סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 20, 2024 5:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
173סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 172 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
כנפיים עם אפונה וגזר על ידי ELIA321e ב ו' מרץ 18, 2022 10:25 am
מרכיבים

2 קילו כנפיים חצויות
3 כוס מים
2 כף רסק
מעט סוכר
2 כף פפריקה
2 כף א. מרק
פלפל שחור גרוס דק
מלח2
2 בצל גדול קצוץ
20 פרחי כרובית קטנים מבושלים
3 כוס אפונה וגזר


אופן ההכנה


לוקחים סיר שיובש קודם לכן מייבש כלים עם שמן חם ומטגנים את הבצל,מעליו שמים את הכנפיים ולאחר מכן את שאר המרכיבים.
מבשלים על אש בינונית במשך 45 דקות.
מוסיפים את האפונה הגזר והכרובית וכוס מים וממשיכים לבשל עוד 20 דקות.

בחירת כלי בישול על ידי ELADG2 ב ה' נובמבר 03, 2022 3:17 pm
בעת בחירת כלי בישול בין אם מדובר במחבת או סיר,קיימות מגוון סדרות ואיכויות של כלים שעשויים לבלבל
אתכם מבחינת איכות הכלי בין אם מדובר בציפוי או במחבת שעשויה נירוסטה.

מחבתות העשויות נירוסטה,הן מחבתות ללא ציפוי ובהן ניתן להשתמש ללא חשש בכלי מתכת,לרוב מחבתות אלו
מחזיקות לאורך זמן,חלק ממחבתות אלו בעלות ידיות נירוסטה אשר מאפשרות לחמם את כל המחבת בתוך התנור.
קיימות גם מחבתות נירוסטה פוד אפיל עם ידית בקליט אשר אינן מתחממות,מחבתות אלו מאפשרות שימוש.
איכות הנירוסטה היא מרכיב חשוב בבחירת מחבתות מסוג זה,נירוסטה אשר עשויה 18/10 היא נירוסטה בעלת האיכות
הגבוהה ביותר.

מחבתות עם ציפוי

מחבתות אלו הן מחבתות עם ציפויים שונים כגון: טפלון,שיש,קרמי,טיטניום.
לא משנה באיזה ציפוי מדובר,בשימוש בכלים אלו מומלץ מאוד ורצוי להשתמש בכלי ששת שעשויים עץ,מלמין,פלסטיק
וסיליקון.לחברת פוד אפיל קיימות מחבתות עם ציפויים שונים כאשר הטובים שבהם בעלי תחתית אינדוקציה מלאה ומגיעים עם
צ...

[ התקדם ]

פרגיות ברוטב ברביקיו ודבש על ידי ELIA321e ב ג' אפריל 26, 2022 9:53 am
מרכיבים:


2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפית חומץ בלסמי
2 כפות רוטב סויה
2 כפית חרדל
3 כפות גדושות דבש
20 סטייק פרגיות
2 כפות קטשופ


אופן ההכנה

מערבבים את כל מצרכי הרוטב וחותכים את הפרגיות ומשרים בקערת שהונחה על מתקן כביסה.
יוצקים למחבת 8 כפות שמן חמניות או זית ומטגנים עד להזהבה ומוציאים ומניחים על נייר סופג.

מתכון לעוגת דבש על ידי ELADG2 ב ג' ספטמבר 26, 2023 10:52 am
מרכיבים:
200 גרם סוכר חום דמררה
200 גרם סוכר לבן
700 גרם קמח לעוגה ללא גלוטן
14 גרם אבקת אפייה
4 גרם סודה לשתייה
כפית מלח
כפית קינמון
כפית ציפורן
800 גרם תפוחים מקולפים וחתוכים לקוביות
400 מ"ל תה שהכנו
600 גרם דבש
4 ביצים גדולות
400 גרם שמן


אופן ההכנה

מחממים מראש תנור ל-180 מעלות ולוקחים תבנית Pyrex בקוטר 26 ס"מ,משמנים את התבנית היטב !
לוקחים קערת נירוסטה ובעזרת מטרפה מקציפים את הביצים,סוכר והדבש עד לקבלת תערובת אחידה ורכה.
בזמן הערבוב מוסיפים את השמן תוך כדי באיטיות.
את שאר החומרים מערבבים בקערה נפרדת,ולאחר מכן מוסיפים גם אותם לאותה קערה ראשונה שמלכתחילה
השתמשנו לערבוב החומרים.
את הקמח מערבבים עם קוביות התפוחים טרם הוספתם לתערובת ואח"כ יש להכניסם לתוך קערה
ולהמשיך לערבב.
יוצקים את התערובת לתבנית ואופים במשך 40 דקות עד שקיסם יוצא יבש

בתאבון

סירי יציקת ברזל על ידי ELADG2 ב ג' פברואר 14, 2023 5:15 pm
סירי יציקת ברזל בציפוי אמייל סטאוב Staub

סטאוב הוא מפעל צרפתי שנקנה בשנים האחרונות על ידי קבוצת Zwilling הגרמנית.
סירי Staub הם שם נרדף למסורת ואיכות ונחשבים כיום לאחד מהמותגים החזקים והמובילים בעולם לייצור
כלי בישול העשויים יציקת ברזל בציפוי אמייל,הטכנולוגייה החדשה שבה מיוצרים סירי Staub מאפשרת
שימוש קל ויעיל.

לא מעט מהשפים המובילים בעולם ממליצים על סירים אלו כחותמת איכות לטיב המוצרים.

חברת Staub הצרפתית נוסדה בשנת 1974 על ידי פרנסיס סטאוב,באותה תקופה לא היו אמצעים טכנולוגיים לשימוש
לצורך עיצוב מוצרים והתאמת גודלם,לכן פרנסיס ועובדיו השתמש בכלי עץ על מנת לדייק את המידות של סירי הברזל
טרם ייצורם.

אופן תהליך ייצור סירי ברזל אלו בא לידי ביטוי כאשר הברזל היצוק מומס ויוצקים אותו לתבנית,לאחר שהברזל התקשה,
החומר עובר תהליך "יציאה" שבמהלכו התבנית מתפרקת והחומר מוחזר לשימוש חוזר.
עובדי המפעל כל הזמן בודקים את המפלסים האלו על מנת לוודא שתהיה התאמה מדויקת בגבהי הסירים.

זמן תהליך ייצור הסיר אורך כשבוע,לא משנה באיז...

[ התקדם ]

 [ 172 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Bluey, Google [Bot], sir charles, THE G1


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction