סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 14, 2024 12:36 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
172סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
פסטה ברוטב עגבניות על ידי ELIA321e ב ב' מאי 16, 2022 10:39 am
מרכיבים


1 קילו פסטה ספגטי
12 עגבניות בינוניות
2 בצל סגול בינוני
10 שיני שום
5 כפות שמן זית
12 עלי בזיליקום
חצי 4כפית שבבי צ’ילי יבש
2 כפיות מלח דק
2 כפית סוכר לבן
חצי כפית פלפל שחור גרוס
4 כוסות מים בטמפרטורת החדר
4 כפות רסק עגבניות


אופן ההכנה

חותכים את העגבניות לקוביות 3 ס"מ,חותכים את הבצל הסגול וגם את השום.
מניחים בתוך סיר את כל חומרי הפסטה.
שופכים את המים מעל בתוך הסיר ומבשלים מספר דקות.
מערבבים את כל תכולת המרכיבים ומבשלים עוד 10 דקות.מוסיפים את הרסק עגבניות וממשיכים לערבב.


ניתן להשיג מבחר כוסות זכוכית סיטונאות באתר.

מתכון לכנאפה טעים במיוחד על ידי ELADG2 ב ג' יולי 11, 2023 11:49 am
מרכיבים

2 חבילות אטריות קדאיף קצוצות
300 גרם חמאה מומסת
1000 גרם גבינת ריקוטה
400 גרם מוצרלה מגוררת

לסירופ:
4 כוסות סוכר
2 כוס מים בנפח של כוס חופה
4 כפות מיץ לימון


לציפוי ושימון:
1.5 חמאה רכה - על מנת לשמן את התבנית
200 גרם פיסטוקים קצוצים


אופן ההכנה

משמנים תבנית בחמאה
בסיר מניחים את מרכיבי הסירופ ומבשלים על אש גבוהה במשך מספר דקות
מערבבים את שערות הקדאיף עם החמאה שהמסנו
מפזרים חצי מכמות השערות בתחתית ומהדקים.
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות עד שהכל מתאחד
מורחים את התערובת של הגבינה שהכנו בשכבה אחידה על שערות הקדאיף ומשאירים ס"מ בקצוות.
מכסים את שכבת הגבינות בשאריות השערות ומהדקים.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 240 מעלות ואופים במשך חצי שעה או עד לקבלת הזהבה.
מוציאים את הכנאפה ושופכים מעל את הסירופ,מפזרים פיסטוקים גרוסים ומגישים.

הטבלה האלטרנטיבית - מחזור שמיני על ידי ראובן ב ב' דצמבר 05, 2011 12:37 am
ננחס את מכבי ונפרסם כבר היום:

1. מכבי - 39
2-3. אשקלון,גליל - 33 (1+)
4. הפועל - 32 (0)
5-8. הביקעה, חולון, ראשון, חיפה - 31 (1-)
9. הרצליה - 24
10. אשדוד - 23
11. נתניה - 22

היסטוריית הפיצה על ידי ELADG2 ב ב' יוני 19, 2023 12:45 pm
עם למעלה מאלף שנים של היסטוריה ומסורות חוצות גבולות,פיצה או הפיצה היא אחד המאכלים הנחשבים ביותר בעולם ובמיוחד

באיטליה.

אחרי שבני האדם הבינו כיצד להשתמש ולבשל באמצעות אבנים,הדרך להכנת פיצה ואפייתה,הייתה קצרה.
מקור הפיצה,שהפכה לסמל המטבח האיטלקי,נעוץ בתקופה הפרה היסטורית והיא מלווה אותנו עד היום.

במזרח,כשעבודת החקלאות הייתה עוד בחיתוליה,הבינו האנשים שבישול של בצק המורטב על אבן,היא מפתח להשגת
מאכל מקורי וטעים.
לאחר ההתפחה,הבצק שעשוי מדגנים טחונים,הופך להיות רך יותר וכך גם קל יותר לעכל אותו.
מכאן נוצר הלחם.
אחרי שהומצא הלחם,מכאן והדרך לסלילת הפיתה,התפתחה ברומא העתיקה,ושם האיכרים למדו איך לחתוך את הלחם
לסוגים שונים.
הם לשו את קמח החיטה שנטחן,יחד עם מים,עשבי תיבול ומלח.
לאחר מכן הם הניחו את הבלילה שמוצרה על אח וכך הרומאים התחילו להשתמש בלחמים עגולים וכך נוצרו פיצות עגולות.
חלק מהמרכיבים נשכחו עם הזמן ולקח מאות שנים לגלות את אותם המרכיבים החסרים שיצרו את הלחם העגול שלימים הפך
לפיצה וזאת עוד אחרי שהשתמשו עם [url=https://www.simhim.com/%D7%90%D7%91%D7%A0%D7%99_%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%98_%D7%95%...

[ התקדם ]

פשטידת ברוקולי על ידי ELIA321e ב ו' יולי 15, 2022 10:54 am
מרכיבים

4 ביצים
6 כפות קמח
2 גביעים של גבינה רכה
300 גרם גבינה קשה מגוררת
2 חבילות פרחי ברוקולי


אופן ההכנה

משמנים תבנית ומחממים תנור מראש ל-190 מעלות.
את הביצים שהונחו בתוך תבנית לקוביות קרח,לוקחים ומערבבים את מלח,פלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הברוקולי ומערבבים היטב.
יוצקים את הבלילה לתבנית ששימנו ואופים למשך 40 דקות עד להזהבה.
מוציאים ומצננים.

 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Att, Bluey, Majestic-12 [Bot], uriel17, עופר האדום


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction