סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 05, 2024 1:53 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
170סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 169 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
שמן אבוקדו על ידי ELADG2 ב ה' יוני 29, 2023 3:47 pm
שמן אבוקדו

שמן אבוקדו הוא שמן בישול העשוי מפרי האבקודו.השמן מתאים לבישול בחום גבוה,ולשימוש בסלט ורטבים.
הבישול עם שמן האבוקדו עד להגעת הטמפרטורה שבה השמן מתחיל לייצר עשן,היא נקודת תסיסת השמן.
השמן מומלץ לטיגון בחום גבוה כמו לבישול מוקפץ וטיגון שניצלים לדוגמא.
הוא מתאים גם לטיגון עמוק.
שימוש נוסף שעושים בשמן זה,הוא כתוספת להכנת חומוס,מיונז,מרינדות וגם שימוש לאפייה.
לשמן האבוקדו מסוג כתית מעולה,יש טעם וארומה חזקים של אבוקדו,וטעמו עשיר מאוד.
אין חובה לאחסן את השמן בקירור,ניתן לאחסן אותו במקום קריר וחשוך.

בשמן האבוקדו יש שומן מסוג אומגה 9 לא רווי.
לשמן יש 12% שומן רווי ו-13% לא רווי.
רוב המחקרים מצביעים על כך שתזונה שעשירה בשומנים לא רווים מועילה לבריאות ומפחיתה את הסיכון לחלות במחלות
לב ודמנציה,בנוסף,השמן גם עוזר להפחתת כולסטרול,שימוש נוסף שמתאים לבישול הוא גם באמצעות ספריי שמן שמתאים לשמן

מסוג זה.
השמן עוז לרפא נזקי עור וזאת משום הוא מכיל: בטא קרוטן,חלבון,לציטין,חומצות שומן אומג...

[ התקדם ]

קציצות עוף על ידי ELIA321e ב ג' מאי 10, 2022 9:31 am
מרכיבים:

קילו בשר עוף טחון
2 בצל
2 תפוח אדמה
צרור פטרוזיליה
כפית סודה לשתייה
2 כפית שום כתוש
כפית כמון
פלפל שחור גרוס
2 ביצה
4 כפות קמח


להכנת הרוטב:

4 בצלים
2 כוס מים
2 כף סילאן
כפית כמון
כפית כורכום
פלפל שחור גרוס
4 שן שום קצוצים
2 כפית קמח

אופן ההכנה

מגרדים עם מגרדת את הבצל ותפוחי האדמה,קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים לחזה העוף ומכינים
קציצות.
מחממים מחבת סולתם עם שמן ומטגנים את הקציצות עד להזהבה משני הצדדים.

לאחר כן ניגשים להכנת הרוטב וחותכים את הבצלים ומטגנים אותם עד להזהבה,מוסיפים את השום,סילאן,כמון,כורכום ופלפל שחור
ומעט מים וממשיכים לטגן עוד 10 דקות ומערבבים מידי פעם.


לאחר מכן מוסיפים עוד מים ומרתיחים ביחד את הרוטב סויה והקציצות וממיסים את הקמח במעט מים ואז מוסיפים אותו לסיר.
מנמיכים את האש ומבשלים במשך רבע שעה נוספים.

חוק וסדר מס' 6 והפעם - אוקטובר 2014, הנה אנו באים! על ידי ראי שעל הקיר ב ב' אוקטובר 07, 2013 11:06 pm
שלום, מה שלומכם? הכל טוב?
אחרי הפסקה ארוכה אני שב עם עוד מאמר של "חוק וסדר". הפעם, על מנת לפרט שינוים חשובים שעומדים להתרגש עלינו, בהיבט החוקתי של המשחק הזה, באוקטובר 2014 – כלומר, אחרי גביע העולם בספרד ולקראת עונת 2014/15.
חלק מהשינויים אולי נראים לחלקכם מוכרים. אלה שינויים שיול"ב, שמארגנת את היורוליג והיורוקאפ,
ביקשה ליישם בחוקה, ופיב"א קיבלה את חלק מבקשותיה . לא את כולן, לצערי. אפשר גם לראות בהם עוד התקרבות בין חוקי פיב"א לחוקי ה-NBA.
אז מה הולך להיות לנו החל מעוד שנה בערך?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
נתחיל עם שעון ה-24. את הכללים הנוכחיים אתם יודעים: אחרי החטאה שפגעה בטבעת, השעון מתאפס תמיד ל-24. אם המשחק נעצר כאשר הקבוצה המתקיפה כבר עברה את החצי בעצירה שמחייבת איפוס שעון, הרי שבמידה ונשארו יותר מ-14 שניות – השעון נשאר על עומדו. אם נשארו פחות מ-14 – הוא מתאפס ל-14.
איפה השינוי? בחלק הראשון. השינוי בחוק קובע שאחרי ריבאונד התקפה, ממה כמו בעצירת משחק אחרת, השעון ית...

[ התקדם ]

עוף בלימון על ידי ELIA321e ב ש' מרץ 19, 2022 4:06 pm
מרכיבים

גרידת לימון
2 כפית פפריקה מתוקה
מלח
2 קילו כנפיים חצויות
מיץ מלימון סחוט
2/3 כוס סילאן
קמח
2 כפית רוטב סויה
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

מרתיחים מים בתוך סולתם סירים שעל הגז ומוסיפים את הכנפיים,מסננים ואז מייבשים היטב.
מקמחים את חלקי העוך ומטגנים עד להזהבה.
לוקחים מחבת אחרת ומניחים בה את חלקי הכנפיים ואת כל המרכיבים,מקפיצים עד שהעוף מצופה בכל חלקיו.

מתכון לעוגת אגוזים על ידי ELADG2 ב ג' ספטמבר 26, 2023 2:59 pm
מרכיבים:

6 ביצים
2 כוס סוכר
2 קמח תופח
4 כפות סוכר חום
כפית קינמון
160 גרם אגוזי מלך קצוצים.
2 שקית סוכר וניל
כוס שמן חמניות
2 כוס מיץ תפוזים


אופן ההכנה

לקוחים קערת נירוסטה ומערבבים בתוכה את הסוכר וניל,מייפל והסוכר.
לאחר מכן מוסיפים את השמן ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את התפוזים וממשיכים במלאכת הערבוב,ולבסוף,מוסיפים את הקמח עד שנקבל תערובת אחידה.
לוקחים קערה אחרת כמו כל כלי מטבח שימושי,ובה מערבבים את הקינמון,הסוכר החום.
מכניסים חצי מתערובת האגוזים לבלילה וממשיכים לערבב.
יוצקים לתוך תבנית עגולה את הבלילה ומפזרים את האגוזים מעל,מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180
מעלות במשך חצי שעה ואז מגישים.

 [ 169 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Att, Bing [Bot], Google [Bot], shmueliki, יוניק


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction