סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' מאי 17, 2024 10:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
173סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 172 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
מתכון דג סלמון על ידי ELIA321e ב ד' ספטמבר 14, 2022 10:28 am
מרכיבים

8 חתיכות פילה סלמון שהופשר


להכנת הרוטב:

6 כפות שמן
2 בצל קצוץ דק
2 פלפל אדום חריף חתוך לעיגולים
2 כף פפריקה מתוקה
מלח, פלפל
כוס מים
4 שיני שום כתושות
8 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות קטנות

להכנת המרינדה:

6 כפות שמן זית
6 כפות מיץ לימון
2 כף בזיליקום טרי
2 כף פטרוזיליה טרייה
2 כף כוסברה טרייה
2 כפית מלח גס
2 שן שום כתושה


אופן ההכנה

שמים את מרכיבי הקערה במרינדה ומערבבים או אחרי שציננו עם תרמוס סולתם,שמים את הדג במרינדה ומברישים ואז
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לעת עתה למקרר.

להכנת הרוטב

מחממים בסוטז נמוך שמן זית ומטגנים בצל,לאחר הזהבת הבצל מוסיפים עגבניות,שום,פפריקה,פלפל,מלח ופלפל ומערבבים.
לאחר מכן מוסיפים מים ומבשילים על אש נמוכה במשך 25 דקות עד להתרככות העגבניות.

פשטידת בצל על ידי ELIA321e ב ו' יולי 15, 2022 10:01 am
מרכיבים


6 ביצים
כוס מים
1.5 כוס קמח
2 כפית אבקת אפייה
2 כפית מלח
פלפל שחור גרוס דק
קורט מלח
6 בצלים
פטריות שמפיניון


אופן ההכנה


מחממים תנור ל-200 מעלות למשך 10 דקות.
חותכים לקוביות את הבצלים ושמים בתוך מחבת 8 כפות שמן ומוסיפים את הבצל,מטגנים עד להזהבה.
חותכים את הפטריות שאחסנו בתוך תבנית לקוביות קרח ומטגנים עוד מספר דקות עד להזהבה.
מסירים מהאש,מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר המצרכים,מעבירים לתבנית אפיה ואופים 40 דקות עד להזהבה
של הפשטידה.

מחזור 14 מעודכן: על ידי ראובן ב ב' ינואר 30, 2012 10:07 pm
1. מכבי - 38
2-3. גליל, אשקלון - 33 (1+)
4-5. חולון, ראשון - 32 (0)
6. הפועל - 31 (1-)
7. הביקעה - 30 (2-)
8. חיפה - 27 (5-)
9-10. נתניה, אשדוד - 25
11. אשדוד - 24

אם אשדוד עושה כמעשה שאר הליגה ומנצחת בחיפה, היא מעלה את עצמה למקום השמיני על חשבונה (וזה בלי להניח את שאר ההפסדים שחיפה עוד תספוג).

בחירת סיר ברזל על ידי ELADG2 ב ו' מאי 17, 2024 11:55 am
בזמן ההולך והמתקדם,צצים להם טרנדים קולינריים ומגוון המצאות למטבח,אחד מהמוצרים
שנשארו איתנו לאורך זמן הוא סיר הברזל היצוק שידוע בעמידות לאורך זמן,והוא תופס מקום נכבד
במטבחים ברחבי העולם.
בין אם מדובר בשימוש בסירי ברזל בכיריים עתיקות ועד לשימוש בסוגי כיריים מתקדמים,נוכחות סיר
הברזל משמשת גם כמסורת איכותית רבת שנים,והיום גם כפריט מעוצב לבית.

לסירי הבזרל מסורת של אומנות שראשיתה מתחילה ממאות שנים שכוללות התפתחות,שם ניתן למצוא
את מקורותיו בסין,שם תהליך הייצור התגלה ע"י עובדי הייצור שגילו את תהליך יציקתו של סיר ברזל.
יחד עם זאת,רק בשלהי המאה ה-17 ברחבי אירופה החלו כלי הבישול להוות נדבך ולזכות בפופולריות
גדולה יותר,בעלי המפעלים שדרגו את אופן תהליך יציקת הברזל לצורות שונות יותר,ובעקבות כך סירים
ומחבתות הפכו להיות עמידות בחום גבוה יותר ומתאימות לשימוש ארוך יותר.
שימוש בכלי בישול מברזל בדגש על כלים איכותיים,מצטייינם בשמירה על חלוקת חום שווה,מה שמבטיח
תוצאות בישול מושלמות,גם לתבשילים ארוכים ואפילו לבישול ארוך בצנור.

כיום,מיוצרים סירי ב...

[ התקדם ]

התפתחות כלי בית על ידי ELADG2 ב ג' מרץ 05, 2024 3:12 pm
כלי בית וגם כלי מטבח הפכו במהלך השנים להיות מוצר מרכזי בחיי היום יום המאפשרים
נוחות,במאמר זה נביא עבורכם מספר דגשים על כלים שימושיים לבית ולמטבח.

סכין מטבח

סכינים הם כלי מטבח בסיסי שהתפתחו במהלך השנים,מאז ומעולם,האדם הקדמון השתמש
בכלים חדים כדי לחתוך ולהכין מזון.
עם הזמן,כלי החיתוך עברו שידרוג עיצובי וטכנולוגי,חלקם גם מחוזקים באמצעות ניטים וכוללים
סכיני שף,ירקות,קילוף ועוד.

מחבתות

בתחילה,מחבתות היו כלים העשויים מחומרים כמו ברזל או אבן ובמהלך הזמן התפתחו סוגים שונים של

חומרים כמו נירוסטה,אשר נמצאת כמעט בכל בית אב ונחשבת למחבת המחזיקה לאורך זמן הודות לכך
שאינם בעלי תכונות נונסטיק.בעידן הביניים עברה המחבת כמו כלי בית נוספים התפתחות נוספת והתוספת

המהותית בה,היתה הידית הארוכה שאפשרה יכולת שימוש במחבת בצורה נוחה יותר.
כיום,קיימות מבחר מחבתות בעיצובים ובצבעים שונים.

סירים

בעבר,האדם הקדמון השתמש בכלים מסוימים העשויים מאבן על מנת לבשל לעצמו מאכלים.
עם התפתחות,כמו המחבתות,במרוצת השנים גם הסירים התפתחו מבחינת חומרם והפכו להי...

[ התקדם ]

 [ 172 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Dan, Hacohen, rony


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction