סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 06, 2024 3:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
171סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 170 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
בחירת תרמוס על ידי ELIA321e ב א' ספטמבר 11, 2022 9:47 am
בבחירת תרמוס יש לשקול מספר נקודות
1.כמה זמן אני רוצה שהחום של המשקאות יישמר
2.היכן אשתמש בתרמוס
3.איך אשא את התרמוס
4.איזו קיבולת אני צריך


נסיעה או שימוש ברכב

האם אתם נוסעים באוטובוס,רכבת או בתחבורה ציבורית?
ישנן אפשרויות רבות של
תרמוס אוכל שעשוי להתאים עבורכם המגיע עם דפנות נירוסטה או זכוכית.
ככלל,רוב התרמוסים העשויים נירוסטה בעלי יתרון קל כנגד שבר לעומת פנימית מזכוכית.
בידקו היטב האם התרמוס אותו אתם רוכשים אכן עונה על צרכיכם ככל שניתן.

מתכון לעוגת אגוזים על ידי ELADG2 ב ג' ספטמבר 26, 2023 2:59 pm
מרכיבים:

6 ביצים
2 כוס סוכר
2 קמח תופח
4 כפות סוכר חום
כפית קינמון
160 גרם אגוזי מלך קצוצים.
2 שקית סוכר וניל
כוס שמן חמניות
2 כוס מיץ תפוזים


אופן ההכנה

לקוחים קערת נירוסטה ומערבבים בתוכה את הסוכר וניל,מייפל והסוכר.
לאחר מכן מוסיפים את השמן ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את התפוזים וממשיכים במלאכת הערבוב,ולבסוף,מוסיפים את הקמח עד שנקבל תערובת אחידה.
לוקחים קערה אחרת כמו כל כלי מטבח שימושי,ובה מערבבים את הקינמון,הסוכר החום.
מכניסים חצי מתערובת האגוזים לבלילה וממשיכים לערבב.
יוצקים לתוך תבנית עגולה את הבלילה ומפזרים את האגוזים מעל,מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180
מעלות במשך חצי שעה ואז מגישים.

מתכון לעוגת דבש על ידי ELADG2 ב ג' אוגוסט 29, 2023 2:45 pm
מרכיבים

50 גרם סוכר חום
50 גרם סוכר לבן
150 גרם דבש
2 ביצים גדולות
150 מ"ל שמן חמניות
250 גרם קמח
7 גרם אבקת אפיה
2 גרם סודה לשתיה
רבע כפית ציפורן
300 גרם תפוחים מקולפים

אופן ההכנה

מחממים תנור מרא של160 מעלות ולוקחים תבנית אינגליש ומניחים עליה נייר אפיה
מטריפים באמצעות מטרפה את הדבש,הסוכר,הביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
לאחר מכן מוסיפים את השמן בהדרגה עד להטמעה מלאה.
מערבבים בקערה אחרת את כל המרכיבים היבשים ומוסיפים לתערובתץ
אחרי שנוצרה לנו תערובת חלקה,מוסיפים את התפוחים וממשיכים לערבב.
מוזגים את התערובות לתבנית ואופים במשך חצי שעה,ניתן להגיש עם צלחות אוכל לשדרוג האווירה ולטעם מושלם.

ללמוד לשחק כדורסל בגיל מאוחר יחסית על ידי Maxim_T ב ו' יולי 14, 2017 9:52 am
אוקי אז ככה אני יתחיל בזה שאני לוחם עוד כחודש בן 19 והבנתי שהתשוקה האמיתית שלי היא לכדורסל וזה משהו שאני אוהב כבר זמן רב,
הבנתי שזה משהו שאני רוצה להתעסק איתו אפילו ללמוד לשחק מקצועי אבל גם די הבנתי שזה משהו שמתחילים איתו בגיל צעיר.
במשך הרבה זמן חיפשתי באינטרנט אפשרויות ומועדונים שיוכל להצטרף, גם בנקודה כלשהי בשירות הבנתי שאני אפילו מוכן לרדת מלוחמה כדי להגשים את החלום שלי. עליתי לארץ לפני 11 שנים ולא הייתה לי את האפשרות ללמוד לשחק כדורסל אז שם גם בגלל סיבות כלכליות וגם בגלל שלא נחשפתי לספורט הזה בגלל שהוא לא כלכך פופולרי שם (אוקראינה).
חיפשתי בלוגים ולא מצאתי הרבה בלוגים רציניים עד שראיתי את הבלוג הזה, אנשים שמבינים בכדורסל וכל דבר בוא הוא נטו כדורסל וזה מה שגרם לי לרשום את הבלוג הזה.
אז השאלה שלי היא כזאת אני יודע שזה מאוחר אבל באמת מה הסיכויים שלי ללמוד לשחק מקצועי למרות הגיל המאוחר השמח לתשובות רציניות תודה ממראש.

מתכון פוקצ'ה על ידי ELADG2 ב ד' יולי 19, 2023 4:27 pm
מרכיבים

1 ק"ג גרם קמח פיצה
4 כפיות שטוחות מלח דק
20 גרם סילאן
720 מ"ל מים
2 כפיות שמרים יבשים


לקישוט:
עלי רוזמרין
מלח אטלנטי גרוס דק
שמן זית


אופן ההכנה

לוקחים קערת נירוסטה ומערבבים בה את כל מרכיבי הבצק יחד עם כף עד לקבלת תערובת אחידה.
את הקערה מכסים באמצעות ניילון נצמד ומכסים במגבת,לאחר מכן מתפיחים למשך 15 שעות בטמפרטורת החדר או בתוך
המקרר,ניתן להתפיח את הבצק גם למשך לילה שלם.
באמצעות מברשת,מברישים בשמן זית תבנית במידות 27x40 ושמים את הבצק בתוכה.
מכסים בניילון נצמד ומתפיחים למשך שעה.
כעבור שעה יוצקים שמן זית,ולאחר מכן יוצרים גומות באמצעות האצבעות ומותחים את הבצע בתבנית
עד שהוא מכסה את כולה.
מכסים ואז נותנים לו לתפוח במשך 45 דקות,בזמן הזה מחממים תנור ל220 מעלות.
אחרי שהבצק תפח,שופכים מעט שמן זית נוסף,ואז באמצעות האצבנות מחדירים את השמן לתוכו.
מפזרים מלח ואת עלי הרוזמרין.
אופים במשך חצי שעה על אבן שמוט איכותית[...

[ התקדם ]

 [ 170 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: B.Grant44, Bing [Bot], Dovi, Google [Bot], rony, sir charles, יואב., נורטון


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction