סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' מאי 10, 2024 1:05 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
172סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
מתכון לפשטידת מחמאר על ידי ELADG2 ב ה' יוני 22, 2023 3:32 pm
מרכיבים

6 תפוחי אדמה גדולים
2 פחית שימורי אפונה וגזר
חופן פטרוזיליה
חופן כוסברה
8 ביצים
6 כפות קמח מצה או פירורי לחם
כפית כורכום
חצי כפית פלפל שחור גרוס
2 כפית פפריקה מתוקה
2 כפית כמון
2 כפית מלח
כוס שמן לטיגון הקציצות


לתוך סיר מכניסים את הביצים,תפוחי האדמה ומבשלים עד להתרככות תפוחי האדמה,ניתן לשמן את הסיר קודם לכן
עם מרסס שמן ולחא מכן מוציאים את תפוחי האדמה והביצים ומצננים.

מקלפים את תפוחי האדמה ואז חותכים אותם,לאחר מכן מועכים אותם עם מועך פירה,קוצצים עלי פטרוזיליה ואז
מוסיפים לקערה.
חותכים את עלי הכוסברה ומוסיפים גם לקערה,חותכים את הביצים אחרי שקילפנו אותם ומוסיפים לתערובת.
מסננים אתפחית שימורי האפונה וגם מוסיפים.
לאחר מכן יש להוסיף את הכמון,מלח,פפריקה מצוקה,כורכום ופלפל שחור גרוס דק.


מוסיפים 3 ביצים ופירורי לחם ומערבבים היטב.


לוקחים מחבת גדולה ועעל להבה בינונית מחממים חצי כוס שמן. כשהשמן חם יוצרים קציצות ומכניסים למחבת. מטגנים כדקה וחצי

עד ההזהבה ומעבירים לצלחת בנייר ס...

[ התקדם ]

עיצוב אירועים על ידי ELADG2 ב ש' אוגוסט 19, 2023 12:43 am
בזמנים של היום,מסיבות,ימי הולדת,חתונות ואירועים אחרים משמחים הפכו להיות חלק בלתי נפרד
מההוי של חיינו.סוף סוף יש לנו הזדמנות לחגוג וליצור רגעים מרגשים עם קרובינו או חברינו,יחד עם זאת,יש
לנו שאיפה לעצב את האירוע שיוצג באופן מושלם לנו ולקהל האורחים שלנו.

אביזרים למסיבות הם פרטים קטנים שיכולים לעשות שינוי גדול,הם אותם התוספות שמוסיפים צבע,ומשנים
את האווירה לכל סוג של אירוע.

אז יש לנו מספר אביזרים למסיבות והם
בלונים שמגיעים במבחר צורות,גדלים וצבעים,כמו כן ישנם בלוים שמוארים בחשיכה או לדוגמא בלונים מודפסים.

תאורה - תאורת לד,סטיקלייטים ופנסים מיוחדים,כל אלו ניתנים לשימוש על מנת להחיות את מקום האירוג.

דקורציה לשולחן - כשמדובר באירועים מיוחדים כמו חתונות,בת מצוות ובר מצוות או אפילו סתם ארוחות
לעסקים,הדקורציה תופסת חשיבות רבה,ישנם מפות מיוחדות לשולחן,כלים חד פעמיים מיוחדים או פרחים
מלאכותיים שישדרגו לכם את השולחן.

מתכנ...

[ התקדם ]

פשטידת בצל על ידי ELIA321e ב ו' יולי 15, 2022 10:01 am
מרכיבים


6 ביצים
כוס מים
1.5 כוס קמח
2 כפית אבקת אפייה
2 כפית מלח
פלפל שחור גרוס דק
קורט מלח
6 בצלים
פטריות שמפיניון


אופן ההכנה


מחממים תנור ל-200 מעלות למשך 10 דקות.
חותכים לקוביות את הבצלים ושמים בתוך מחבת 8 כפות שמן ומוסיפים את הבצל,מטגנים עד להזהבה.
חותכים את הפטריות שאחסנו בתוך תבנית לקוביות קרח ומטגנים עוד מספר דקות עד להזהבה.
מסירים מהאש,מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר המצרכים,מעבירים לתבנית אפיה ואופים 40 דקות עד להזהבה
של הפשטידה.

היסטוריית החומוס על ידי ELADG2 ב ב' פברואר 06, 2023 12:56 pm
כשחושבים על משהו בריא,לא פעם קופץ לנו חומוס,ולמה? החומוס הוא נגיש כמעט בכל מסעדה
טעים ברובו (במיוחד כשהוא חם) וניתן לשלב אותו עם לחמים,פוקצ'ות או בשווארמה.
בקיצור,אפשר להכין איתו הרבה מתכונים שונים ויש לנו כל מיני וריאציות שונות שאפשר להוסיף לו
כמו למשל: פלפל שיפקה ,סלק,עגבניות ועוד רבים וטובים.

מקורו של החומוס הוא במזרח התיכון והוא מאכל אהוב על מיליונים של אנשים ברחבי העולם במשך מאות שנים.
אפשר לקנות את החומוס גם בסופרמרקטים,מעדניות ומכולות אך בדרך הכלל החומוס שנמכר שם מכיל רכיבים כמו חומרים
משמרים שנועדו להבטיח משך זמן חיי מדף ארוכים יותר וזה לא טבעי ולא בריא.

לחומוס יש מספר וריאציות שונות:

טבילה - פשוטה כמשמעותו,לקחת פיתה או לחם ו"לנגב" בצלחת או מתוך קטלוג סולתם שהכנו איתו.
מומלץ במיוחד עם כאשר אוכלים פלאפל או שווארמה,דגים,חצילים או עוף על הגריל וזה ממש משדרג את הארוחה
ומוסיף לה פיקנטיות מדהימה.

ציפוי על הפיצה - מוזר יהיה לשמוע,אבל יש כאלו ששמים חומוס על הפיצה אחרי האפייה כתחליף לרוטב עגבניות.

מילוי בסנד...

[ התקדם ]

הטבלה האלטרנטיבית - מחזור חמישי על ידי ראובן ב ב' נובמבר 14, 2011 12:30 am
קצת באיחור, אבל לקח זמן להבין מי נגד מי.

נתחיל בטבלה, שמבוססת על חלוקה לשלושה דרגים: מכבי למעלה, הרצליה/נתניה/אשדוד למטה, וכל השאר באמצע. הניקוד הוא הניקוד ה"צפוי" בסוף הסיבוב השני:

1. מכבי - 40
2. אשקלון - 34 (ניצחון חוץ במלחה, ניצחון חוץ בחולון)
3. גליל - 33 (ניצחון חוץ בראשון)
4. הביקעה - 32 (הכל כמצופה...)
5. חולון - 31 (הפסד בית לאשקלון)
6. ראשון - 31 (הפסד בית לגליל)
7. הפועל - 31 (הפסד בית לאשקלון)
8. חיפה - 31 (הפסד חוץ להרצליה)
9. אשדוד - 23 (ניצחון חוץ בנתניה)
10. הרצליה - 23 (ניצחון בית על חיפה)
11. נתניה - 21 (הפסד בית לאשדוד)

(סה"כ 330 נקודות = 22 מחזורים * חמישה משחקים * שלוש נקודות למשחק)

הסברים קצרים למי שלא מכיר:

זו שיטת דירוג עדיפה לטעמי על הטבלה ה"רגילה" משום שהיא הרבה פחות תלויה בהגרלה. ההנחה היא שיש ניצחונות קלים יותר וקשים יותר והפסדים צפויים יותר וצפויים פחות, והטבלה משקללת את זה (לא בלי חסרונות).

העיקרון הוא פשוט מאוד: בכל קבוצת דירוג, ניצחון בית/הפסד חוץ לא מעלה ולא מוריד את הניקוד, ניצחון חוץ מוסיף נקודה והפסד בית מוריד נקודה. כל ני...

[ התקדם ]

 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], נורטון, עופר האדום, רוני דיאון


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction