סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' מאי 17, 2024 2:56 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
172סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
פסטה ברוטב שמנת על ידי ELIA321e ב ה' אוגוסט 04, 2022 10:57 am
מרכיבים

1 חבילה של פסטה

לרוטב השמנת:

1 בצל קטן
3 קוביות שום קפוא
3 קוביות בזיליקום קפוא
כפית מלח
פלפל שחור
3 כפות פרמזן מגורדת
2 מיכלים של שמנת מתוקה לבישול 10% שומן
30 גרם חמאה


להגשה:
פרמזן מגורר


אופן ההכנה

מרתיחים מים בסיר של חברת סולתם ומבשלים את הפסטה
מעבירים את הפסטה למסננת ושוטפים תחת הברז.
קוצצים את הבצל לקוביות
בסיר מניחים את הבצל עם החמאה ומטגנים על להבה למשך 7 דקות עד שהבצל מתרכך.
מוסיפים את השום, הבזיליקום והמלח ומערבבים.
מוסיפים את השמנת ובוחשים היטב, מבשלים למשך 7 דקות כשהסיר מכוסה.
מתבלים בפלפל שחור ומוסיפים את הפרמזן, מבשלים ללא מכסה למשך 7 דקות כדי שהרוטב יסמיך.
לאחר שהרוטב מסמיך,טועמים
מוסיפים את הפסטה לסיר עם הרוטב ומערבבים בעדינות עד שכל הפסטה מכוסה ברוטב השמנת.
מבשלים עם המכסה סגור למשך עוד כ-3 דקות רק כדי שהרוטב יספג בפסטה.
מעבירים לצלחת הגשה ובוזקים מעל גבינת פרמזן מגורדת.

בחירת כלי בישול על ידי ELADG2 ב ה' נובמבר 03, 2022 3:17 pm
בעת בחירת כלי בישול בין אם מדובר במחבת או סיר,קיימות מגוון סדרות ואיכויות של כלים שעשויים לבלבל
אתכם מבחינת איכות הכלי בין אם מדובר בציפוי או במחבת שעשויה נירוסטה.

מחבתות העשויות נירוסטה,הן מחבתות ללא ציפוי ובהן ניתן להשתמש ללא חשש בכלי מתכת,לרוב מחבתות אלו
מחזיקות לאורך זמן,חלק ממחבתות אלו בעלות ידיות נירוסטה אשר מאפשרות לחמם את כל המחבת בתוך התנור.
קיימות גם מחבתות נירוסטה פוד אפיל עם ידית בקליט אשר אינן מתחממות,מחבתות אלו מאפשרות שימוש.
איכות הנירוסטה היא מרכיב חשוב בבחירת מחבתות מסוג זה,נירוסטה אשר עשויה 18/10 היא נירוסטה בעלת האיכות
הגבוהה ביותר.

מחבתות עם ציפוי

מחבתות אלו הן מחבתות עם ציפויים שונים כגון: טפלון,שיש,קרמי,טיטניום.
לא משנה באיזה ציפוי מדובר,בשימוש בכלים אלו מומלץ מאוד ורצוי להשתמש בכלי ששת שעשויים עץ,מלמין,פלסטיק
וסיליקון.לחברת פוד אפיל קיימות מחבתות עם ציפויים שונים כאשר הטובים שבהם בעלי תחתית אינדוקציה מלאה ומגיעים עם
צ...

[ התקדם ]

הטבלה האלטרנטיבית - מחזור שביעי על ידי ראובן ב ג' נובמבר 29, 2011 12:54 am
שום שינוי, אז למען הפרוטוקול:

1. מכבי - 39
2. אשקלון - 34 (2+)
3. גליל - 33 (1+)
4-5. הביקעה, הפועל - 32 (0)
6-8. חולון, ראשון, חיפה - 31 (1-)
9-10. אשדוד, הרצליה - 23
11. נתניה - 21

בורקס פיצה על ידי ELIA321e ב ד' מרץ 23, 2022 3:57 pm
מרכיבים:
פילאס / בצק עלים
140 גרם זיתי קלמנטה
ביצה טרופה
600 גרם מטבוחה
560 גרם טונה


אופן ההכנה

פורסים את הבצק ומרדדים אותו לעובי דק.
מורחים מטבוחה על הבצק ואז מסננים את הטונה מהמים וקוצצים את הזיתים ולאחר מכן מפזרים
על הטונה.

מגלגלים גלי ומקפיאים לחצי שעה,חותכים את הגליל לפרוסות בעובי 5 ס"מ ומסדרים בתוך תבנית פיירקס או מכונת פסטה

מברישים עם ביצה טרופה.
מחממים תנור מראש ל200 מעלות ואופים במשך 20 דקות.

עוגת פיסטוק על ידי ELADG2 ב ד' מרץ 08, 2023 2:33 pm
מרכיבים

2 כוס סוכר
200 גרם חמאה רכה
200 גרם שוקולד לבן מגורד
2 כוס יוגורט בטעם טבעי
10 כפות אוכמניות טריות
2 כוסות קמח תופח
8 ביצים מדיום
8 כפות מחית פיסטוק
200 גרם פיסטוקים שנטחנו מראש


לחלק העליון של העוגה:
פיסטוקים גרוסים דק


אופן ההכנה

מחממים מראש תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אפיה של פוד אפיל בקוטר 26 ס"מ או 28 ס"מ.
מערבבים את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים לאחר מכן את הביצים בזו אחר זו רק אחרי שהביצה הקודמת התערבבה היטב בתערובת שיצרנו קודם לכן.
מוסיפים את מחית הפיסטוק והפיסטוק הטחון,היוגורט וממשיכים להקציף מספר דקות נוספות.
לאחר מכן מוסיפים את האוכמניות והשוקולד הלבן וממשיכים לערבב את התערובת עד לקבלת מרקם אחיד.
מוסיפים את הקמח עד להטמעתו בבלילה ומפזרים את הפיסטוקים מעל.
אופים במשך חצי שעה

 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Google [Bot]


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction