סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' מאי 01, 2024 5:33 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
169סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 168 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
הטבלה האלטרנטיבית - מחזור חמישי על ידי ראובן ב ב' נובמבר 14, 2011 12:30 am
קצת באיחור, אבל לקח זמן להבין מי נגד מי.

נתחיל בטבלה, שמבוססת על חלוקה לשלושה דרגים: מכבי למעלה, הרצליה/נתניה/אשדוד למטה, וכל השאר באמצע. הניקוד הוא הניקוד ה"צפוי" בסוף הסיבוב השני:

1. מכבי - 40
2. אשקלון - 34 (ניצחון חוץ במלחה, ניצחון חוץ בחולון)
3. גליל - 33 (ניצחון חוץ בראשון)
4. הביקעה - 32 (הכל כמצופה...)
5. חולון - 31 (הפסד בית לאשקלון)
6. ראשון - 31 (הפסד בית לגליל)
7. הפועל - 31 (הפסד בית לאשקלון)
8. חיפה - 31 (הפסד חוץ להרצליה)
9. אשדוד - 23 (ניצחון חוץ בנתניה)
10. הרצליה - 23 (ניצחון בית על חיפה)
11. נתניה - 21 (הפסד בית לאשדוד)

(סה"כ 330 נקודות = 22 מחזורים * חמישה משחקים * שלוש נקודות למשחק)

הסברים קצרים למי שלא מכיר:

זו שיטת דירוג עדיפה לטעמי על הטבלה ה"רגילה" משום שהיא הרבה פחות תלויה בהגרלה. ההנחה היא שיש ניצחונות קלים יותר וקשים יותר והפסדים צפויים יותר וצפויים פחות, והטבלה משקללת את זה (לא בלי חסרונות).

העיקרון הוא פשוט מאוד: בכל קבוצת דירוג, ניצחון בית/הפסד חוץ לא מעלה ולא מוריד את הניקוד, ניצחון חוץ מוסיף נקודה והפסד בית מוריד נקודה. כל ני...

[ התקדם ]

מתכון לעוגת בראוניז על ידי ELADG2 ב ג' ספטמבר 26, 2023 10:01 am
מרכיבים

400 גרם שוקולד מריר
6 ביצים
כוס סוכר (200 מ"ל)
כוס שמן
2 כפית תמצית וניל
360 גרם קמח


אופן ההכנה

מחממים מראש תנור ל-180 מעלות במשך רבע שעה,לוקחים כלי בית כמו קערת נירוסטה וממיסים
בתוכה את השוקולד והשמן ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
בקערה אחרת,שמים את הביצים והסוכר ולאחר מכן יש להוסיף את השוקולד שהמסנו קודם לכן.
מוסיפים את תמצית הוניל,הקמח,ולאחר מכן משטחים את העיסה על תבנית ולא לפני ! ששימנו קודם לכן
את התבנית.
אופים במשך 20 עד 25 דקות,מקררים וחותכים לקוביות.

בתאבון

איך לבחור מגב לשטיפת רצפה? על ידי ELADG2 ב ג' אפריל 25, 2023 3:00 pm
כשמדובר בניקוי הרצפה,בחירת המגב הנכון היא מאוד חשובה,ישנם מגבים המיועדים לסוגי רצפות מסוימות ואי בחירה כראוי של המגב המתאים לכם
עלולה לגרום לנזק למגב ויותר מכך,לריצפה.
כיום יש מגוון חברות אשר מוצריהן דומים מאוד,לשם כך הכנו עבורכם מספר טיפים שיקלו עליכם בבחירת דלי הפלא המתאים לכם.

משקל המגב

משקל מגב אמיתי הוא לפחות 450 גרם.

חומר המגב

סחבה של המגב העשויה כותנה היא חסכונית ועם ספיגת מים מעולה הנשמרת לאורך זמן ומאפשרת ייבוש רצפה במהירות יותר.
לכותנה יש כמות הצטמקות מוגבלת עם שימוש.

ידיות המגב

מומלץ לרכוש ידיות אשר אינן מגיעות בציפוי כלשהו ומאפשרים איזון עם שימוש המגב בניקיון ובסיבוב מנגנון הדחיפה של דלי הפלא המקורי.

בשוק ניתן להשיג את דלי הפלא המגיע עם מערכת מסוג Clean Twist המאפשרת ניקוי ללא מגע ידיים.
את דלי הפלא המקורי של חברת Leifheit הגרמנית ניתן למצוא באתר שמחי ובניו וכמו כן מגוון אביזרים נלווים.

בקר ברוטב דבש וחרדל על ידי ELADG2 ב ג' פברואר 28, 2023 2:26 pm
מרכיבים


2 קילו צלי כתף חתוך לקוביות
4 בצלים חצויים ופרוסים
6 כוסות מים 200 מ"ל
2 כפית חרדל
4 כפות דבש
2 כף פפריקה אדומה גדושה
פלפל שחור גרוס
מלח
10 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
8 שיני שום חצויות
כוס יין אדום יבש קברנה סוביניון


אופן ההכנה


לוקחים את הבשר ומערבבים אותו עם קמח לחם,מחממים במחבת עמוקה ומטגנים את הבשר.
לוקחים מתוך סיר מחולק את המרכיבים של הבצל והשום ושאר המצרכים.
מרתיחים ומבשלים במשך שעתיים וחצי ומערבבים מידי פעם.
מוסיפים את תפוחי האדמה עד שהם שוקעים ומבשלים במשך שעה וחצי.

טבעות בצל על ידי ELIA321e ב ג' אפריל 26, 2022 10:34 am
מרכיבים:

כוס קורנפלור
10 בצלים
2.5 כוסות בירה לבנה
שני שליש כוס מים
280 גרם קמח
2 ביצים
2 כפיות מלח
פלפל שחור גרוס

לציפוי:

כוס קורנפלור
כוס שומשום
42 כוסות פירורי לחם


אופן ההכנה

חוצים את הבצלים ל-8 עיגולים עבים
מסדרים את הטבעות על משטח ישר ומפזרים את הקורנפלור מעל.
לוקחים קערת נירוסטה שייבשנו על מתקן כביסה
ומערבבים בתוכה את הביצה,הקמח,התבלינים והבירה והמים.
לאחר מכן מערבבים את השומשום,קורנפלור ופירורי הלחם.

מחממים מחבת עם שמן עמוק וטובלים את הטבעות שיצרנו בבלילה שנוצרה,מטגנים עד להזהבה,מוציאים ומניחים על נייר סופג.

 [ 168 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Att, Bing [Bot], Google [Bot]


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction