סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 13, 2024 10:04 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
172סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
פרגיות ממולאות באורז על ידי ELIA321e ב ה' מאי 19, 2022 10:46 am
מרכיבים


2 כוס אורז
6 כפות חמוציות
2 כפית בהרט
מלח
פלפל
1 קילו פרגיות
2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק


להכנת הרוטב

2 כוסות מים
6 כפות סילאן
4 שיני שום כתושות
8 כפות שמן זית
2 כף פפריקה


אופן ההכנה

מבשלים את האורז לפי ההוראות ומחממים תנור מראש ל190 מעלות.
לוקחים 2 כוסות אורז ומוסיפים לתוך קערת סולתם את הפטרוזיליה,התבלינים והחמוציות.
מניחים את הפרגית על לוח חיתוך ומניחים את האורז ומגלגלים אותו עד לקבלת כדור.
מערבבים עם מטרפה את חומרי הרוטב ויוצקים אותם על הפרגיות.
אופים במשל 50 דקות עד להזהבה של הפרגיות

עוף בגריל על ידי ELIA321e ב ב' מאי 16, 2022 2:35 pm
מרכיבים

8 שוקיים
4 תפוחי אדמה חתוכים
2 בטטות שקולפו

להכנת הרוטב

4 כפות סויה
4 כפות שמן זית
4 כפות סילאן


אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל-190 מעלות,לאחר מכן לוקחים קערת נירוסטה ומערבבים בה את כל
המרכיבים של הרוטב.
מוסיפים לקערה סולתםאת הירקות ובעוף ומערבבים עם הרוטב.
מעבירים את הכל לתבנית אפיה יחד עם ניר אפיה.
אופים בתנור ב-60 מעלות לאחר שהנחנו מעל התבנית ניר אפיה ועטפנו ברדיד אלומיניום.

היסטוריית החומוס על ידי ELADG2 ב ב' פברואר 06, 2023 12:56 pm
כשחושבים על משהו בריא,לא פעם קופץ לנו חומוס,ולמה? החומוס הוא נגיש כמעט בכל מסעדה
טעים ברובו (במיוחד כשהוא חם) וניתן לשלב אותו עם לחמים,פוקצ'ות או בשווארמה.
בקיצור,אפשר להכין איתו הרבה מתכונים שונים ויש לנו כל מיני וריאציות שונות שאפשר להוסיף לו
כמו למשל: פלפל שיפקה ,סלק,עגבניות ועוד רבים וטובים.

מקורו של החומוס הוא במזרח התיכון והוא מאכל אהוב על מיליונים של אנשים ברחבי העולם במשך מאות שנים.
אפשר לקנות את החומוס גם בסופרמרקטים,מעדניות ומכולות אך בדרך הכלל החומוס שנמכר שם מכיל רכיבים כמו חומרים
משמרים שנועדו להבטיח משך זמן חיי מדף ארוכים יותר וזה לא טבעי ולא בריא.

לחומוס יש מספר וריאציות שונות:

טבילה - פשוטה כמשמעותו,לקחת פיתה או לחם ו"לנגב" בצלחת או מתוך קטלוג סולתם שהכנו איתו.
מומלץ במיוחד עם כאשר אוכלים פלאפל או שווארמה,דגים,חצילים או עוף על הגריל וזה ממש משדרג את הארוחה
ומוסיף לה פיקנטיות מדהימה.

ציפוי על הפיצה - מוזר יהיה לשמוע,אבל יש כאלו ששמים חומוס על הפיצה אחרי האפייה כתחליף לרוטב עגבניות.

מילוי בסנד...

[ התקדם ]

שימוש באבן שמוט על ידי ELADG2 ב ו' מאי 19, 2023 12:19 pm
איך להשתמש עם אבן שמוט בתנור ?

שימוש נכון עם אבן השמוט שלכם יכול לשנות לחלוטין את איכות האפייה של המאפים שלכם בתנור.
כלומר,כמו שאתם רואים בעצם בכל מאפיה כזאת שמחזיקה תנור לחמים עם לבני שמוט וגם לכם בא להרגיש
את אותה הקריספיות שבכל ביס שאתם נוגסים במאפה,אבל הפעם שבאמת תוכלו לעשות כמו שצריך,ניתן לכם מספר
דגשים וטיפים מעולים !

כשם שאבן פיצה היא כבדה ויציבה וגם מתחממת כמו כל אבן,למעשה לא כלל אחת היא אבן פיצה אמיתיץ
אבני שמוט מסוימות עשויות מחימר לא מזוגג שעוביו קטן מהממוצע.
בשוק קיימות אבני שמוט לפיצה שלא יכולים להתחמם מספיק,משום שהתנורים לא מספיק עוצמתיים לחימום אבנים אלו,
כתוצאה מכך המאפים לא מגיעים לרמת האפייה הנדרשת ולא "יוצאים" מספיק קריספיים.
אבני פיצה איכותיות סופגת חום בקלות,ומחזיקות את החום לאורך זמן,כך האבן מגיעה לטמפרטורה הרצויה והדרושה
לאבן שמוט.

איך מבשלים עם אבן שמוט לפיצה

בישול נכון עם אבן לאפיית פיצה הוא פשוט וקל,ראשית,יש להניח את אבן הפיצה על המדף הנמוך ביותר בתנור,עוד
לפני שהדלקתם את התנור.
מדוע ? ברגע שמניחים [url=https://www.simhim.com/%D7%90%D7%91%D7%A...

[ התקדם ]

בקר ברוטב דבש וחרדל על ידי ELIA321e ב ד' אפריל 27, 2022 2:44 pm
מרכיבים


2 קילו צלי כתף חתוך לקוביות
4 בצלים חצויים ופרוסים
6 כוסות מים 200 מ"ל
2 כפית חרדל
4 כפות דבש
2 כף פפריקה אדומה גדושה
פלפל שחור גרוס
מלח
10 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
8 שיני שום חצויות
כוס יין אדום יבש קברנה סוביניון


אופן ההכנה


לוקחים את הבשר ומערבבים אותו עם קמח לחם,מחממים במחבת עמוקה ומטגנים את הבשר.
לוקחים מתוך

סל שוק פלסטיק את המרכיבים של הבצל והשום ושאר המצרכים.
מרתיחים ומבשלים במשך שעתיים וחצי ומערבבים מידי פעם.
מוסיפים את תפוחי האדמה עד שהם שוקעים ומבשלים במשך שעה וחצי.

 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: B.a.c, Bing [Bot], shmueliki, עמוס לב


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction