סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 12, 2024 1:20 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
172סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
מדריך קניית כלי בישול מברזל על ידי ELADG2 ב ו' אפריל 28, 2023 12:55 pm
אז קניתם סיר ברזל,ברכות !
סיר כזה אי אפשר לשים ככה בתוך המדיח,עם טיפול מסודר ותחזוק נכון,אפשר לשמור לכל החיים.
סבון כלים כשמו כן הוא בשימוש עם ספוג רך עשוי לעשות את העבודה,ואם יש שאריות ממש קשות שנשארו דבוקות
בתוך הסיר במידה ולא היה לכם זמן או כוח לנקות את הסיר מוקדם יותר,אפשר עם כף עץ לנקותו או מרית עץ.
שמן קנולה עשוי לעזור לכם גם במלאכת הניקוי.
אז אם תוהים כמה זמן לוקח לנקות סיר ברזל,דעו שבדרך כלל לניקוי ביום יום מספיקות מספר דקות,אך אם הסיר ממש
מלוכלך ודורש ניקוי יסודי,במצב זה הניקוי עשוי להארך אפילו לשעה או יותר,תלוי במצבו.
הדבר הכי חשוב שיש לדעת הוא שסירי ברזל לא ניתנים להכנסה למדיח הכלים ואין להשאירם למשך לילה שלם בתול
המים,כמו כן שינוי טמפרטורה קיצונית מחום לקור עשוי לזעזע את גוף הסיר ולגרום לו להתעוות או להיסדק.
אחרי ניקוי המחבת או סיר הברזל שברשותכם מומלץ לייבשו מיד לחלוטין עם מגבת לפני שאתם מחזירים את הסיר לארון אחרת הוא עלול להחליד.
שימו לב,סירי ברזל לרוב מתאימים גם לאינדוקציה,אך גם בסירים ברזל יש כמה רמות אינדוקציה,כאשר הסיווג הטוב ביותר הוא Full Induction אינדוקציה,לכן,בבו...

[ התקדם ]

פשטידת פסטה על ידי ELADG2 ב א' מאי 14, 2023 1:11 pm
פשטידת פסטה

מרכיבים

1 קילו פסטה
1000 גרם גבינה לבנה 5%
500 גרם גבינה בולגרית
50 גרם גבינת קשקבל מגוררת
כוס וחצי שמן
6 כפות קמח
4 כוסות חלב
6 ביצים


אופן ההכנה


לוקחים סיר ומרתיחים בו מלח,מערבבים מידי פעם את הפסטה ולאחר 10-15 דקות בודקים
אם היא לעיסה.
מסננים את הפסטה ובנתיים מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
לוקחים סיר אחר ומחממים בתוכו שמן,לאחר מכן מוסיפים את הקמח ומערבבים עם מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את החלב,ומערבבים במשך 5 דקות עד לקבלת תערובת סמיכה.
מורידים מהאש ואז מוסיפים את הביצים תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
מוסיפים את הגבינות וגם את המלח ומערבבים.
את הפסטה שסיננו,מכניסים לקערה ומוסיפים לאחר מכן את תערובת הגבינה שהכנו מקודם.
מעבירים את כל התערובת שהכנו לתוך תבנית ומורחים מעל את תערובת הגבינות שהוכנה קודם לכן.
אופים למשך 40-45 דקות עד שהפשטידה נעשית זהובה.

פשטידת בצל בוטיק על ידי ELADG2 ב ד' מרץ 01, 2023 3:50 pm
מרכיבים

6 תפוחי אדמה
4 בצלים סגולים חתוכים וקצוצים
3 כוס קמח תופח
כוס שמן זית
2 כפיות מלח
2 בצל לבן גדול קצוץ לרצועות
4 כפות שמן זית
8 ביצים


מקלפים את כל תפוחי האדמה עם קולפן של פוד אפיל ומרתיחים באמצעות סיר עמוק את המים ומבשלים למשך
25 דקות עד להתרככות תפוחי האדמה.
לוקחים מחבת גדולה ומטגנים את הבצל עם השמן עד שהבצל הופך להיות שקוף,תהליך שלוקח מספר דקות.
אחרי שסיימנו עם הטיגון,מעבירים את הבצלים למסננת.
מוציאים את תפוחי האדמה מהסיר,מועכים לפירה ומניחים במקרר.
לוקחים קערה גדולה ושמים בה את הפירה,מלח,קמח,שמן,ביצים ופלפל שחור עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הבצל ומערבבים.
משמנים תבנית אפיה ויוצקים לתוכה את הבלילה,מכניסים לתנור שחומם מראש על 190 מעלות ואופים למשך 45 דקות.
מגישים.

כנפיים עם אפונה וגזר על ידי ELIA321e ב ו' מרץ 18, 2022 10:25 am
מרכיבים

2 קילו כנפיים חצויות
3 כוס מים
2 כף רסק
מעט סוכר
2 כף פפריקה
2 כף א. מרק
פלפל שחור גרוס דק
מלח2
2 בצל גדול קצוץ
20 פרחי כרובית קטנים מבושלים
3 כוס אפונה וגזר


אופן ההכנה


לוקחים סיר שיובש קודם לכן מייבש כלים עם שמן חם ומטגנים את הבצל,מעליו שמים את הכנפיים ולאחר מכן את שאר המרכיבים.
מבשלים על אש בינונית במשך 45 דקות.
מוסיפים את האפונה הגזר והכרובית וכוס מים וממשיכים לבשל עוד 20 דקות.

ההאקה: ניו זילנד - ארגנטינה, 1/2 גמר אליפות העולם ברוגבי, השנה על ידי frodoborg ב א' אוקטובר 30, 2011 6:14 pm
ההאקה (מאורית ואנגלית Haka) הוא ריקוד מאורי מסורתי. ריקוד זה מבוצע על ידי קבוצת אנשים, המכונים "קאפה האקה" ("שורת האקה"). נבחרת ניו זילנד ברוגבי אימצה את הריקוד, ושחקניה רוקדים אותו לפני כל משחק שלהם.

ההאקה מהמשחק של ניו זילנד מול ארגנטינה בחצי גמר אליפות העולם 2011.10.09.


 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Dovi, Google [Bot], shmueliki, yoya, אבו שוקרי, עופר האדום


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction