סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' אפריל 28, 2024 7:06 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
169סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 168 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
שקשוקה בלחם על ידי ELIA321e ב ג' אפריל 26, 2022 4:04 pm
מרכיבים:
קערת לחם:
600 ג' קמח רגיל
40 ג’ שמרים טריים

120 מ”ל שמן חמניות
330 מ”ל מים חמים
1.5 כף סוכר
2 כפית מלח

לשקשוקה:

4 בצלים
פלפל שחור גרוס
מלח
8 ביצים
2 פלפל ירוק חריף
12 עגבניות
2 כפית סוכר
2 צרור פטרוזיליה
17 שיני שום
2 פלפל אדום
4 כף גדושה רסק עגבניות
4 כפית פפריקה מרוקאית

אופן ההכנה

מערבבים את כל מרכיבי הבצק שייבשנו קודם לכם על מתקן כביסה או מייבש,מתפיחים את הבצע כשעה ורבע
או עד שהבצק מכפיל את עצמו.

מרדדים את הבצע על צלחת הגדולה עד לקבלת עיגול גדול,מכינים קערה שניתנת להכנסה לתנור ומרפדים אותה
עם נייר אפייה ומניחים מעל הבצק,מהדקים.
מברישים את הביצה ומפזרים שומשון,מחממים תנור מראש ל-200 מעלות ואופעם במשך חצי שעה.

אופן הכנת השקשוקה

מרתיחיים עגבניות במים במשך מספר דקות וחותכים את הבצל,הפלפל ,השום והפלפל החריף.
מחממים מחבת עם 6 כפות שמן חמניות ומטגנים את הבצל כשתי דקות.מוסיפים את השום לעוד 2 דקות
טיגון ואז את הרסק,...

[ התקדם ]

בחירת סלי שוק על ידי ELADG2 ב ב' מרץ 18, 2024 3:22 pm
בעת קניית פריט כמארז להכנה של מתנות,משלוחי מנות וכדומה,מומלץ לבדוק את גמישות
הפלסטיק במידה והחלטתם לרכוש סל קניות פלסטיק,כמו בכל ענף,גם במוצר זה ניתן למצוא
מגוון חומרים כמו קש,נייר,מלמין או מתכת.
מבחר מוצרים ניתן לרכישה כחלק מהמארז שאתם יוצרים,אם בחרתם לעשות משלוח מנות לילדים,
תוכלו לרכוש סל שוק פלסטיק קטן שיאפשר לכם להוזיל עלויות ולהיות יותר גמישים במה שתבחרו.
ישנם אפשרויות לבצע מיקסים של מוצרים שונים באמצעות הצעה כמתנות לועדים הכוללים מארזים
של יין.

מה זה נירוסטה? על ידי ELADG2 ב ב' מאי 29, 2023 2:38 pm
חומר זה הוא תערובת מתכתית,המורכב מאחוז קטן של פחמן על מנת להיות עמיד.
החומר עמיד בפני עיוותים ושריטות.
כדי למנוע מקרה של חלודה,הנירוסטה מיוצרת מתרכובת המכילה כרום בעת ייצור הנירוסטה.
ככל שתכולת הכרום בתערובת גבוהה יותר,פלדת אל חלד עמידה יותר.
על מנת להחשיב חומר מנירוסטה,אחוז הכרום הפעיל צריך להיות לפחות 10.5%.

מבחינת שימוש במזון

נירוסטה אל חלד לשימוש במזון חייבת להיות בעלת 16% לפחות כרום,בכדי למנוע חלודה בכלי.
הכרום מוסיף ברק לכלי הנירוסטה.

עמידות בתקנים כמו למשל של NSF מחייב את איכות הנירוסטה להיות משויכת לסדרות 200,300 או 400.

למה להשקיע בכלי נירוסטה?

בפרקטיות,נירוסטה לא מוליכה חום כמו נחושת או אלומיניום,לא שזה דבר רע כל כך,לכלי נירוסטה לוקח להתחמים מעט יותר
זמן,אך פיזור החום בכלים אלו הוא אחיד ולרוב,הכלים לא מתעוותים.
לשימוש במזון,נניח עם צלחות נירוסטה,כאשר משתמשים עם כלי נירוסטה,אין מה לחשוש מבחינת רעלים שעלולים להיפלט למזון,כמו כן
כלים אלו לא מקבלים סימנים במשך שימוש...

[ התקדם ]

ללמוד לשחק כדורסל בגיל מאוחר יחסית על ידי Maxim_T ב ו' יולי 14, 2017 9:52 am
אוקי אז ככה אני יתחיל בזה שאני לוחם עוד כחודש בן 19 והבנתי שהתשוקה האמיתית שלי היא לכדורסל וזה משהו שאני אוהב כבר זמן רב,
הבנתי שזה משהו שאני רוצה להתעסק איתו אפילו ללמוד לשחק מקצועי אבל גם די הבנתי שזה משהו שמתחילים איתו בגיל צעיר.
במשך הרבה זמן חיפשתי באינטרנט אפשרויות ומועדונים שיוכל להצטרף, גם בנקודה כלשהי בשירות הבנתי שאני אפילו מוכן לרדת מלוחמה כדי להגשים את החלום שלי. עליתי לארץ לפני 11 שנים ולא הייתה לי את האפשרות ללמוד לשחק כדורסל אז שם גם בגלל סיבות כלכליות וגם בגלל שלא נחשפתי לספורט הזה בגלל שהוא לא כלכך פופולרי שם (אוקראינה).
חיפשתי בלוגים ולא מצאתי הרבה בלוגים רציניים עד שראיתי את הבלוג הזה, אנשים שמבינים בכדורסל וכל דבר בוא הוא נטו כדורסל וזה מה שגרם לי לרשום את הבלוג הזה.
אז השאלה שלי היא כזאת אני יודע שזה מאוחר אבל באמת מה הסיכויים שלי ללמוד לשחק מקצועי למרות הגיל המאוחר השמח לתשובות רציניות תודה ממראש.

כנפיים עם אפונה וגזר על ידי ELIA321e ב ו' מרץ 18, 2022 10:25 am
מרכיבים

2 קילו כנפיים חצויות
3 כוס מים
2 כף רסק
מעט סוכר
2 כף פפריקה
2 כף א. מרק
פלפל שחור גרוס דק
מלח2
2 בצל גדול קצוץ
20 פרחי כרובית קטנים מבושלים
3 כוס אפונה וגזר


אופן ההכנה


לוקחים סיר שיובש קודם לכן מייבש כלים עם שמן חם ומטגנים את הבצל,מעליו שמים את הכנפיים ולאחר מכן את שאר המרכיבים.
מבשלים על אש בינונית במשך 45 דקות.
מוסיפים את האפונה הגזר והכרובית וכוס מים וממשיכים לבשל עוד 20 דקות.

 [ 168 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: bill_tipesh, Google [Bot], Hacohen, כינוי


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction