סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' אפריל 28, 2024 11:53 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
169סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 168 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
כיצד לבחור סולם על ידי ELIA321e ב ד' יולי 27, 2022 10:59 am
סולם הוא כלי שנועד לתמוך במשקל המשתמש ובכל פריט שנמצא עליו.
בדרך כלל יש לו בסיס רחב עם רגליים שניתנות מעט להזהה.
במידה וקיימות בעיות כלשהן בסולם הקיים,מומלץ לחפש סולם חדש במקום לנסות לבצע תיקונים בסולם הקיים.

גובה

כשבוחרים סולם,יש לקחת בחשבון את הגובה בו עובדים איתו ואשר ניתן להשתמש בו באופן הבטוח ביותר.
אנו ממליצים לבחור תמיד בסולם שהוא מעט יותר גבוה ממה שצריך על מנת להגיע למקומות בהם שימוש ביד לא יאפשר
הגעה מקסימלית.

סוג שימוש

אם אתם מתכוונים להשתמש עם סולם למטרה מסחרית,יש לבדוק האם הסולם מיועד לשימוש מסוג זה.

חומר

אלומיניום - אינו מחליד או נרקב
פיברגלס - אינו מוליך חשמל

"חוק וסדר" מס' 2 והפעם - סל עצמי על ידי ראי שעל הקיר ב ה' מרץ 01, 2012 5:22 pm
ברוכים הבאים לפוסט השני בסדרת "חוק וסדר", הפעם מדובר בשחזור פוסט שפרסמתי בזמנו ב"ספסל" כ"אזרח שומר חוק".
מי שלא קרא את הפוסט המקורי, מעבר להחכמתו בחוקה, יהנה מאחד מסיפורי הכדורסל המדהימים בתולדות גביע אירופה לדעתי...
תהנו.
----------------------------------------------------
הנה מעשה שהיה באמת:
בעונת 1967/68 פגשה מכבי ת"א – עם ברודי, שטרקמן, תני-כהן מינץ ואמנון אבידן - את ראסינג מאלין מבלגיה, בבית חצי הגמר של גביע אירופה לאלופות. הסיבוב הזה התקיים במתכונת של בית בן 4 קבוצות, אולם לא כל נצחון נספר בנפרד – אלא סיכום המשחקים בשיטת בית-חוץ הידועה ומוכרת עד היום, נחשב כמשחק אחד באותו בית. כלומר, כדי לזכות בנצחון על קבוצה אחרת היית צריך להשיג נצחון בסיכום שני המשחקים נגדה.

גם דרך ניהול המשחקים הייתה אז שונה: לא התאפשר תיקו באחד המשחקים, כמו שמקובל בשיטת בית-חוץ בימינו – אלא כל משחק לחוד הלך להארכה במקרה של שוויון.

במשחק הראשון ביד אליהו (שהיה אז עדיין מגרש פתוח) ניצחה מכבי בהפרש של 16 נקודות. המשחק השני בבלגיה, אחרי קאמבק של מכבי מהפרש שנפתח לטובת הבלגים, הגיע לדקו...

[ התקדם ]

פשטידת ברוקולי עם גבינה על ידי ELADG2 ב ו' יוני 23, 2023 10:00 am
מרכיבים

500 גרם ברוקולי קפוא או טרי
אגוז מוסקט
מלח
פלפל שחור גרוס דק
2 קופסא
גבינה לבנה
4 כפות קמח
גבינה קשה מגוררת כמו צהובה
2 קופסא
קוטג'
קופסא גבינה בולגרית
8 ביצים
1 שקית אבקת אפייה


אופן ההכנה

מחממים מראש תנור ל180 מעלות,לוקחים ברוקולי טרי ומפרקים אותו לחתיכות קטנות ומניחים במים רותחים יחד עם מלח
במשך מספר דקות ואז מסננים.
משמנים מעט תבנית פיירקס במידה של חצי כוס חתן ומסדרים את חתיכות הברוקולי שכל התבנית תהיה מכוסה.
לוקחים קערה אחרת ושמים את הקוטג',הגבינה הלבנה,הגבינה הבולגרית ואת הביצים והקמח יחד עם אבקת האפיה והתבלינים
ומערבבים היטב.
יוצקים את הבלילה שנוצרה על גבי הברוקולי.
מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 50 דקות או שעד שהפשטידה מזהיבה.

מתכון עוגת תפוזים על ידי ELADG2 ב ג' מרץ 26, 2024 3:16 pm
מרכיבים:


4 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 כפית קליפת תפוז מגוררת דק
כוס קמח תופח
כוס קוקוס
2 שקית סוכר וניל

אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומשמנים תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ.
מערבבים את הסוכר,הוניל והביצים עם מטרפה ולאחר מכן מוסיפים את מיץ התפוזים ושמן
וממשיכים במלאכת הערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
לבסוף,מוסיפים קמח תופח ומערבבים עד ליציקה אחת של העיסה.
יוצקים את הבלילה לתבנית ששימנו מראש במשך 35 דקות.
מגישים לחברים עם סל שוק פלסטיק כשיוצאים לעשות פיקניק בחיק הטבע.

בחירת מרסס שמן על ידי ELADG2 ב ג' יוני 20, 2023 11:22 am
מהו מרסס שמן

למרסס שמן ישנם שימושים רבים במטבח,השימוש בהם מתאים למגוון סוגי בישול שבהם מדובר בסוגי מאכלים
שהם נדבקים למחבת או לסיר.
בעולם ישנם מגוון זנים של שמן כמו: שמן קנולה,שמן קוקוס,שמן זית,שמן אבוקדו ושמנים בטעם חמאה.
בשוק ניתן למצוא מגוון תרסיסי שמן מוכנים של חברות שונות ממותגים שונים.

איך לבשל עם מרסס שמן לשימוש בכלי נונסטיק

כדי להשתמש בספריי שמן,רססו עם המרסס את המאכל שבתוך המחבת,ישנם סוגי מזון שמומלץ טרם הנחת המאכל
עליו,לרסס את הכלי על מנת למנוע מצב של הידבקות המזון ושליפתו באמצעות תרבד בסיום הבישול או הטיגון.
חסרון אחד של מרסס שמן הוא הצטברות שאריות,מסיבה זו מומלץ מדי פעם לנקות את המרסס.

איך מרגיש הטעם של שמן שרוסס באמצעות ספריי?

הטעם הוא עדין למדי,יש כאלו שטוענים שיש לו טעם שונה.
בכל ריסוס המטרה העיקרית היא למנוע מהאוכל להידבק,חשוב מאוד שלטעם השמן לא תהיה השפעה ממשית על המזון
לאחר שסיימנו עם הבישול.

אחסון מרסס השמן

תרסיסים להתזת שמן יש לשמור במקום קריר וחשוך.אין להשאיר אותם ליד כיריים או ליד מקור חום.

ההבדל בין שמן בישול מבקבוק לבין ...

[ התקדם ]

 [ 168 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Hacohen, Lakic


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction