סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 07, 2024 9:50 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
171סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 170 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
מתכון לרולדת שוקולד על ידי ELADG2 ב ו' דצמבר 01, 2023 1:26 pm
מרכיבים


חומרים לרולדת דבש ופקאן:

6 ביצים
קורט מלח
100 גרם סוכר
100 גרם דבש
2 כפית תמצית וניל
150 גרם קמח
50 גרם אגוזי פקאן טחונים
כפית אבקת אפייה


חומרים לקרם שוקולד:

500 מ"ל שמנת מתוקה
400 גרם שוקולד מריר
250 מ"ל שמנת מתוקה (להקצפה)


חומרים לקישוט העוגה:


אגוזי פקאן שלמים
מעט אבקת סוכר




אופן ההכנה

מחממים מראש תנור ל-170 מעלות,לאחר מכן מרפדים תבנית אפיה בנייר ששימנו אותו מעט.
בקערת נירוסטה שמים: מלח,ביצים,סוכר,דבש וניל ומלח ומקציפים במהירות חזקה במשך 5 דקות.
עד שמתקבלת בלילה בהירה.
מוסיפים קמח,פקאן שטחנו אותו מראש ומוסיפים גם אבקת אפייה עד לקבלת תערובת אחידה.
שופכים את התערובת לתוך תבנית ומיישרים את החלק העליון באמצעות לקקן.
אופים את הרולדה שהכנו במשך 9 דקות,או עד להזהבה שלה.
הופכים את הרולדה על גבי מגבת ומוציאים את נייר האפייה.
מגלגלים את הרולדה כשהיא עדיין חמה,ולאחר מכן מניחים לה להצטנן בטמפרטורת החדר.
להכנת קרם השוקולד קוציים את השוקולד ושמים קערה.
מוסיפים 500 מ"ל שמנת מתוקה וממיסים בסיר או קלחת שהונחו ליד [url=https://www.simhim.com/%D7%A6%D7%9C%D7...

[ התקדם ]

מתכון לעוגת שוקולד על ידי ELADG2 ב א' יולי 16, 2023 4:24 pm
מרכיבים


3 כוס קמח
2 כוס סוכר
2 שקית אבקת אפיה
2 שקית סוכר וניל
8 כפות קקאו
6 ביצים גדולות
כוס שמן בנפח כוס חופה של 200 מ"ל

לציפוי: 200 גרם שוקולד מריר + חצי קצפת

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את כל מרכיבי העוגה,לוקחים קערה אחרת ומערבבים בה את הביצים והשמן.
את המרכיבים שערבבנו בקערה הראשונה,מאחדים עם השמן והביצים,וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים לתערובת כוס מים חמים וממשיכים לערבב עד שהבלילה נעשית נוזלית.
שופכים לתוך תבנית 26 ס"מ עגולה ואופים במשך חצי שעה על 180 מעלות.

כוס חתן על ידי ELADG2 ב ב' יוני 19, 2023 2:47 pm
ההפניה העתיקה ביותר לשבירת זכוכית באירוע החתונה,מקורו בספרות היהודית ובתלמד.
שבירת הכוס בחתונה היא אחת המסורות העתיקות ביותר.
זהו מנהג סמלי אבל יש לנו מספר פרשנויות.

יש כאלו שיגידו שהכוס מייצגת את שבריריות החיים,מערכת היחסים או הנישואין.
רסיסי הזכוכית לאחר שבירת הכוס עשויה לייצג את שפע החיים שבני הזוג יהנו מעתה ואילך.

מתי שוברים את הכוס?

כוס חתן שוברים לאחר טקס החתונה ואופן עטיפת הכוס מתבצע באמצעות מגבת דקה או נייר אלומיניום,יש כאלו
שיש להם שיטות אחרות לשבירת כוס חתן.
אחרי השבירה,האורחים צועקים מזל טוב !

בריטה על ידי ELADG2 ב ד' אוקטובר 04, 2023 1:45 pm
חברת בריטה היא חברה גרמנית שמתמחה בייצור מוצרי סינון למים,היא נוסדה בשנת 1966 ע"י היינץ בטאונסשטיין
בגרמניה.מוצרי חברה נועדו לשבפר את איכות וטעם המים של מי השתייה.
המוצר המוביל של החברה,קנקן סינון המים של פילטר בריטה,בעל פטנט סינון ייחודי להפחתת כימיקלים וזיהומים

במי ברז
או כמו עופרת.
מאז אותה המצאה,חברת בריטה הרחיבה את קו המוצרים שלה למבחר מגוון מכשירים המיועדים לסינון מים,כמו
מסננים המותקנים בברז,בקבוקי פילטר,דיסקים לסינון ועוד.
אחת ממטרות המפתח של חברת בריטה היא לקדם קיימות וביצוע הפחתת השפעה סביבתית,לשם כך היא פיתחה
פילטר בריטה.
מוצרי BRITA מופצים במספר גדול של מדינות ברחבי העולם והפכו אותה לאחד מהמותגים הטובים בעולם בתחום

זה.

זני ענבים על ידי ELADG2 ב ג' ספטמבר 12, 2023 12:31 pm
קיימים לא מעט זנים של ענבים בעולם,נוכל לפרט בפניכם מספר זנים עיקריים הנפוצים

זן הכרמר - זהו זן המותאם לייצור יינות אדומים איכותיים שבהם נכללים: קברנה,מרלו,סוביניון.
ענבי הקברנה הם קטנים ובעלי קליפה עבה,צבעם סגול כהה והם מאופיינים ברמות טאנין גבוהות המסייעות
לפונטציאל ההתיישנות של היין,הם גדלים בעיקר בבורדו,עמק נאפה,צ'ילה ודרום אפריקה.
ייחודיות ענבי הקברנים באות לידי ביטוי בכך שלהם טעמים עזים וניחוחות של שזיף ופטל שחור.
ענבים אלו מתיישנים בדרך כלל מצוין,ניתן לשלב אותם עם ארוחות בשריות כמו סטייקים,המבורגרים ומנות
רוטבים כמו מטבוחה וכדומה.
זן פינו נואר - זן אדום פופולרי מאוד שמיוצר באזור בורדו שבצרפת,זן משובח מאוד.
מקור ענבי פינו נואר הוא בחבל בורגונדי שבצרפת וקיים מאות שנים,השם פינו מגיע מהמילה הצרפתחת סיכה
שפירושה אצטרובל בשל צורתן האשכולותיות של הענבים.ניתן למצוא כוסות ייעודיות של רידל לזן טעים זה.
ענבי הפינו נואר קטנים בדרך כלל,בצבע כחול ובעלי קליפה דקה,הם רגישים ועדינים ומעט יותר מאתגרי...

[ התקדם ]

 [ 170 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: B.a.c, Bing [Bot], Lakic, shmueliki, דורון


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction