סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' מאי 22, 2024 9:17 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
173סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 172 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
אסאדו בתנור על ידי ELIA321e ב ד' יוני 15, 2022 2:09 pm
מרכיבים

2 קילו אסאדו פרוס לקוביות או שלם !
14 תפוחי אדמה קטנים עם הקליפה שטופים וחצויים
4 ענפי רוזמרין שהונחו בתוך תבנית לקוביות קרח
2 שום שלם שטוף עם הקליפה
20 בצלצלי שאלוט קלופים שלמים


להכנת המרנידה

4 כפות שמן

כפית כורכום
2 כף פפריקה
16 גרגירי פלפל
4 כפות רוטב שזיפים
כפית פלפל שחור גרוס


אופן ההכנה


מניחים את הבשר בתוך קערת המרינה ומערבבים ומשרים לשעה,לאחר מכן מחממים מחבת סולתם במעט שמן
ומטגנים את השבר מצדדיו ומוסייפים רבע כוס מים ומבשלים 5 דקות.
שמים את תפוחי האדמה ובצלים והשום ומוסיפים כוס מים חמם.
מעבירים א הבשר מהמחבת לתוך קערת תפוחי האדמה ואז מעבירים לתוך סיר שנכנס לתנור.
מפזרים מלח ופלפל שחור גס ומניחים את הרוזמרין.
שמים למשך שעה בתנור ב-200 מעלות.
מורידים ל180 מעלות וממשיכים במשך שעתיים
בשעה האחרונה מסירים את המכסה ומגישים.

אבן שמוט על ידי ELADG2 ב ב' מאי 08, 2023 2:08 pm
מהי אבן שמוט?

אבן שמוט היא פיסה עבה ושטוחה של משטח אבן המשמש לאפיית לחמים,פוקצ'ות,פיצות ועוד.
אבן שמוט יכולה להיות עגולה או מלבנית ובמגוון צורות ובמספר עוביים.
איך זה עובד? פשוט מניחים את אבן השמוט על המדף האמצעי של התנור או בתחתית התנור ומחממים מראש במשך זמן מוגדר לפני האפייה.
כשאבן שמוט תתחמם היא תספוג את החום ותשמור אותו זמן רב ובכך החום יתפזר באופן אחיד ויועבר לבצק.באתר ניתן להשיג אבן פיצה של מספר חברות.


אבן שמוט סולתם לפיצה היא האלטרנטיבה המושלמת אם אין לכם תנור ייעודי לפיתה.
יחד עם זאת,אנשים רבין הרוכשין אבן זו ,אינם משתמשים בה באופן הנכון ועלולים להרוס את האבן כתוצאה מניסיונות חוזרים ונשנים כמו לתבל אותה או לנקותה באופן לא נכון.
כאן,באתר זה,ניתן לכם מספר טיפים לשימוש נכון יותר עם אבן שמוט לפיצה.

איך לנקות אבן שמוט לפיצה

השתמשו במברשת ומים חמים,אל תכניסו את כל האבן מתחת למים.
השתמשו בזרם מים קטן בכדי להרטיב את משטח האבן ולאחר מכן עברו עם מברשת לניקוי,אסור להשתמש בשום סבון !
לאחר מכן יבשו את האבן באויר ו...

[ התקדם ]

סיבות לבחירת פילטרים של בריטה על ידי ELADG2 ב ו' מאי 03, 2024 2:10 pm
איכות מים טובה יותר - במהלך השימוש בפילטר של בריטה,מתבצע תהליך סינון בעל מספר שלבים
המפחית את הכלור,האבנית והמתכות כמו עופרת או נחושת ובכך מסייע לשיפור טעמם של המים.
ע"י כך פילטר בריטה מסייע לשתות מים נקיים יותר ובריאים יותר ולשימוש גם בבישול.
בטווח הארוך שימוש בפילטר הבריטה יכול להיות חסכוני יותר ומפחית את השימוש בבקבוקי פלסטיק
חד פעמיים וחוסך לא מעט כסף.
עצם השימוש בפילטרים מפחית את השימוש גם בפלסטיק של בקבוקי המים ובכך תורם לסביבה
נקיה יותר.
החלפת הפילטר קלה ונוחה להחלפה.
טכנולוגיית הסינון המתקדמת של מקסטרה פלוס פועלת בשילוב של פחמן פעיל ושרף יונים
על מנת להסיר ביעילות זיהומים שעלולים להיות במי הברז וגם מסייע בהפחתת האבנית העושיה להצטבר
במכשירים כמו קומקמים ומכונות קפה.
המחסניות של בריטה מאושרות על אירגונים כמו NSF על מנת לעמוד בתקני האיכות והבטיחות
המחמירים ביותר.
ע"פ ההערכות,כל פילטר בריטה מאפשר לסנן עד 1300 בקבוקים מים של 500 מ"ל מ...

[ התקדם ]

מתכון עוגיות טחינה על ידי ELADG2 ב א' ספטמבר 17, 2023 9:12 am
מרכיבים

4 כוסות קמח
2 שקית אבקת אפייה
2 כוס טחינה גולמית
1 כפית מחית וניל
1 כפית מלח
400 גר חמאה
כוס וחצי סוכר

לזילוף שוקולד:
1 כף שמן
1 חב' שוקולד מריר



אופן ההכנה

לתוך קערת נירוסטה או זכוכית מכניסים את הסוכר והחמאה ומערבבים לקבלת תערובת אחידה,
אחר כך יש להוסיף את הוניל והטחינה וממשיכים לערבב בתנועות אחידות עד שכל המרכיבים מתגבשים
לעיסה אחת.
לאחר מכן,מוסיפים את המלח,אבקת אפייה והקמח עד שהתערובת יוצאת אחידה.
יוצרים עיגולי עוגיות ומניחים על תבנית שריפדנו מראש באמצעות נייר אפייה.
מחממים מראש תנור על 170 מעלות ואופים במשך רבע שעה עד שהעוגיות מגיעות למצב של הזהבה.
מוציאים מהתנור ומצננים,ממיסים את השוקולד עם קלחת שהיא כלי בית שימושי ומזלפים על גבי העוגיות.
מכניסים לקירור להתייצבות ושומרים בקופסת אחסון הרמטית.

בתאבון

קציצות בקר על ידי ELADG2 ב ו' מרץ 03, 2023 3:31 pm
להכנת הקציצות:
1 ק"ג בשר מעורב בקר וטלה טחון גס
1 בצל מגורר
2 כף שמן זית
2 ביצה
2 כפית אריסה
כפית מלח גס
פלפל שחור גרוס דק
שמן זית
4 פרוסות לחם, רק החלק הרך, מושרה במים וסחוט


להכנת הרוטב:
12 לימונים כבושים נקיים מגרעינים וקצוצים גס
2 צ'ילי אדום טרי
4 עגבניות גדולות חלוטות, מקולפות וחתוכות לקוביות קטנות
2 פלפל אדום מתוק
2 צרור קטן של כוסברה קצוצה דק
6 כפות שמן זית
2 כוס מים
4 כפות מהמיץ הסירופי שנמצא בצנצנת הלימונים הכבושים
2 שן שום פרוסה דק

אופן ההכנה

מערבבים את כל מרכיבי הקציצות עם קערת פוד אפיל עד לקבלת תערובת אחידה.
לאחר מכן יוצרים כדורים מהתערובת שהכנו,לאחר מכן מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הקציצות שיצרנו,
לאחר מכן שופכים את השמן שטיגנו בו מקודם.
יוצקים למחבת 6 כפות שמן זית ומטגנים מספר דקות את הפלפל,השום,הפלפל המתוק והצ'ילי.
מוסיפים לאחר מכן את העגבניות ומטגנים ומערבבים תוך כדי עד להתרככות העגבניות.
מוסיפים את המים והכוסברה ומביאים לרתיחה.

מגישים חם

 [ 172 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Dovi, Gilsh, Google [Bot], Lakic, stavs, עופר האדום


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction