סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' מאי 09, 2024 7:22 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
171סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 170 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
הטבלה האלטרנטיבית - מחזור שביעי על ידי ראובן ב ג' נובמבר 29, 2011 12:54 am
שום שינוי, אז למען הפרוטוקול:

1. מכבי - 39
2. אשקלון - 34 (2+)
3. גליל - 33 (1+)
4-5. הביקעה, הפועל - 32 (0)
6-8. חולון, ראשון, חיפה - 31 (1-)
9-10. אשדוד, הרצליה - 23
11. נתניה - 21

שעועית ובשר על ידי ELIA321e ב ב' מאי 23, 2022 10:59 am
מרכיבים

1 קילו בשר עגל חתוך לקוביות
3 כוס שעועית לבנה יבשה
חצי כוס שמן זית
5 עגבניות מגוררות
2 ליטר ורבע מים חמים
גבעול סלרי
גזר שלם
4 פלפלים מתוקים
4 בצלים, קצוצים דק
קורט מלח
פלפל שחור גרוס
2 כפית פפריקה
2 כפית פפריקה חריפה
4 כפות גדושות רסק עגבניות
2 שן שום, כתושה


אופן ההכנה

משרים את השעועית ללילה ואת השאריות שנפלו על הרצפה מנקים עם דלי הפלא,מחממים סיר גדול ומוסיפים את
קוביות הבשר עד להזהבה מלאה.
לאחר מכן מוסיפים את הבצל שקצצנו ומטגנים עד להתרככותו.
מתבלים את הבשר והבצל עם מלח ופלפל ושאר הפפריקות ומטגנים מספר דקות,מוסיפים את רסק
העגבניות וממשיכים לטגן,לאחר מכן מוסיפים את השום והעגבניות המגוררות ומטגנים 5 דקות נוספות.
מוסיפים את המים,השעועית,הסלרי,הגזר והפלפלים ומביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה ורבע
או עד שהבשר מתרכך.

כיצד לבחור סולם על ידי ELIA321e ב ד' יולי 27, 2022 10:59 am
סולם הוא כלי שנועד לתמוך במשקל המשתמש ובכל פריט שנמצא עליו.
בדרך כלל יש לו בסיס רחב עם רגליים שניתנות מעט להזהה.
במידה וקיימות בעיות כלשהן בסולם הקיים,מומלץ לחפש סולם חדש במקום לנסות לבצע תיקונים בסולם הקיים.

גובה

כשבוחרים סולם,יש לקחת בחשבון את הגובה בו עובדים איתו ואשר ניתן להשתמש בו באופן הבטוח ביותר.
אנו ממליצים לבחור תמיד בסולם שהוא מעט יותר גבוה ממה שצריך על מנת להגיע למקומות בהם שימוש ביד לא יאפשר
הגעה מקסימלית.

סוג שימוש

אם אתם מתכוונים להשתמש עם סולם למטרה מסחרית,יש לבדוק האם הסולם מיועד לשימוש מסוג זה.

חומר

אלומיניום - אינו מחליד או נרקב
פיברגלס - אינו מוליך חשמל

מתכון לפסטה עם רוטב על ידי ELADG2 ב ה' יולי 06, 2023 3:48 pm
מרכיבים

חבילת פסטה
1 עגבנייה מגוררת
2 כפות רסק עגבניות
2 שיני שום קצוצות
חצי כפית אורגנו
1 כפית סוכר
גבינה מגוררת
חצי גמבה אדומה
חצי פלפל חריף קצוץ דק


אופן ההכנה
מכניסים לתוך סיר את כל המרכיבים ומבשלים במשך מספר דקות עד שמביאים לרתיחה.
ממשיכים לערבב ואז מורידים את עוצמת האש,מכסים את הסיר עוד 10 דקות עד שהפסטה מוכנה.
מכסים את הסיר ומבשלים במשך 7 דקות נוספות,לוקחים כוס חתן ומוסיפים מעט לסיר.
מגישים חם.

חוק וסדר מס' 5 והפעם - חילוף על ידי ראי שעל הקיר ב ש' אוקטובר 06, 2012 7:26 pm
חילופים. מה אתם יודעים עליהם? שחקן נכנס, שחקן יוצא. לא נשמע מסובך. מה יש פה לדעת מעבר לזה?
כמו בכל דבר בחוקת הכדורסל, גם בחילופים יש מצבים ופינות ששווה לדעת מעבר לזה. היום נדבר עליהם.
אז שחקן נכנס ושחקן יוצא. כמות השחקנים על המגרש נשארת אותו דבר. אז מה?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
בואו נתחיל באיך מתבצע חילוף. כשאנחנו מדברים על משחק רץ, מי שמבקש את החילוף הוא השחקן המחליף שמתעתד להיכנס למגרש. הוא ורק הוא. לא המאמן ולא אף אחד אחר. השחקן המחליף צריך לגשת למזכירות ולסמן על רצונו להיכנס למגרש. הוא נשאר להמתין ליד המזכירות עד שיש הזדמנות לחילוף – בהמשך הטור אגדיר בדיוק את המושג "הזדמנות לחילוף" על פי החוקה – ואז מתבצע החילוף. המזכירות מסבה את תשומת לב השופט, השופט מסמן את החילוף ומזמין את המחליף להיכנס, והמוחלף יכול ללכת ישירות לספסל קבוצתו. הוא לא צריך לעבור במזכירות לפני זה.

הפרוצדורה משתנה במעט כשיש פסק זמן. אז ניגש השחקן המחליף למזכ...

[ התקדם ]

 [ 170 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], idpwf1, סאבוניס


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction