סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' מאי 08, 2024 7:14 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
171סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 170 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
מתכון לפשטידת מחמאר על ידי ELADG2 ב ה' יוני 22, 2023 3:32 pm
מרכיבים

6 תפוחי אדמה גדולים
2 פחית שימורי אפונה וגזר
חופן פטרוזיליה
חופן כוסברה
8 ביצים
6 כפות קמח מצה או פירורי לחם
כפית כורכום
חצי כפית פלפל שחור גרוס
2 כפית פפריקה מתוקה
2 כפית כמון
2 כפית מלח
כוס שמן לטיגון הקציצות


לתוך סיר מכניסים את הביצים,תפוחי האדמה ומבשלים עד להתרככות תפוחי האדמה,ניתן לשמן את הסיר קודם לכן
עם מרסס שמן ולחא מכן מוציאים את תפוחי האדמה והביצים ומצננים.

מקלפים את תפוחי האדמה ואז חותכים אותם,לאחר מכן מועכים אותם עם מועך פירה,קוצצים עלי פטרוזיליה ואז
מוסיפים לקערה.
חותכים את עלי הכוסברה ומוסיפים גם לקערה,חותכים את הביצים אחרי שקילפנו אותם ומוסיפים לתערובת.
מסננים אתפחית שימורי האפונה וגם מוסיפים.
לאחר מכן יש להוסיף את הכמון,מלח,פפריקה מצוקה,כורכום ופלפל שחור גרוס דק.


מוסיפים 3 ביצים ופירורי לחם ומערבבים היטב.


לוקחים מחבת גדולה ועעל להבה בינונית מחממים חצי כוס שמן. כשהשמן חם יוצרים קציצות ומכניסים למחבת. מטגנים כדקה וחצי

עד ההזהבה ומעבירים לצלחת בנייר ס...

[ התקדם ]

בחירת מייבש כלים על ידי ELADG2 ב ש' אוגוסט 26, 2023 3:11 pm
מתלה לכלים הנקרא גם מייבש כלים או מתקן לייבוש כלים הוא אביזר מטבח חיוני בכל בית שתפקידו
לייבש את הכלים,ולרוב הוא מגיע עם סכומון נשלף או מובנה ומגש לניקוז הנוזלים.
קיימים מייבשים עם עיצובים שונים,חלקם של מותגים מוכרים ואחרים קצת פחות.
המייבשים כולל חריצים לייבוש הצלחות,ומותאמים גם לקערות,כוסות,ספלים וקנקנים,או גם כלים קצת
גדולים יותר כמו מחבתות או סירים.
בדרך כלל מייבשי הכלים עשויים פלסטיק,נירוסטה,עץ רגיל,עץ במבוק ואלומיניום.
היתרון בשימוש במייבש הוא ארגון וסדר במטבח,השיש נשאר נקי ומסודר ויש איפה להניח את הכלים במקומם
הראוי.
בנוסף,ייבוש הכלים באמצעות מתקן לייבוש כלים מאפשר להם להתייבש עם האוויר ומפחית את הסיכון
להצטברות חיידקים לעומת ייבוש עם מגבות.

מחפשים מתנה לקרובים שלכם ויודעים שהם אנשי מטבח האוהבים לבשל ומבזבזים לא מעט זמן במטבח?
קניית מייבש כלים כמתנה יכולה להיות רעיון פרקטי וטוב עבורם.

מתקן לייבוש כלים עובר מספר תהליכים עד להיותו מוצר מוגמר,הכוללים בין היתר: עי...

[ התקדם ]

סלק ממולא על ידי ELIA321e ב ד' יוני 15, 2022 4:10 pm
מרכיבים
12 סלקים

לרוטב:
3 כוסות מי בישול הסלקים
4 כפות סילאן
4 כפות רכז רימונים
4 כפות מיץ לימון טרי

למלית:
2כוס בורגול
כוס עדשים אדומות
4 שיני שום קצוצות
כוס עשבי תיבול קצוצים
כפית כורכום
כפית כמון
כפית פפריקה
מלח, פלפל שחור גרוס
6 כפות שמן זית
4 בצלים קצוצים

אופן ההכנה:

שמים את הבורגול שהנחנו ליד תבנית לקוביות קרח בתוך קערה וממלאים במים ומשרים לשעה,מסננים.
מניחים את הסלקים בתוך סיר וממלאים עד לגובה שני שליש ומרתיחים במשך 20 דקות עד להתרככות הסלקים.
שוטפיים את העדשים ומעבירים לסיר,מוסיפים 4 כוסות מים ומבשלים רבע שעה עד להתרככות העדשים.
מוסיפים למים את הרכז רימונים,סילאן ולימון ומערבבים.
מחממים סיר רחב עם שמן זית ומטענים את השום והבצל ומוסיפים את העדשים והבורגול ומערבבים.
מתבלים וממשיכים לטגן 10 דקות נוספות.

מגישים

מתכון לעוגת אגוזים על ידי ELADG2 ב ג' ספטמבר 26, 2023 2:59 pm
מרכיבים:

6 ביצים
2 כוס סוכר
2 קמח תופח
4 כפות סוכר חום
כפית קינמון
160 גרם אגוזי מלך קצוצים.
2 שקית סוכר וניל
כוס שמן חמניות
2 כוס מיץ תפוזים


אופן ההכנה

לקוחים קערת נירוסטה ומערבבים בתוכה את הסוכר וניל,מייפל והסוכר.
לאחר מכן מוסיפים את השמן ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את התפוזים וממשיכים במלאכת הערבוב,ולבסוף,מוסיפים את הקמח עד שנקבל תערובת אחידה.
לוקחים קערה אחרת כמו כל כלי מטבח שימושי,ובה מערבבים את הקינמון,הסוכר החום.
מכניסים חצי מתערובת האגוזים לבלילה וממשיכים לערבב.
יוצקים לתוך תבנית עגולה את הבלילה ומפזרים את האגוזים מעל,מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180
מעלות במשך חצי שעה ואז מגישים.

פשטידת בצל בוטיק על ידי ELADG2 ב ד' מרץ 01, 2023 3:50 pm
מרכיבים

6 תפוחי אדמה
4 בצלים סגולים חתוכים וקצוצים
3 כוס קמח תופח
כוס שמן זית
2 כפיות מלח
2 בצל לבן גדול קצוץ לרצועות
4 כפות שמן זית
8 ביצים


מקלפים את כל תפוחי האדמה עם קולפן של פוד אפיל ומרתיחים באמצעות סיר עמוק את המים ומבשלים למשך
25 דקות עד להתרככות תפוחי האדמה.
לוקחים מחבת גדולה ומטגנים את הבצל עם השמן עד שהבצל הופך להיות שקוף,תהליך שלוקח מספר דקות.
אחרי שסיימנו עם הטיגון,מעבירים את הבצלים למסננת.
מוציאים את תפוחי האדמה מהסיר,מועכים לפירה ומניחים במקרר.
לוקחים קערה גדולה ושמים בה את הפירה,מלח,קמח,שמן,ביצים ופלפל שחור עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הבצל ומערבבים.
משמנים תבנית אפיה ויוצקים לתוכה את הבלילה,מכניסים לתנור שחומם מראש על 190 מעלות ואופים למשך 45 דקות.
מגישים.

 [ 170 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: B.Grant44, Bing [Bot], uriel17, נורטון


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction