סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 07, 2024 4:10 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
171סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 170 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
"חוק וסדר" מס' 3 והפעם - הבאזר והסלוטר על ידי ראי שעל הקיר ב ה' מרץ 22, 2012 12:08 am
שוב שלום לכולם, ברוכים הבאים למאמר השלישי בבלוג החוקה, "חוק וסדר".
גם הפעם מדובר בטור שהתפרסם בעבר ב"ספסל". לפעם הבאה אני מבטיח טור מקורי, חדש דנדש, פרסום ראשון!!!!111
הסכיתו ושמעו.
-------------------------------------------------------------------------------------------
גם הפעם נתחיל את הטור עם סיפור שהיה באמת. אולי הזוי פחות מסיפור קמיל דירקס מהטור הקודם, אבל מצד שני הוא קרה 40 שנה אחריו – אז אולי מי מכם אפילו יזכור אותו.

בעונת 2007/08 התקיים במלחה משחק בין הפועל ירושלים ועירוני נהריה. הקבוצה שמשתרכת היום בליגה הלאומית הייתה אז קבוצת צמרת, והמשחק היה חשוב מאד למיקום בטבלה. נהריה ניהלה את ההתקפה האחרונה של אחד הרבעים, כאשר ירושלים מובילה ביתרון קטן, וממש בשניות האחרונות זרק מתן נאור – אז בנהריה – אל הסל בנסיון לקלוע שלשה. הכדור קפץ על החלק האחורי של הטבעת ועלה בקו אנכי גבוה מעליה. תוך כדי שהיית הכדור באוויר, נשמע הבאזר לסיום הרבע.

כולם חיכו לראות מה יעלה בגורל הכדור התלוי ועומד באוויר, האם הוא ירד לתוך הסל? רק אחד לא חיכה – פורוורד ירושלים, מרכוס סלוטר. הכדור אכן ...

[ התקדם ]

קציצות אורז ועוף על ידי ELIA321e ב ה' מאי 19, 2022 11:49 am
מרכיבים

2 כוס אורז
2 בצל קצוץ דק
6 שיני שום קצוצות
מלח, פלפל שחור
1 קילו עוף טחון

להכנת הרוטב

6 כפות שמן זית
4 שיני שום
600 גרם רסק עגבניות
4 כוסות מים חמים
6 לימון פרסי
12 שזיפים מיובשים
2 בצל קצוץ דק

אופן ההכנה

שוטפים את האורז ושמים לאחר מכן בתוך קערת נירוסטה סולתם ומוסיפים את כל החומרים ומערבבים
היטב עד לקבלת תערובת אחידה,מגלגלים לצורת קציצות ומניחים על מגש ומאחסנים במקרר,את השאריות מנקים עם דלי הפלא.
לאחר שהקציצות התקשו,מכינים את הרוטב ומוסיפים את השמן לסיר נמוך רחב ומחממים על אש גבוהה.
מטגנים את הבצל במשך מספר דקות עד לזהזבה,מוסיפים את השום,מערבבים ומטגנים דקה נוספת.
מוסיפים לתוך הסיר את רסק העגבניות עם המים ומערבבים עד לרתיחה,לאחר מכן מוסיפים את השזיפים
המיובשים,מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20 דקות,מתבלים בפלפל ומלח ומערבבים.
מניחים את הקציצות בתוך הרוטב ומבשלים עוד חצי שעה.

מתכון ללחמניות בוטיק על ידי ELADG2 ב ב' אוגוסט 07, 2023 4:02 pm
מרכיבים

8 כוסות קמח כוסמין לבן
2 כוס חלב קר
חצי כוס שמן
2 כפית מלח
לציפוי טרם אפייה: ביצה מעורבבת עם כף מים
שומשום
2 כף שמרים יבשים
2 ביצה גודל L
חצי כוס סוכר



אופן ההכנה

לוקחים קערת נירוסטה ומערבבים בתוכה קמח,סוכר ושמרים.
מוסיפים את החלב,הביצה והשמן וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה ועדינה.
לאחר מכן מוסיפים את המלח וממשיכים במלאכת הערבוב עד שהבצק הופך להיות מעט דביק וגמיש.
מקמחים משטח עבדוה ומעבירים אליו את הבצק ויוצרים כדור,מעבירים לקערה אחרת ומכסים בניילון נצמד.
מתפיחים עד להכפלת הנפח ומוציאים את הבצק לאחר מכן לתוך קרש עבודה ומחלקים לכדורים.
מסדרים את הכדורים שיצרנו בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומתפימחים פעם נוספת במשך שעה.
מחממים תנור ל-160 מעלות ואז מוציאים ומורחים בעדינות ביצה וגם מפזרים שומשום.
אופים במשך רבע שעה עד שהלחמניות מזהיבות.
מגישים על צלחות אוכל ומזמינים בני משפחה או חברים.

בחירת מרסס שמן על ידי ELADG2 ב ג' יוני 20, 2023 11:22 am
מהו מרסס שמן

למרסס שמן ישנם שימושים רבים במטבח,השימוש בהם מתאים למגוון סוגי בישול שבהם מדובר בסוגי מאכלים
שהם נדבקים למחבת או לסיר.
בעולם ישנם מגוון זנים של שמן כמו: שמן קנולה,שמן קוקוס,שמן זית,שמן אבוקדו ושמנים בטעם חמאה.
בשוק ניתן למצוא מגוון תרסיסי שמן מוכנים של חברות שונות ממותגים שונים.

איך לבשל עם מרסס שמן לשימוש בכלי נונסטיק

כדי להשתמש בספריי שמן,רססו עם המרסס את המאכל שבתוך המחבת,ישנם סוגי מזון שמומלץ טרם הנחת המאכל
עליו,לרסס את הכלי על מנת למנוע מצב של הידבקות המזון ושליפתו באמצעות תרבד בסיום הבישול או הטיגון.
חסרון אחד של מרסס שמן הוא הצטברות שאריות,מסיבה זו מומלץ מדי פעם לנקות את המרסס.

איך מרגיש הטעם של שמן שרוסס באמצעות ספריי?

הטעם הוא עדין למדי,יש כאלו שטוענים שיש לו טעם שונה.
בכל ריסוס המטרה העיקרית היא למנוע מהאוכל להידבק,חשוב מאוד שלטעם השמן לא תהיה השפעה ממשית על המזון
לאחר שסיימנו עם הבישול.

אחסון מרסס השמן

תרסיסים להתזת שמן יש לשמור במקום קריר וחשוך.אין להשאיר אותם ליד כיריים או ליד מקור חום.

ההבדל בין שמן בישול מבקבוק לבין ...

[ התקדם ]

הטבלה האלטרנטיבית - מחזור שביעי על ידי ראובן ב ג' נובמבר 29, 2011 12:54 am
שום שינוי, אז למען הפרוטוקול:

1. מכבי - 39
2. אשקלון - 34 (2+)
3. גליל - 33 (1+)
4-5. הביקעה, הפועל - 32 (0)
6-8. חולון, ראשון, חיפה - 31 (1-)
9-10. אשדוד, הרצליה - 23
11. נתניה - 21

 [ 170 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], נורטון, עודד ל


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction