מוסיפים את הרוטב ומערבבים
מפזרים אורגנו מעל ומגישים לשולחן.

מתכון לעוגת דבש על ידי ELADG2 ב ג' ספטמבר 26, 2023 10:52 am
מרכיבים:
200 גרם סוכר חום דמררה
200 גרם סוכר לבן
700 גרם קמח לעוגה ללא גלוטן
14 גרם אבקת אפייה
4 גרם סודה לשתייה
כפית מלח
כפית קינמון
כפית ציפורן
800 גרם תפוחים מקולפים וחתוכים לקוביות
400 מ"ל תה שהכנו
600 גרם דבש
4 ביצים גדולות
400 גרם שמן


אופן ההכנה

מחממים מראש תנור ל-180 מעלות ולוקחים תבנית Pyrex בקוטר 26 ס"מ,משמנים את התבנית היטב !
לוקחים קערת נירוסטה ובעזרת מטרפה מקציפים את הביצים,סוכר והדבש עד לקבלת תערובת אחידה ורכה.
בזמן הערבוב מוסיפים את השמן תוך כדי באיטיות.
את שאר החומרים מערבבים בקערה נפרדת,ולאחר מכן מוסיפים גם אותם לאותה קערה ראשונה שמלכתחילה
השתמשנו לערבוב החומרים.
את הקמח מערבבים עם קוביות התפוחים טרם הוספתם לתערובת ואח"כ יש להכניסם לתוך קערה
ולהמשיך לערבב.
יוצקים את התערובת לתבנית ואופים במשך 40 דקות עד שקיסם יוצא יבש

בתאבון

שימוש בצלחות אוכל על ידי ELADG2 ב ה' נובמבר 30, 2023 4:28 pm
הגשת צלחות אוכל עם צלחות מזכוכית נחשבת יותר טובה משום שהיא אסתטית
מאשר הגשת אוכל עם צלחות מתכת או פלסטיק,לצלחות זכוכית יש מראה יותר אלגנטי ומכובד,חלקן
עשויות ליצור מראה של יוקרה.
הזכוכית נחשבת לחומר איכותית ביותר שלא מכיל חומרים כימיים או בעל תגובה כלשהי למזון.
בבחירת צלחות אוכל זכוכית ניתן למצוא מגוון רחב של דוגמאות שונות.
השימוש עם צלחות אוכל זכוכית יכול להתאים לילדים,אך יחד עם זאת צריך להיזהר בשימוש איתן עם ילדים.
לילדים קטנים,הזכוכית עשויה להיות כבדה,לכן יש לוודא שלילדים נוח להשתמש בהם מבלי להתענות.
יש להדריך ולהסביר לילדים איך להשתמש בהן על מנת למנוע מצב של שבירה.

 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Google [Bot], נורטון


cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction