סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 07, 2024 11:58 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
171סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 170 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
מתכון לחריימה על ידי ELADG2 ב ג' אפריל 25, 2023 11:06 am
מרכיבים :

5 חתיכות דג אמנון/סלמון
מים
מלח
חומץ
צרור כוסברה
כף כורכום
כף פפריקה אדומה חריפה
רבע כוס שמן
3 פלפלים חריפים אדומים
1 תפוח אדמה
2 עגבניות
עלי נענע

אופן ההכנה

מניחים את הדגים במים עם חומץ ומלח למשך שעה.
אחרי שהשרנו,שוטפים את הדגים ומקלפים את תפוחי האדמה וחותכים את העגבניות.
שמים בתוך סיר נמוך ורחב את תפוחי האדמה ומוסיפים את העגבניות.
לאחר מכן מוסיפים את הפלפלים והדגים ששטפנו.
מערבבים רבע כוס שמן עם שאר התבלינים בתוך הסיר,ומניחים מעל הדגים,מבשלים מספר דקות על אש גבוהה
ואז מנמיכים עד להתאדות המים במשך 40 דקות.
לאחר שסיימנו ושטפנו,מניחים בתוך מייבש כלים עד לבישול הבא.

מתכון לעוגת דבש על ידי ELADG2 ב ג' אוגוסט 29, 2023 2:45 pm
מרכיבים

50 גרם סוכר חום
50 גרם סוכר לבן
150 גרם דבש
2 ביצים גדולות
150 מ"ל שמן חמניות
250 גרם קמח
7 גרם אבקת אפיה
2 גרם סודה לשתיה
רבע כפית ציפורן
300 גרם תפוחים מקולפים

אופן ההכנה

מחממים תנור מרא של160 מעלות ולוקחים תבנית אינגליש ומניחים עליה נייר אפיה
מטריפים באמצעות מטרפה את הדבש,הסוכר,הביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
לאחר מכן מוסיפים את השמן בהדרגה עד להטמעה מלאה.
מערבבים בקערה אחרת את כל המרכיבים היבשים ומוסיפים לתערובתץ
אחרי שנוצרה לנו תערובת חלקה,מוסיפים את התפוחים וממשיכים לערבב.
מוזגים את התערובות לתבנית ואופים במשך חצי שעה,ניתן להגיש עם צלחות אוכל לשדרוג האווירה ולטעם מושלם.

בורקס פיצה על ידי ELIA321e ב ד' מרץ 23, 2022 3:57 pm
מרכיבים:
פילאס / בצק עלים
140 גרם זיתי קלמנטה
ביצה טרופה
600 גרם מטבוחה
560 גרם טונה


אופן ההכנה

פורסים את הבצק ומרדדים אותו לעובי דק.
מורחים מטבוחה על הבצק ואז מסננים את הטונה מהמים וקוצצים את הזיתים ולאחר מכן מפזרים
על הטונה.

מגלגלים גלי ומקפיאים לחצי שעה,חותכים את הגליל לפרוסות בעובי 5 ס"מ ומסדרים בתוך תבנית פיירקס או מכונת פסטה

מברישים עם ביצה טרופה.
מחממים תנור מראש ל200 מעלות ואופים במשך 20 דקות.

שקשוקה בלחם על ידי ELIA321e ב ג' אפריל 26, 2022 4:04 pm
מרכיבים:
קערת לחם:
600 ג' קמח רגיל
40 ג’ שמרים טריים

120 מ”ל שמן חמניות
330 מ”ל מים חמים
1.5 כף סוכר
2 כפית מלח

לשקשוקה:

4 בצלים
פלפל שחור גרוס
מלח
8 ביצים
2 פלפל ירוק חריף
12 עגבניות
2 כפית סוכר
2 צרור פטרוזיליה
17 שיני שום
2 פלפל אדום
4 כף גדושה רסק עגבניות
4 כפית פפריקה מרוקאית

אופן ההכנה

מערבבים את כל מרכיבי הבצק שייבשנו קודם לכם על מתקן כביסה או מייבש,מתפיחים את הבצע כשעה ורבע
או עד שהבצק מכפיל את עצמו.

מרדדים את הבצע על צלחת הגדולה עד לקבלת עיגול גדול,מכינים קערה שניתנת להכנסה לתנור ומרפדים אותה
עם נייר אפייה ומניחים מעל הבצק,מהדקים.
מברישים את הביצה ומפזרים שומשון,מחממים תנור מראש ל-200 מעלות ואופעם במשך חצי שעה.

אופן הכנת השקשוקה

מרתיחיים עגבניות במים במשך מספר דקות וחותכים את הבצל,הפלפל ,השום והפלפל החריף.
מחממים מחבת עם 6 כפות שמן חמניות ומטגנים את הבצל כשתי דקות.מוסיפים את השום לעוד 2 דקות
טיגון ואז את הרסק,...

[ התקדם ]

מה זה מתאם אינדוקציה על ידי ELADG2 ב ג' מאי 16, 2023 11:05 am
מה זה מתאם אינדוקציה

ישנם מספר מקרים שבהן יש צורך להשתמש בפלטת דיסק מתאם אינדוקציה.

במידה ויש ברשותכם סירים ישנים,כאלו שלא מתאימים לאינדוקציה,נדרש להשתמש במתאם זה על מנת להשמישם.
כלומר,מחבתות וסירים בעלי תחתית רגילה שאינם מתאימים לאינדוקציה,יכולים להפוך לשמישים עם שימוש בפלטת
הדיסק העגולה הזו,כך לא תצטרכו לזרוק אותם לפח או אפילו לאלו שנקשרים לסירים שבמקרה עברו בירושה(לא יכאב
לכם כי תוכלו עדיין להשתמש בהם).
אז מה זה בעצם מתאם אינדוקציה,הכלי הוא בעצם פלטת ברזל עגולה,שיש לה ידית נשלפת והיא בעצם סופגת את החום
מכיריים של האינדוקציה שלכם וממירה את האנרגיה מהכיריים לחום שעובר לסיר.
שימו לב,שעל מנת לא לשרוט את הכיריים שלכם,ישנן מתאמי אינדוקציה שמגיעים עם בליטות מסוימות על מנת למנוע
חיכוך ושריטות על הכיריים מסוג זה,שבדרך כלל עשויים מזכוכית.

כיריים מסוג אינדוקציה מבצעים "התמגנטות" של הכלי שברשותכם,כלי בישול איכותיים ש...

[ התקדם ]

 [ 170 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: B.a.c, Bing [Bot], picknroll, עופר האדום


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction