סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 13, 2024 5:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
172סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
אבן שמוט על ידי ELADG2 ב ב' מאי 08, 2023 2:08 pm
מהי אבן שמוט?

אבן שמוט היא פיסה עבה ושטוחה של משטח אבן המשמש לאפיית לחמים,פוקצ'ות,פיצות ועוד.
אבן שמוט יכולה להיות עגולה או מלבנית ובמגוון צורות ובמספר עוביים.
איך זה עובד? פשוט מניחים את אבן השמוט על המדף האמצעי של התנור או בתחתית התנור ומחממים מראש במשך זמן מוגדר לפני האפייה.
כשאבן שמוט תתחמם היא תספוג את החום ותשמור אותו זמן רב ובכך החום יתפזר באופן אחיד ויועבר לבצק.באתר ניתן להשיג אבן פיצה של מספר חברות.


אבן שמוט סולתם לפיצה היא האלטרנטיבה המושלמת אם אין לכם תנור ייעודי לפיתה.
יחד עם זאת,אנשים רבין הרוכשין אבן זו ,אינם משתמשים בה באופן הנכון ועלולים להרוס את האבן כתוצאה מניסיונות חוזרים ונשנים כמו לתבל אותה או לנקותה באופן לא נכון.
כאן,באתר זה,ניתן לכם מספר טיפים לשימוש נכון יותר עם אבן שמוט לפיצה.

איך לנקות אבן שמוט לפיצה

השתמשו במברשת ומים חמים,אל תכניסו את כל האבן מתחת למים.
השתמשו בזרם מים קטן בכדי להרטיב את משטח האבן ולאחר מכן עברו עם מברשת לניקוי,אסור להשתמש בשום סבון !
לאחר מכן יבשו את האבן באויר ו...

[ התקדם ]

בחירת מייבש כלים על ידי ELADG2 ב ש' אוגוסט 26, 2023 3:11 pm
מתלה לכלים הנקרא גם מייבש כלים או מתקן לייבוש כלים הוא אביזר מטבח חיוני בכל בית שתפקידו
לייבש את הכלים,ולרוב הוא מגיע עם סכומון נשלף או מובנה ומגש לניקוז הנוזלים.
קיימים מייבשים עם עיצובים שונים,חלקם של מותגים מוכרים ואחרים קצת פחות.
המייבשים כולל חריצים לייבוש הצלחות,ומותאמים גם לקערות,כוסות,ספלים וקנקנים,או גם כלים קצת
גדולים יותר כמו מחבתות או סירים.
בדרך כלל מייבשי הכלים עשויים פלסטיק,נירוסטה,עץ רגיל,עץ במבוק ואלומיניום.
היתרון בשימוש במייבש הוא ארגון וסדר במטבח,השיש נשאר נקי ומסודר ויש איפה להניח את הכלים במקומם
הראוי.
בנוסף,ייבוש הכלים באמצעות מתקן לייבוש כלים מאפשר להם להתייבש עם האוויר ומפחית את הסיכון
להצטברות חיידקים לעומת ייבוש עם מגבות.

מחפשים מתנה לקרובים שלכם ויודעים שהם אנשי מטבח האוהבים לבשל ומבזבזים לא מעט זמן במטבח?
קניית מייבש כלים כמתנה יכולה להיות רעיון פרקטי וטוב עבורם.

מתקן לייבוש כלים עובר מספר תהליכים עד להיותו מוצר מוגמר,הכוללים בין היתר: עי...

[ התקדם ]

איך לבחור מגב לשטיפת רצפה? על ידי ELADG2 ב ג' אפריל 25, 2023 3:00 pm
כשמדובר בניקוי הרצפה,בחירת המגב הנכון היא מאוד חשובה,ישנם מגבים המיועדים לסוגי רצפות מסוימות ואי בחירה כראוי של המגב המתאים לכם
עלולה לגרום לנזק למגב ויותר מכך,לריצפה.
כיום יש מגוון חברות אשר מוצריהן דומים מאוד,לשם כך הכנו עבורכם מספר טיפים שיקלו עליכם בבחירת דלי הפלא המתאים לכם.

משקל המגב

משקל מגב אמיתי הוא לפחות 450 גרם.

חומר המגב

סחבה של המגב העשויה כותנה היא חסכונית ועם ספיגת מים מעולה הנשמרת לאורך זמן ומאפשרת ייבוש רצפה במהירות יותר.
לכותנה יש כמות הצטמקות מוגבלת עם שימוש.

ידיות המגב

מומלץ לרכוש ידיות אשר אינן מגיעות בציפוי כלשהו ומאפשרים איזון עם שימוש המגב בניקיון ובסיבוב מנגנון הדחיפה של דלי הפלא המקורי.

בשוק ניתן להשיג את דלי הפלא המגיע עם מערכת מסוג Clean Twist המאפשרת ניקוי ללא מגע ידיים.
את דלי הפלא המקורי של חברת Leifheit הגרמנית ניתן למצוא באתר שמחי ובניו וכמו כן מגוון אביזרים נלווים.

מתכון לעוגת בננה עם שוקולד צ'יפס על ידי ELADG2 ב ג' אוקטובר 10, 2023 9:28 am
מרכיבים:

400 גרם סוכר
250 מ”ל שמן
6 ביצים L גדולות
קורט מלח
6 בננות מרוסקות
420 גרם קמח
20 גרםאבקת אפייה
400 גרם שוקולד מריר קצוץ
2 כפית תמצית וניל


אופן ההכנה


מחממים מראש תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית.
לוקחים קערת נירוסטה או כלי בית שמשמש לערבוב ומערבבים בה את השמן,ביצים,וניל,מלח,בננות שריסקנו,סוכר

עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים קמח ואת אבקת האפייה וממשיכים לערבב עד לקבלת מרקם אחיד.
קוצצים את השוקולד ומוסיפים לתערובת שיצרנו וממשיכים לערבב.
את כל התערובת שנוצר יוצקים לתבנית.
לאחר מכן,אופים במשך 40 דקות את העוגה עד לקבלת הזהבה.
מצננים ומגישים.

מתכון ללחמניות בוטיק על ידי ELADG2 ב ב' אוגוסט 07, 2023 4:02 pm
מרכיבים

8 כוסות קמח כוסמין לבן
2 כוס חלב קר
חצי כוס שמן
2 כפית מלח
לציפוי טרם אפייה: ביצה מעורבבת עם כף מים
שומשום
2 כף שמרים יבשים
2 ביצה גודל L
חצי כוס סוכר



אופן ההכנה

לוקחים קערת נירוסטה ומערבבים בתוכה קמח,סוכר ושמרים.
מוסיפים את החלב,הביצה והשמן וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה ועדינה.
לאחר מכן מוסיפים את המלח וממשיכים במלאכת הערבוב עד שהבצק הופך להיות מעט דביק וגמיש.
מקמחים משטח עבדוה ומעבירים אליו את הבצק ויוצרים כדור,מעבירים לקערה אחרת ומכסים בניילון נצמד.
מתפיחים עד להכפלת הנפח ומוציאים את הבצק לאחר מכן לתוך קרש עבודה ומחלקים לכדורים.
מסדרים את הכדורים שיצרנו בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומתפימחים פעם נוספת במשך שעה.
מחממים תנור ל-160 מעלות ואז מוציאים ומורחים בעדינות ביצה וגם מפזרים שומשום.
אופים במשך רבע שעה עד שהלחמניות מזהיבות.
מגישים על צלחות אוכל ומזמינים בני משפחה או חברים.

 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Att, em28, גמליאל, סאבוניס, עופר האדום, ראי שעל הקיר, רלפי


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction