סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 12, 2024 10:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
172סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
מתכון לעוגת אגוזים על ידי ELADG2 ב ג' ספטמבר 26, 2023 2:59 pm
מרכיבים:

6 ביצים
2 כוס סוכר
2 קמח תופח
4 כפות סוכר חום
כפית קינמון
160 גרם אגוזי מלך קצוצים.
2 שקית סוכר וניל
כוס שמן חמניות
2 כוס מיץ תפוזים


אופן ההכנה

לקוחים קערת נירוסטה ומערבבים בתוכה את הסוכר וניל,מייפל והסוכר.
לאחר מכן מוסיפים את השמן ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את התפוזים וממשיכים במלאכת הערבוב,ולבסוף,מוסיפים את הקמח עד שנקבל תערובת אחידה.
לוקחים קערה אחרת כמו כל כלי מטבח שימושי,ובה מערבבים את הקינמון,הסוכר החום.
מכניסים חצי מתערובת האגוזים לבלילה וממשיכים לערבב.
יוצקים לתוך תבנית עגולה את הבלילה ומפזרים את האגוזים מעל,מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180
מעלות במשך חצי שעה ואז מגישים.

שימוש באבן שמוט על ידי ELADG2 ב ו' מאי 19, 2023 12:19 pm
איך להשתמש עם אבן שמוט בתנור ?

שימוש נכון עם אבן השמוט שלכם יכול לשנות לחלוטין את איכות האפייה של המאפים שלכם בתנור.
כלומר,כמו שאתם רואים בעצם בכל מאפיה כזאת שמחזיקה תנור לחמים עם לבני שמוט וגם לכם בא להרגיש
את אותה הקריספיות שבכל ביס שאתם נוגסים במאפה,אבל הפעם שבאמת תוכלו לעשות כמו שצריך,ניתן לכם מספר
דגשים וטיפים מעולים !

כשם שאבן פיצה היא כבדה ויציבה וגם מתחממת כמו כל אבן,למעשה לא כלל אחת היא אבן פיצה אמיתיץ
אבני שמוט מסוימות עשויות מחימר לא מזוגג שעוביו קטן מהממוצע.
בשוק קיימות אבני שמוט לפיצה שלא יכולים להתחמם מספיק,משום שהתנורים לא מספיק עוצמתיים לחימום אבנים אלו,
כתוצאה מכך המאפים לא מגיעים לרמת האפייה הנדרשת ולא "יוצאים" מספיק קריספיים.
אבני פיצה איכותיות סופגת חום בקלות,ומחזיקות את החום לאורך זמן,כך האבן מגיעה לטמפרטורה הרצויה והדרושה
לאבן שמוט.

איך מבשלים עם אבן שמוט לפיצה

בישול נכון עם אבן לאפיית פיצה הוא פשוט וקל,ראשית,יש להניח את אבן הפיצה על המדף הנמוך ביותר בתנור,עוד
לפני שהדלקתם את התנור.
מדוע ? ברגע שמניחים [url=https://www.simhim.com/%D7%90%D7%91%D7%A...

[ התקדם ]

עוגת תפוזים על ידי ELIA321e ב ג' מאי 31, 2022 11:08 am
מרכיבים

כוס סוכר לבן
1.5 כוס מיץ תפוזים
1.5 כוס קמח תופח
1.5 כוס שיבולת שועל מוכנה
2 כפית תמצית וניל
4 ביצים
כוס שמן


אופן ההכנה

לוקחים קערת נירוסטה סולתם ומטריפים את הביצים עם השמן,סוכר,וניל ומיץ התפוזים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את שיבולת השועל ומערבבים ונותנים לה להתרכך מספר דקות בבלילה.
מוסיפים את הקמח ומטריפים עד שהקמח נטמע.
משמנים תבנית עגולה ויוצקים לתוכה את הבלילה.
אופים במשך 50 דקות על 180 מעלות.
מוציאים מהתנור ומצננים.

שימוש בצלחות אוכל על ידי ELADG2 ב ה' נובמבר 30, 2023 4:28 pm
הגשת צלחות אוכל עם צלחות מזכוכית נחשבת יותר טובה משום שהיא אסתטית
מאשר הגשת אוכל עם צלחות מתכת או פלסטיק,לצלחות זכוכית יש מראה יותר אלגנטי ומכובד,חלקן
עשויות ליצור מראה של יוקרה.
הזכוכית נחשבת לחומר איכותית ביותר שלא מכיל חומרים כימיים או בעל תגובה כלשהי למזון.
בבחירת צלחות אוכל זכוכית ניתן למצוא מגוון רחב של דוגמאות שונות.
השימוש עם צלחות אוכל זכוכית יכול להתאים לילדים,אך יחד עם זאת צריך להיזהר בשימוש איתן עם ילדים.
לילדים קטנים,הזכוכית עשויה להיות כבדה,לכן יש לוודא שלילדים נוח להשתמש בהם מבלי להתענות.
יש להדריך ולהסביר לילדים איך להשתמש בהן על מנת למנוע מצב של שבירה.

הטבלה האלטרנטיבית - מחזור חמישי על ידי ראובן ב ב' נובמבר 14, 2011 12:30 am
קצת באיחור, אבל לקח זמן להבין מי נגד מי.

נתחיל בטבלה, שמבוססת על חלוקה לשלושה דרגים: מכבי למעלה, הרצליה/נתניה/אשדוד למטה, וכל השאר באמצע. הניקוד הוא הניקוד ה"צפוי" בסוף הסיבוב השני:

1. מכבי - 40
2. אשקלון - 34 (ניצחון חוץ במלחה, ניצחון חוץ בחולון)
3. גליל - 33 (ניצחון חוץ בראשון)
4. הביקעה - 32 (הכל כמצופה...)
5. חולון - 31 (הפסד בית לאשקלון)
6. ראשון - 31 (הפסד בית לגליל)
7. הפועל - 31 (הפסד בית לאשקלון)
8. חיפה - 31 (הפסד חוץ להרצליה)
9. אשדוד - 23 (ניצחון חוץ בנתניה)
10. הרצליה - 23 (ניצחון בית על חיפה)
11. נתניה - 21 (הפסד בית לאשדוד)

(סה"כ 330 נקודות = 22 מחזורים * חמישה משחקים * שלוש נקודות למשחק)

הסברים קצרים למי שלא מכיר:

זו שיטת דירוג עדיפה לטעמי על הטבלה ה"רגילה" משום שהיא הרבה פחות תלויה בהגרלה. ההנחה היא שיש ניצחונות קלים יותר וקשים יותר והפסדים צפויים יותר וצפויים פחות, והטבלה משקללת את זה (לא בלי חסרונות).

העיקרון הוא פשוט מאוד: בכל קבוצת דירוג, ניצחון בית/הפסד חוץ לא מעלה ולא מוריד את הניקוד, ניצחון חוץ מוסיף נקודה והפסד בית מוריד נקודה. כל ני...

[ התקדם ]

 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: B.Grant44, Google [Bot], מנחם, עמוס לב, רלפי


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction