סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' מאי 10, 2024 8:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
172סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
בחירת מרסס שמן על ידי ELADG2 ב ג' יוני 20, 2023 11:22 am
מהו מרסס שמן

למרסס שמן ישנם שימושים רבים במטבח,השימוש בהם מתאים למגוון סוגי בישול שבהם מדובר בסוגי מאכלים
שהם נדבקים למחבת או לסיר.
בעולם ישנם מגוון זנים של שמן כמו: שמן קנולה,שמן קוקוס,שמן זית,שמן אבוקדו ושמנים בטעם חמאה.
בשוק ניתן למצוא מגוון תרסיסי שמן מוכנים של חברות שונות ממותגים שונים.

איך לבשל עם מרסס שמן לשימוש בכלי נונסטיק

כדי להשתמש בספריי שמן,רססו עם המרסס את המאכל שבתוך המחבת,ישנם סוגי מזון שמומלץ טרם הנחת המאכל
עליו,לרסס את הכלי על מנת למנוע מצב של הידבקות המזון ושליפתו באמצעות תרבד בסיום הבישול או הטיגון.
חסרון אחד של מרסס שמן הוא הצטברות שאריות,מסיבה זו מומלץ מדי פעם לנקות את המרסס.

איך מרגיש הטעם של שמן שרוסס באמצעות ספריי?

הטעם הוא עדין למדי,יש כאלו שטוענים שיש לו טעם שונה.
בכל ריסוס המטרה העיקרית היא למנוע מהאוכל להידבק,חשוב מאוד שלטעם השמן לא תהיה השפעה ממשית על המזון
לאחר שסיימנו עם הבישול.

אחסון מרסס השמן

תרסיסים להתזת שמן יש לשמור במקום קריר וחשוך.אין להשאיר אותם ליד כיריים או ליד מקור חום.

ההבדל בין שמן בישול מבקבוק לבין ...

[ התקדם ]

שירים ושערים - פסקול הספורט שלנו על ידי שיימס ב ד' ינואר 23, 2013 9:58 pm
לפוסט המקורי עם כל הקישורים לשירים- כאן

אין כמו ברזיל כדי להזכיר לי איך מוזיקה וספורט תמיד הסתדרו מצויין ביחד. לכל קבוצה יש את השירים שחיברו לה אוהדיה-ומזוהים איתה. יש שירים רבים שעל מנגינתם אף חוברו מילים עבור קבוצות שונות. אבל יש שירים שנחרטו בזכרון בעקבות קבוצות, אליפויות או ארועי ספורט משמעותיים. שירים שכל פעם שנשמע אותם מיד יעלו חיוך ( או דכדוך) מזכרון ספורטיבי.
אז תגבירו את הרמקולים לכבוד פוסט מוזיקלי ונוסטלגי במיוחד.

כשאריק אינשטיין שר שיש בו אהבה והיא תנצח, ספק אם עדי גורדון והפועל ירושלים ישבו לו בראש, אבל מאז סל הניצחון מעל טום צ'ימברס באותו גמר גביע ב-95, אי אפשר עוד להפריד בין עדי והשיר על האהבה שלו, שניצחה.
זוכרים את האברכים בכפר בלום, לאחר האליפות של גליל עליון ב-93, עושים הקפות עם אחד, פיני גרשון שמו, מונף על כתפייהם, מרוח בקצפת ( אוכל וספורט- טוב, זה כבר לפוסט אחר)? איזה שי...

[ התקדם ]

בחירת תרמוס על ידי ELIA321e ב א' ספטמבר 11, 2022 9:47 am
בבחירת תרמוס יש לשקול מספר נקודות
1.כמה זמן אני רוצה שהחום של המשקאות יישמר
2.היכן אשתמש בתרמוס
3.איך אשא את התרמוס
4.איזו קיבולת אני צריך


נסיעה או שימוש ברכב

האם אתם נוסעים באוטובוס,רכבת או בתחבורה ציבורית?
ישנן אפשרויות רבות של
תרמוס אוכל שעשוי להתאים עבורכם המגיע עם דפנות נירוסטה או זכוכית.
ככלל,רוב התרמוסים העשויים נירוסטה בעלי יתרון קל כנגד שבר לעומת פנימית מזכוכית.
בידקו היטב האם התרמוס אותו אתם רוכשים אכן עונה על צרכיכם ככל שניתן.

מתכון ללחמניות בוטיק על ידי ELADG2 ב ב' אוגוסט 07, 2023 4:02 pm
מרכיבים

8 כוסות קמח כוסמין לבן
2 כוס חלב קר
חצי כוס שמן
2 כפית מלח
לציפוי טרם אפייה: ביצה מעורבבת עם כף מים
שומשום
2 כף שמרים יבשים
2 ביצה גודל L
חצי כוס סוכר



אופן ההכנה

לוקחים קערת נירוסטה ומערבבים בתוכה קמח,סוכר ושמרים.
מוסיפים את החלב,הביצה והשמן וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה ועדינה.
לאחר מכן מוסיפים את המלח וממשיכים במלאכת הערבוב עד שהבצק הופך להיות מעט דביק וגמיש.
מקמחים משטח עבדוה ומעבירים אליו את הבצק ויוצרים כדור,מעבירים לקערה אחרת ומכסים בניילון נצמד.
מתפיחים עד להכפלת הנפח ומוציאים את הבצק לאחר מכן לתוך קרש עבודה ומחלקים לכדורים.
מסדרים את הכדורים שיצרנו בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומתפימחים פעם נוספת במשך שעה.
מחממים תנור ל-160 מעלות ואז מוציאים ומורחים בעדינות ביצה וגם מפזרים שומשום.
אופים במשך רבע שעה עד שהלחמניות מזהיבות.
מגישים על צלחות אוכל ומזמינים בני משפחה או חברים.

בקר ברוטב דבש וחרדל על ידי ELADG2 ב ג' פברואר 28, 2023 2:26 pm
מרכיבים


2 קילו צלי כתף חתוך לקוביות
4 בצלים חצויים ופרוסים
6 כוסות מים 200 מ"ל
2 כפית חרדל
4 כפות דבש
2 כף פפריקה אדומה גדושה
פלפל שחור גרוס
מלח
10 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
8 שיני שום חצויות
כוס יין אדום יבש קברנה סוביניון


אופן ההכנה


לוקחים את הבשר ומערבבים אותו עם קמח לחם,מחממים במחבת עמוקה ומטגנים את הבשר.
לוקחים מתוך סיר מחולק את המרכיבים של הבצל והשום ושאר המצרכים.
מרתיחים ומבשלים במשך שעתיים וחצי ומערבבים מידי פעם.
מוסיפים את תפוחי האדמה עד שהם שוקעים ומבשלים במשך שעה וחצי.

 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Google [Bot]


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction