סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' מאי 15, 2024 9:37 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
172סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
מתכון לתפוחי אדמה על ידי ELADG2 ב ד' מרץ 08, 2023 10:58 am
מרכיבים


תפוחי אדמה בינוניים
שמן זית
3 שיני שום כתושות
טימין יבש
קורט מלח
קורט פלפל גרוס
רוזמרין טרי

אופן ההכנה

מניחים את תפוחי האדמה בקערה עם מים וחוצים אותם לשני חלקים.
לוקחים קערה אחרת ויוצקים לתוכה את שמן הזית ומערבבים את תפוחי האדמה איתם,לאחר מכן
מוסיפים את שאר מרכיבי התיבול.
מניחים בתוך תבנית אפיה פוד אפיל ושמים בתנור שחומים מראש ל-200 מעלות ואופים במשך 35 דקות
עד להתרככות תפוחי הרדמה

הטבלה האלטרנטיבית - מחזור 15 על ידי ראובן ב ב' פברואר 06, 2012 10:45 pm
כצפוי, מחזור עגום לטבלה, ורק שני פוקסים בשנייה האחרונה מנעו ממנה לטעות בכל המשחקים. ולמרות זאת מקומות 1-5 ללא שינוי:

1. מכבי - 38
2-3. גליל, אשקלון - 33 (1+)
4-5. חולון, ראשון - 32 (0)
6. הפועל - 30 (2-)
7. הביקעה - 29 (3-)
8-10. חיפה, נתניה, אשדוד - 26
11. הרצליה - 25

סלק ממולא על ידי ELIA321e ב ד' יוני 15, 2022 4:10 pm
מרכיבים
12 סלקים

לרוטב:
3 כוסות מי בישול הסלקים
4 כפות סילאן
4 כפות רכז רימונים
4 כפות מיץ לימון טרי

למלית:
2כוס בורגול
כוס עדשים אדומות
4 שיני שום קצוצות
כוס עשבי תיבול קצוצים
כפית כורכום
כפית כמון
כפית פפריקה
מלח, פלפל שחור גרוס
6 כפות שמן זית
4 בצלים קצוצים

אופן ההכנה:

שמים את הבורגול שהנחנו ליד תבנית לקוביות קרח בתוך קערה וממלאים במים ומשרים לשעה,מסננים.
מניחים את הסלקים בתוך סיר וממלאים עד לגובה שני שליש ומרתיחים במשך 20 דקות עד להתרככות הסלקים.
שוטפיים את העדשים ומעבירים לסיר,מוסיפים 4 כוסות מים ומבשלים רבע שעה עד להתרככות העדשים.
מוסיפים למים את הרכז רימונים,סילאן ולימון ומערבבים.
מחממים סיר רחב עם שמן זית ומטענים את השום והבצל ומוסיפים את העדשים והבורגול ומערבבים.
מתבלים וממשיכים לטגן 10 דקות נוספות.

מגישים

"חוק וסדר" מס' 2 והפעם - סל עצמי על ידי ראי שעל הקיר ב ה' מרץ 01, 2012 5:22 pm
ברוכים הבאים לפוסט השני בסדרת "חוק וסדר", הפעם מדובר בשחזור פוסט שפרסמתי בזמנו ב"ספסל" כ"אזרח שומר חוק".
מי שלא קרא את הפוסט המקורי, מעבר להחכמתו בחוקה, יהנה מאחד מסיפורי הכדורסל המדהימים בתולדות גביע אירופה לדעתי...
תהנו.
----------------------------------------------------
הנה מעשה שהיה באמת:
בעונת 1967/68 פגשה מכבי ת"א – עם ברודי, שטרקמן, תני-כהן מינץ ואמנון אבידן - את ראסינג מאלין מבלגיה, בבית חצי הגמר של גביע אירופה לאלופות. הסיבוב הזה התקיים במתכונת של בית בן 4 קבוצות, אולם לא כל נצחון נספר בנפרד – אלא סיכום המשחקים בשיטת בית-חוץ הידועה ומוכרת עד היום, נחשב כמשחק אחד באותו בית. כלומר, כדי לזכות בנצחון על קבוצה אחרת היית צריך להשיג נצחון בסיכום שני המשחקים נגדה.

גם דרך ניהול המשחקים הייתה אז שונה: לא התאפשר תיקו באחד המשחקים, כמו שמקובל בשיטת בית-חוץ בימינו – אלא כל משחק לחוד הלך להארכה במקרה של שוויון.

במשחק הראשון ביד אליהו (שהיה אז עדיין מגרש פתוח) ניצחה מכבי בהפרש של 16 נקודות. המשחק השני בבלגיה, אחרי קאמבק של מכבי מהפרש שנפתח לטובת הבלגים, הגיע לדקו...

[ התקדם ]

בחירת כלי בישול על ידי ELADG2 ב ה' נובמבר 03, 2022 3:17 pm
בעת בחירת כלי בישול בין אם מדובר במחבת או סיר,קיימות מגוון סדרות ואיכויות של כלים שעשויים לבלבל
אתכם מבחינת איכות הכלי בין אם מדובר בציפוי או במחבת שעשויה נירוסטה.

מחבתות העשויות נירוסטה,הן מחבתות ללא ציפוי ובהן ניתן להשתמש ללא חשש בכלי מתכת,לרוב מחבתות אלו
מחזיקות לאורך זמן,חלק ממחבתות אלו בעלות ידיות נירוסטה אשר מאפשרות לחמם את כל המחבת בתוך התנור.
קיימות גם מחבתות נירוסטה פוד אפיל עם ידית בקליט אשר אינן מתחממות,מחבתות אלו מאפשרות שימוש.
איכות הנירוסטה היא מרכיב חשוב בבחירת מחבתות מסוג זה,נירוסטה אשר עשויה 18/10 היא נירוסטה בעלת האיכות
הגבוהה ביותר.

מחבתות עם ציפוי

מחבתות אלו הן מחבתות עם ציפויים שונים כגון: טפלון,שיש,קרמי,טיטניום.
לא משנה באיזה ציפוי מדובר,בשימוש בכלים אלו מומלץ מאוד ורצוי להשתמש בכלי ששת שעשויים עץ,מלמין,פלסטיק
וסיליקון.לחברת פוד אפיל קיימות מחבתות עם ציפויים שונים כאשר הטובים שבהם בעלי תחתית אינדוקציה מלאה ומגיעים עם
צ...

[ התקדם ]

 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], rony, עודד ל


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction