סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' מאי 11, 2024 11:36 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
172סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
לזניית בשר על ידי ELIA321e ב ד' יוני 15, 2022 12:22 pm
מצרכים:
10 כפות שמן זית
4 בצלים לבנים מקולפים
2 קופסת שימורים עגבניות מרוסקות
16 שיני שום, קלופות
7 ענפי סלרי, כולל העלים
4 גזרים, קלופים
2 שורש פטרוזיליה – לא חובה
800 גרם בשר טחון

7 כפות רסק עגבניות
2 כוס מים רותחים
2 כפית שטוחה מלח
1 כפית פלפל שחור

2 חבילה דפי לזניה

לרוטב

4 כפות גדושות קמח לבן
קורט אגוז מוסקט
כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס


אופן ההכנה


קוצצים בצלים, שום, סלרי, גזרים ושורש פטרוזיליה לקוביות ומטגנים את כולם ב סיר סולתם רחב עם שמן זית
מוסיפים את הבשר ומטגנים במשך 15 דקות
מוסיפים תבלינים ועגבניות,מים ורסק ומבשלים במשך 35 דקות.

מוסיפים חלב,מלח ופלפל,אגוז מוסקט ומטריפים עם מטרפה , עד שהרוטב מסמיך ומגיע למרקם של טחינה. מסירים מהאש.
– ועכשיו מרכיבים: מניחים בתחתית התבנית 2-3 כפות מהבשר ומעל מניחים שכבה של דפי לזניה.
– מניחים חצי מכמות הבשר ומעל חצי מכמות הבשמל ושוב שמים דפי לזניה וחוזרים על הפעולה.יוצקים את הרוטב שהכנו.


– סוגרי...

[ התקדם ]

הטבלה האלטרנטיבית - מחזור חמישי על ידי ראובן ב ב' נובמבר 14, 2011 12:30 am
קצת באיחור, אבל לקח זמן להבין מי נגד מי.

נתחיל בטבלה, שמבוססת על חלוקה לשלושה דרגים: מכבי למעלה, הרצליה/נתניה/אשדוד למטה, וכל השאר באמצע. הניקוד הוא הניקוד ה"צפוי" בסוף הסיבוב השני:

1. מכבי - 40
2. אשקלון - 34 (ניצחון חוץ במלחה, ניצחון חוץ בחולון)
3. גליל - 33 (ניצחון חוץ בראשון)
4. הביקעה - 32 (הכל כמצופה...)
5. חולון - 31 (הפסד בית לאשקלון)
6. ראשון - 31 (הפסד בית לגליל)
7. הפועל - 31 (הפסד בית לאשקלון)
8. חיפה - 31 (הפסד חוץ להרצליה)
9. אשדוד - 23 (ניצחון חוץ בנתניה)
10. הרצליה - 23 (ניצחון בית על חיפה)
11. נתניה - 21 (הפסד בית לאשדוד)

(סה"כ 330 נקודות = 22 מחזורים * חמישה משחקים * שלוש נקודות למשחק)

הסברים קצרים למי שלא מכיר:

זו שיטת דירוג עדיפה לטעמי על הטבלה ה"רגילה" משום שהיא הרבה פחות תלויה בהגרלה. ההנחה היא שיש ניצחונות קלים יותר וקשים יותר והפסדים צפויים יותר וצפויים פחות, והטבלה משקללת את זה (לא בלי חסרונות).

העיקרון הוא פשוט מאוד: בכל קבוצת דירוג, ניצחון בית/הפסד חוץ לא מעלה ולא מוריד את הניקוד, ניצחון חוץ מוסיף נקודה והפסד בית מוריד נקודה. כל ני...

[ התקדם ]

פרגיות ממולאות באורז על ידי ELIA321e ב ה' מאי 19, 2022 10:46 am
מרכיבים


2 כוס אורז
6 כפות חמוציות
2 כפית בהרט
מלח
פלפל
1 קילו פרגיות
2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק


להכנת הרוטב

2 כוסות מים
6 כפות סילאן
4 שיני שום כתושות
8 כפות שמן זית
2 כף פפריקה


אופן ההכנה

מבשלים את האורז לפי ההוראות ומחממים תנור מראש ל190 מעלות.
לוקחים 2 כוסות אורז ומוסיפים לתוך קערת סולתם את הפטרוזיליה,התבלינים והחמוציות.
מניחים את הפרגית על לוח חיתוך ומניחים את האורז ומגלגלים אותו עד לקבלת כדור.
מערבבים עם מטרפה את חומרי הרוטב ויוצקים אותם על הפרגיות.
אופים במשל 50 דקות עד להזהבה של הפרגיות

פסטה עם פטריות על ידי ELIA321e ב ו' יולי 29, 2022 12:48 pm
מרכיבים

500 גרם פסטה
2 בצל קצוץ
חצי כוס מים רותחים
4 כפות רוטב סויה
פלפל שחור גרוס דק
חצי כוס בצל ירוק קצוץ
6 שיני שום קצוצות
2 סלסלות פטריות שמפיניון קצוצות גס



אופן ההכנה

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות ומעבירים למסננת,יוצקים מעט שמן ומערבבים .
במקביל,מחממיןם מחבת שהונחה ליד מתקן לייבוש כביסה עם 4 כפות שמן ומטגנים עד להזהבה של הבצל.
מוסיפים את הפטריות והשום וממליחים ומטגנים על אש בינוני במשך 11 דקות.
לאחר מכן מוסיפים את הפסטה המבושלת ומוזגים חצי כוס מים,מתבלים ומוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים
במשך 5 דקות.

דג מרוקאי חריף על ידי ELIA321e ב ו' מאי 20, 2022 12:30 pm
מרכיבים

10 חתיכות פילה מושט נקי מעצמות
להשריית הדג: מים קרים עם מיץ מלימון שלם
2 גמבה אדומה – רצועות
10 עגבניות טריות – פרוסות
14 שיני שום שלמות
2 צרור כוסברה, קצוץ גס
4 כפות גדושות פפריקה מתוקה
כפית כורכום
2 כפית מלח
3 פלפלים אדומים חריפים יבשים –
כוס שמן – מחולקת


אופן ההכנה

משרים את פרוסות הדגם בקערת נרירוסטה עם מים קרים ומיץ לימון סחוט במשך 10 דקות ואז שוטפי.
לוקחים קערה בינונית ומערבבים חצי מכמות השמן,כורכום,פפריקה ומלח עד לקבלת תערובת אחידה.
מחממים את שאר השמן בסיר נמוך רחב ומטגנים בו את רצועות הגמבה ,פרוסות העגבניות והשום כ-5 דקות על להבה
בינונית.
מוסיפים את התערובת שהתקבלה לסיר ואת השאריות מנקים עם דלי הפלא ואז ממשיכים לטגן מספר דקות נוספות.
מוסיפים כוס מים והפלפלים החריפים וצרור כוסברה,מביאים עד לכדי רתיחה ומנמיכים להבה ומבשלים במשך 10 דקות
עם מכסה.
מוסיפים את פרוסות הדגים לסיר.
מכסים עם המכסה ומבשלים על להבה בינונית 20 דקות ומנענעים מידי פעם...

[ התקדם ]

 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Google [Bot], uriel17, עופר האדום


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction