סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' מאי 16, 2024 10:05 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
172סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
הטבלה האלטרנטיבית - מחזור שביעי על ידי ראובן ב ג' נובמבר 29, 2011 12:54 am
שום שינוי, אז למען הפרוטוקול:

1. מכבי - 39
2. אשקלון - 34 (2+)
3. גליל - 33 (1+)
4-5. הביקעה, הפועל - 32 (0)
6-8. חולון, ראשון, חיפה - 31 (1-)
9-10. אשדוד, הרצליה - 23
11. נתניה - 21

מתכון לפסטה עם רוטב על ידי ELADG2 ב ה' יולי 06, 2023 3:48 pm
מרכיבים

חבילת פסטה
1 עגבנייה מגוררת
2 כפות רסק עגבניות
2 שיני שום קצוצות
חצי כפית אורגנו
1 כפית סוכר
גבינה מגוררת
חצי גמבה אדומה
חצי פלפל חריף קצוץ דק


אופן ההכנה
מכניסים לתוך סיר את כל המרכיבים ומבשלים במשך מספר דקות עד שמביאים לרתיחה.
ממשיכים לערבב ואז מורידים את עוצמת האש,מכסים את הסיר עוד 10 דקות עד שהפסטה מוכנה.
מכסים את הסיר ומבשלים במשך 7 דקות נוספות,לוקחים כוס חתן ומוסיפים מעט לסיר.
מגישים חם.

התפתחות כלי בית על ידי ELADG2 ב ג' מרץ 05, 2024 3:12 pm
כלי בית וגם כלי מטבח הפכו במהלך השנים להיות מוצר מרכזי בחיי היום יום המאפשרים
נוחות,במאמר זה נביא עבורכם מספר דגשים על כלים שימושיים לבית ולמטבח.

סכין מטבח

סכינים הם כלי מטבח בסיסי שהתפתחו במהלך השנים,מאז ומעולם,האדם הקדמון השתמש
בכלים חדים כדי לחתוך ולהכין מזון.
עם הזמן,כלי החיתוך עברו שידרוג עיצובי וטכנולוגי,חלקם גם מחוזקים באמצעות ניטים וכוללים
סכיני שף,ירקות,קילוף ועוד.

מחבתות

בתחילה,מחבתות היו כלים העשויים מחומרים כמו ברזל או אבן ובמהלך הזמן התפתחו סוגים שונים של

חומרים כמו נירוסטה,אשר נמצאת כמעט בכל בית אב ונחשבת למחבת המחזיקה לאורך זמן הודות לכך
שאינם בעלי תכונות נונסטיק.בעידן הביניים עברה המחבת כמו כלי בית נוספים התפתחות נוספת והתוספת

המהותית בה,היתה הידית הארוכה שאפשרה יכולת שימוש במחבת בצורה נוחה יותר.
כיום,קיימות מבחר מחבתות בעיצובים ובצבעים שונים.

סירים

בעבר,האדם הקדמון השתמש בכלים מסוימים העשויים מאבן על מנת לבשל לעצמו מאכלים.
עם התפתחות,כמו המחבתות,במרוצת השנים גם הסירים התפתחו מבחינת חומרם והפכו להי...

[ התקדם ]

מתכון לקובה על ידי ELADG2 ב א' מאי 07, 2023 2:07 pm
מרכיבים

100 גרם רסק עגבניות
150 גרם אריסה מתוקה
100 גרם פלפל שאטה גרוס דק
100 מ"ל שמן זית
1 כפות פפריקה אדומה
חצי כף פלפל אנגלי טחון
רבע כפית היל
רבע כפית קמון
1.5 כפות מלח
חצי קילו בורגול דק
250 גרם בשר עיזים טחון
חצי פלפל אדום
חצי פלפל חריף
1 צרור נענע
1 צרור פטרוזיליה
1 בצל קטן


אופן ההכנה

טוחנים את כל המרכיבים מלבד התבלינים,מניחים בתוך תבנית פיירקס ולאחר מכן מוסיפים את התבלינים ומערבבים
היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את שמן הזית,מניחים את הקובה במקרר במשך שעתיים עד לקבלת התקררות מלאה.

טלה בטורטיה על ידי ELIA321e ב ד' אפריל 27, 2022 12:23 pm
מצרכים:

4 טורטיות קמח רכות
700 גרם כתף טלה
בצל אחד
12 גזרים גמדיים
150 גרם עגבניות שרי
400 גרם תפוחי אדמה קטנים
20 גרם רסק עגבניות
250 מ"ל מים
זר עשבי תיבול
רבע כפית שום כתוש
2 כמות שמן חמניות
מלח ופלפל שחור

פורסים את בשר הטלה לקוביות בגודל 4 ס"מ. מקלפים את הבצל וקוצצים
אותו דק. מקלפים את הגזר ותפוחי האדמה )חוצים לשתיים אם גדולים
מדי(.
מחממים שמן לחום גבוה בסיר ללא המכסה ומשחימים בו את הבשר.
מוסיפים מים ובוחשים עד לשחרור משקעי מיצי הבישול מהקרקעית.
מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים.
מוסיפים את כל הירקות, את זר עשבי התיבול ואת השום הכתוש. מתבלים
לטעם הרצוי ומערבבים.
סוגרים וכאשר הקיטור מתחיל לצאת, מנמיכים את עוצמת החום
ומשאירים להתבשל במשך הזמן הרשום.
לאחר שהזמן עבר, יוצקים באמצעות מצקת, תערובת בשר, ירקות ורוטב
במרכז כל טורטיה, מקפלים את השוליים כמתואר בתמונה ומגישים בתוך
כוסות זכוכית שהנחנו עם סל שוק פלסטיק

 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: B.Grant44, Bing [Bot], Google [Bot], sheky, uriel17


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction