סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' מאי 02, 2025 12:11 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
229סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 46  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
איך לבחור כותש שום על ידי ELADG2 ב ו' מאי 19, 2023 10:52 am
האם מאסתם בכותש שום שכל הזמן נשבר לכם? כאן תוכלו לקבל טיפים בבחירת כותש השום המתאים עבורכם.


הוא מכונה "האנטיביוטיקה הטבעית" ואין עוררין על יתרונותיו ותרומתו של השום לבריאות. מחקרים של השנים האחרונות מצאו כי השום מוריד את הסתברות למחלות לב, הפרעות ושבץ לב: הוא נמצא כמוריד את רמת הכולסטרול הרע בדם (LDL), מונע הסתיידות עורקים ויעיל להורדת לחץ הדם.

כותש שום
השום מזין מאוד למרות שיש בו מעט קלוריות

שום יכול להילחם במחלות כולל הצטננות.
תרכובות אקטיביות של שום יכולות להפחית את לחץ הדם.
שום מפחית כולסטרול ועשוי להוריד את הסיכון למחלות לב.
שום מכיל חומרים נוגדי חמצון שיכולים לסייע במניעת מחלות.
בהתחשב בהשפעות חיוביות על גורמי סיכון כמו לחץ דם,הגיוני ששום יכול להאריך חיים.
ביצועים אתלטיים גם יכולים להיות משופרים עם תוספת שום-בתרבות העתיקה שימש השום כחומר המפחית עייפות ומשפר את יכולת התפוקה של העובדים.
שום עשוי לשפר את בריאות העצם.

כותש שום איכותי לא חייב להראות מפואר מדי,אבל הוא יכול לכם זמן כבשלנים.
בנוסף,כותש שום בחלקים מושלמים משחרר את הטעם והארומה החזקים.
אם אתם מתכננים לקנות אחד ...

[ התקדם ]

מתכון לפשטידת פטריות על ידי ELADG2 ב ה' ספטמבר 28, 2023 12:29 pm
מרכיבים

4 כוסות פטריות משימורים
8 ביצים
אגוז מוסקט
מלח ופלפל שחור
כוס פירורי לחם
6 בצלים סגולים, פרוסים דק
8 כפות שמן

אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל-180 מעלות,מחממים את השמן עם כלי בית כמו מחבת או סוטז' ומתחילים
לטגן את חתיכות או הבצל עד לקבלת הזהבה.
לוקחים קערה ומערבבים את הבצל,פירורי לחם,אגוז,פטריות שמפיניון וכפות שמן ויוצקים לתוך תבנית
עגולה ששימנו קודם מראש,נותנים לתערובת שהכנו 5 דקות "לנוח",ולאחר מכן מכניסים לתנור שדאגנו
לחמם מראש ואופים במשך 40 דקות עד שהפשטידות מקבלת צבע זהבהב.

מה זה סלסלה להתפחת לחם ? על ידי ELADG2 ב ו' אוגוסט 25, 2023 12:21 pm
זוהי סלסלה המשמשת ככלי עזר במטבח ומגיעה בצורה עגולה או אובלית לרוב,ומשמשת לשמירה
על אופן תהליך התפחת הלחם בחלקו הראשוני של ההכנה.
הסלסלה עשויה מקש או בד,כאשר מכינים בצק ללחם,יש צורך להפעיל לחץ על הבצק על מנת שיתפח
ויגבש צורה ורכות לקראת התוצר הסופי,בעת תפיחתו של הבצק,הוא עשוי לאבד את הרכות אם יתפח בצורה
חזקה,במקום לתפוח במקום לח.

חלק מססוגי סלסלות להתפחת לחם

סלסלת התפחה פנים משולשת - שיש לה עיצובים מקומרים הנועדו ליצור חלקים אחידים בבצק שהותפח.

סלסלה לריבה - זוהי הסלסלה העגולה להכנת בצקים ולחמים עגולים או חלות עגולות.

לסיכום,
הסלסלה להתפחת הלחם עוזרת לו לתפוח בצורה מסודרת.
מעניקה לו מראה אחיד ומושלם ומגנה עליו מפני נזקי חוץ.

מתכון לקציצות בשר כשר עם עגבניות וחרדל על ידי ELADG2 ב ה' אוקטובר 24, 2024 10:45 am
מרכיבים:

להכנת קציצות:

500 גרם בשר טחון
1 בצל גדול קצוץ דק
חצי כוס פרורי לחם
רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
חצי כפית כמון
חצי כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל לפי הטעם
3 כפות שמן זית
2 שיני שום קצוצות
ביצה אחת



להכנת הרוטב:

1 כפית סוכר
חצי כפית אורגנו יבש
מלח ופלפל לפי הטעם
חצי כוס מים
400 גרם עגבניות מרוסקות (קופסה או עגבניות טריות קלופות)
2 כפות חרדל דיז'ון
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

להכנת הקציצות:

נתחיל עם הכנת הקציצות. מחממים מחבת שהונחה על מגש חלה 2-3 כפות שמן זית על חום בינוני. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהבצל מתרכך ומשחים מעט, כחמש דקות. מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן דקה נוספת, עד שהריח של השום מתפשט בכל המנה.
לוקחים קערה גדולה,ומערבבים בה את הבשר הטחון עם תערובת הבצל והשום, מוסיפים את הביצה , הפטרוזיליה, כמון, פפריקה, מלח ופלפל. ולאחר מכן מערבבים את התערובת היטב עד שהתערובת אחידה ולחה.
לאחר שהקציצות מוכנות, יוצרים קציצות בגודל כדור בינוני ומניחים אותן על צלחת. כדאי ל...

[ התקדם ]

מתכון פרגיות עם בצל על ידי ELADG2 ב א' פברואר 09, 2025 4:54 pm
מתכון טעים ומזין של פרגיות עסיסיות עם בצל מתובל, שמוסיף טעמים,מתאים לארוחות ערב, חגיגות משפחתיות או כל אירוע שבו רוצים להגיש מנה עסיסית.

מרכיבים:

700 גרם פרגיות
4 בצלים בינוניים, פרוסים דק
3 שיניים של שום, כתושות
רבע כוס שמן זית
חצי כוס יין לבן
1 כף סויה
חצי כף סוכר
חצי כפית מלח
חצי כפית קימל
חצי כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית כמון
רבע כפית פלפל שחור
1/2 כוס מים


אופן ההכנה:

חתכים את הפרגיות לקוביות בגודל בינוני,לאחר מכן,מטגנים את הפרגיות ומטבלים אותן.
לוקחים קערה,מערבבים בה את השום עם הפפריקה,כמון,מלח,פלפל וקימל.
לאחר מכן,מוסיפים את היין הלבן,הסויה,הסוכר וכוס המים עד שכל התיבול עם הבשר מתערבב.
משרים את הפרגיות בתערובת למספר דקות כדי שהבשר יספוג את הטעמים.
לוקחים מחבת גדולה שהנחנו ליד פמוטים לשבת, מחממים את שמן הזית על להבה גבוהה. כשהשמן חם, מוסיפים את הבצל שחתכנו,ומטגנים היטב עד שהוא מתחיל להתרכך במספר דקות.
מוסיפים את השום הכתוש למחבת עם הבצל ומטגנים עד שהשום משחרר את הארומה שלו, כחמש ...

[ התקדם ]

 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 46  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Dovi, Google [Bot], shmueliki


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction