סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 07, 2024 12:07 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
171סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 170 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
פשטידת ברוקולי על ידי ELIA321e ב ו' יולי 15, 2022 10:55 am
מרכיבים

4 ביצים
6 כפות קמח
2 גביעים של גבינה רכה
300 גרם גבינה קשה מגוררת
2 חבילות פרחי ברוקולי


אופן ההכנה

משמנים תבנית ומחממים תנור מראש ל-190 מעלות.
את הביצים שהונחו בתוך תבנית לקוביות קרח,לוקחים ומערבבים את מלח,פלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הברוקולי ומערבבים היטב.
יוצקים את הבלילה לתבנית ששימנו ואופים למשך 40 דקות עד להזהבה.
מוציאים ומצננים.

היסטוריית הפיצה על ידי ELADG2 ב ב' יוני 19, 2023 12:45 pm
עם למעלה מאלף שנים של היסטוריה ומסורות חוצות גבולות,פיצה או הפיצה היא אחד המאכלים הנחשבים ביותר בעולם ובמיוחד

באיטליה.

אחרי שבני האדם הבינו כיצד להשתמש ולבשל באמצעות אבנים,הדרך להכנת פיצה ואפייתה,הייתה קצרה.
מקור הפיצה,שהפכה לסמל המטבח האיטלקי,נעוץ בתקופה הפרה היסטורית והיא מלווה אותנו עד היום.

במזרח,כשעבודת החקלאות הייתה עוד בחיתוליה,הבינו האנשים שבישול של בצק המורטב על אבן,היא מפתח להשגת
מאכל מקורי וטעים.
לאחר ההתפחה,הבצק שעשוי מדגנים טחונים,הופך להיות רך יותר וכך גם קל יותר לעכל אותו.
מכאן נוצר הלחם.
אחרי שהומצא הלחם,מכאן והדרך לסלילת הפיתה,התפתחה ברומא העתיקה,ושם האיכרים למדו איך לחתוך את הלחם
לסוגים שונים.
הם לשו את קמח החיטה שנטחן,יחד עם מים,עשבי תיבול ומלח.
לאחר מכן הם הניחו את הבלילה שמוצרה על אח וכך הרומאים התחילו להשתמש בלחמים עגולים וכך נוצרו פיצות עגולות.
חלק מהמרכיבים נשכחו עם הזמן ולקח מאות שנים לגלות את אותם המרכיבים החסרים שיצרו את הלחם העגול שלימים הפך
לפיצה וזאת עוד אחרי שהשתמשו עם [url=https://www.simhim.com/%D7%90%D7%91%D7%A0%D7%99_%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%98_%D7%95%...

[ התקדם ]

סיר מחולק סקירה על ידי ELADG2 ב א' פברואר 05, 2023 2:20 pm
סיר מחולק 30 ס"מ BLACK MARBLE מבית פוד אפיל
זהו סיר מחולק המאפשר בישול של 2 מאכלים שונים או יותר תוך כדי הפרדה
הסיר עצמו מתאים לכל סוגי הכיריים כולל אינדקוציה ומאפשר פיזור חום אחיד
על שימוש מכל סוג של כיריים.
ציפוי הנונסטיק של הסיר מאפשר בישול בקלות וניקוי קל ומהיר תחת מים זורמים.
הטכנולוגיה החדשה בה הסיר מיותר מאחדת את כל חלקי גוף הסיר ליחידה אחת המאפשרת עמידות רבה לאורך זמן רב.
הציפוי עשוי משטח אבן שמיש ומאפשר בזכות תחתית האינדוקציה הגברה של אפקטיביות פיזור החום.
הסיר מחולק בצורת S וניתן להכין בו מבחר תבשילים ייעודים לתוך סיר מחולק זה כמו: עוף,מרק,אורז,קינואה,פסטה או אורז.
העיצוב החדשני של הסיר מאפשר הגשה שלו לשולחן.

קציצות עוף על ידי ELIA321e ב ג' מאי 10, 2022 9:31 am
מרכיבים:

קילו בשר עוף טחון
2 בצל
2 תפוח אדמה
צרור פטרוזיליה
כפית סודה לשתייה
2 כפית שום כתוש
כפית כמון
פלפל שחור גרוס
2 ביצה
4 כפות קמח


להכנת הרוטב:

4 בצלים
2 כוס מים
2 כף סילאן
כפית כמון
כפית כורכום
פלפל שחור גרוס
4 שן שום קצוצים
2 כפית קמח

אופן ההכנה

מגרדים עם מגרדת את הבצל ותפוחי האדמה,קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים לחזה העוף ומכינים
קציצות.
מחממים מחבת סולתם עם שמן ומטגנים את הקציצות עד להזהבה משני הצדדים.

לאחר כן ניגשים להכנת הרוטב וחותכים את הבצלים ומטגנים אותם עד להזהבה,מוסיפים את השום,סילאן,כמון,כורכום ופלפל שחור
ומעט מים וממשיכים לטגן עוד 10 דקות ומערבבים מידי פעם.


לאחר מכן מוסיפים עוד מים ומרתיחים ביחד את הרוטב סויה והקציצות וממיסים את הקמח במעט מים ואז מוסיפים אותו לסיר.
מנמיכים את האש ומבשלים במשך רבע שעה נוספים.

פרגיות ממולאות באורז על ידי ELIA321e ב ה' מאי 19, 2022 10:46 am
מרכיבים


2 כוס אורז
6 כפות חמוציות
2 כפית בהרט
מלח
פלפל
1 קילו פרגיות
2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק


להכנת הרוטב

2 כוסות מים
6 כפות סילאן
4 שיני שום כתושות
8 כפות שמן זית
2 כף פפריקה


אופן ההכנה

מבשלים את האורז לפי ההוראות ומחממים תנור מראש ל190 מעלות.
לוקחים 2 כוסות אורז ומוסיפים לתוך קערת סולתם את הפטרוזיליה,התבלינים והחמוציות.
מניחים את הפרגית על לוח חיתוך ומניחים את האורז ומגלגלים אותו עד לקבלת כדור.
מערבבים עם מטרפה את חומרי הרוטב ויוצקים אותם על הפרגיות.
אופים במשל 50 דקות עד להזהבה של הפרגיות

 [ 170 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Att, Bing [Bot], oren_80, stavs, עופר האדום


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction