סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' מאי 08, 2024 8:13 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
171סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 170 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
מתכון לעוגת בננה עם שוקולד צ'יפס על ידי ELADG2 ב ג' אוקטובר 10, 2023 9:28 am
מרכיבים:

400 גרם סוכר
250 מ”ל שמן
6 ביצים L גדולות
קורט מלח
6 בננות מרוסקות
420 גרם קמח
20 גרםאבקת אפייה
400 גרם שוקולד מריר קצוץ
2 כפית תמצית וניל


אופן ההכנה


מחממים מראש תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית.
לוקחים קערת נירוסטה או כלי בית שמשמש לערבוב ומערבבים בה את השמן,ביצים,וניל,מלח,בננות שריסקנו,סוכר

עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים קמח ואת אבקת האפייה וממשיכים לערבב עד לקבלת מרקם אחיד.
קוצצים את השוקולד ומוסיפים לתערובת שיצרנו וממשיכים לערבב.
את כל התערובת שנוצר יוצקים לתבנית.
לאחר מכן,אופים במשך 40 דקות את העוגה עד לקבלת הזהבה.
מצננים ומגישים.

מתכון לכנאפה טעים במיוחד על ידי ELADG2 ב ג' יולי 11, 2023 11:49 am
מרכיבים

2 חבילות אטריות קדאיף קצוצות
300 גרם חמאה מומסת
1000 גרם גבינת ריקוטה
400 גרם מוצרלה מגוררת

לסירופ:
4 כוסות סוכר
2 כוס מים בנפח של כוס חופה
4 כפות מיץ לימון


לציפוי ושימון:
1.5 חמאה רכה - על מנת לשמן את התבנית
200 גרם פיסטוקים קצוצים


אופן ההכנה

משמנים תבנית בחמאה
בסיר מניחים את מרכיבי הסירופ ומבשלים על אש גבוהה במשך מספר דקות
מערבבים את שערות הקדאיף עם החמאה שהמסנו
מפזרים חצי מכמות השערות בתחתית ומהדקים.
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות עד שהכל מתאחד
מורחים את התערובת של הגבינה שהכנו בשכבה אחידה על שערות הקדאיף ומשאירים ס"מ בקצוות.
מכסים את שכבת הגבינות בשאריות השערות ומהדקים.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 240 מעלות ואופים במשך חצי שעה או עד לקבלת הזהבה.
מוציאים את הכנאפה ושופכים מעל את הסירופ,מפזרים פיסטוקים גרוסים ומגישים.

זני ענבים על ידי ELADG2 ב ג' ספטמבר 12, 2023 12:31 pm
קיימים לא מעט זנים של ענבים בעולם,נוכל לפרט בפניכם מספר זנים עיקריים הנפוצים

זן הכרמר - זהו זן המותאם לייצור יינות אדומים איכותיים שבהם נכללים: קברנה,מרלו,סוביניון.
ענבי הקברנה הם קטנים ובעלי קליפה עבה,צבעם סגול כהה והם מאופיינים ברמות טאנין גבוהות המסייעות
לפונטציאל ההתיישנות של היין,הם גדלים בעיקר בבורדו,עמק נאפה,צ'ילה ודרום אפריקה.
ייחודיות ענבי הקברנים באות לידי ביטוי בכך שלהם טעמים עזים וניחוחות של שזיף ופטל שחור.
ענבים אלו מתיישנים בדרך כלל מצוין,ניתן לשלב אותם עם ארוחות בשריות כמו סטייקים,המבורגרים ומנות
רוטבים כמו מטבוחה וכדומה.
זן פינו נואר - זן אדום פופולרי מאוד שמיוצר באזור בורדו שבצרפת,זן משובח מאוד.
מקור ענבי פינו נואר הוא בחבל בורגונדי שבצרפת וקיים מאות שנים,השם פינו מגיע מהמילה הצרפתחת סיכה
שפירושה אצטרובל בשל צורתן האשכולותיות של הענבים.ניתן למצוא כוסות ייעודיות של רידל לזן טעים זה.
ענבי הפינו נואר קטנים בדרך כלל,בצבע כחול ובעלי קליפה דקה,הם רגישים ועדינים ומעט יותר מאתגרי...

[ התקדם ]

לזניית בשר על ידי ELIA321e ב ד' יוני 15, 2022 12:22 pm
מצרכים:
10 כפות שמן זית
4 בצלים לבנים מקולפים
2 קופסת שימורים עגבניות מרוסקות
16 שיני שום, קלופות
7 ענפי סלרי, כולל העלים
4 גזרים, קלופים
2 שורש פטרוזיליה – לא חובה
800 גרם בשר טחון

7 כפות רסק עגבניות
2 כוס מים רותחים
2 כפית שטוחה מלח
1 כפית פלפל שחור

2 חבילה דפי לזניה

לרוטב

4 כפות גדושות קמח לבן
קורט אגוז מוסקט
כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס


אופן ההכנה


קוצצים בצלים, שום, סלרי, גזרים ושורש פטרוזיליה לקוביות ומטגנים את כולם ב סיר סולתם רחב עם שמן זית
מוסיפים את הבשר ומטגנים במשך 15 דקות
מוסיפים תבלינים ועגבניות,מים ורסק ומבשלים במשך 35 דקות.

מוסיפים חלב,מלח ופלפל,אגוז מוסקט ומטריפים עם מטרפה , עד שהרוטב מסמיך ומגיע למרקם של טחינה. מסירים מהאש.
– ועכשיו מרכיבים: מניחים בתחתית התבנית 2-3 כפות מהבשר ומעל מניחים שכבה של דפי לזניה.
– מניחים חצי מכמות הבשר ומעל חצי מכמות הבשמל ושוב שמים דפי לזניה וחוזרים על הפעולה.יוצקים את הרוטב שהכנו.


– סוגרי...

[ התקדם ]

ללמוד לשחק כדורסל בגיל מאוחר יחסית על ידי Maxim_T ב ו' יולי 14, 2017 9:52 am
אוקי אז ככה אני יתחיל בזה שאני לוחם עוד כחודש בן 19 והבנתי שהתשוקה האמיתית שלי היא לכדורסל וזה משהו שאני אוהב כבר זמן רב,
הבנתי שזה משהו שאני רוצה להתעסק איתו אפילו ללמוד לשחק מקצועי אבל גם די הבנתי שזה משהו שמתחילים איתו בגיל צעיר.
במשך הרבה זמן חיפשתי באינטרנט אפשרויות ומועדונים שיוכל להצטרף, גם בנקודה כלשהי בשירות הבנתי שאני אפילו מוכן לרדת מלוחמה כדי להגשים את החלום שלי. עליתי לארץ לפני 11 שנים ולא הייתה לי את האפשרות ללמוד לשחק כדורסל אז שם גם בגלל סיבות כלכליות וגם בגלל שלא נחשפתי לספורט הזה בגלל שהוא לא כלכך פופולרי שם (אוקראינה).
חיפשתי בלוגים ולא מצאתי הרבה בלוגים רציניים עד שראיתי את הבלוג הזה, אנשים שמבינים בכדורסל וכל דבר בוא הוא נטו כדורסל וזה מה שגרם לי לרשום את הבלוג הזה.
אז השאלה שלי היא כזאת אני יודע שזה מאוחר אבל באמת מה הסיכויים שלי ללמוד לשחק מקצועי למרות הגיל המאוחר השמח לתשובות רציניות תודה ממראש.

 [ 170 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: B.a.c, Bing [Bot], goldman, Google [Bot]


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction