סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' מאי 01, 2025 3:19 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
229סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 46  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
מתכון לנגיסי עוף על ידי ELADG2 ב ב' מאי 06, 2024 12:55 pm
מרכיבים

2 כפית תימין יבש או טרי
8 עגבניות בשלות ללא קליפה חתוכות לרבעים
2 כפית שמן זית
1200 גרם נתחי פרגית משופדים
חצי כפית צ'ילי
2 כפית חרדל
פלפל אדום חתוך לריבועים
2 כפית אורגנו יבש
4 שיני שום פרוסות




אופן ההכנה

מחממים שמן במחבת או באמצעות ריסוס שמן על אש גבוהה.
מניחים את נתחי הפרגית המשופדים על השיפודים
מניחים את השיפודים במחבת הלוהטת.
צולים מכל צד את נתחי הפרגית,ניתן להוסיף מעט מים שסוננו עם פילטר של בריטה לפני תחילת הבישול.
צולים אותם 3-4 דקות מכל צד.
מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים למחבת את העגבניות והתבלינים.
מבשלים במשך 10 דקות נוספות על אש בינונית.
מפזרים על המנה את הבצל הירוק ומגישים.

מתכון לעוגת שוקולד עם פיצפוצים על ידי ELADG2 ב ה' אוקטובר 03, 2024 5:03 pm
מרכיבים:

למלית השוקולד:

200 גרם שוקולד מריר100 גרם חמאה

לתערובת העוגה:

חצי כוס סוכר
1 כוס קמח
חצי כוס קקאו טהור
כפית סודה לשתייה
רבע כפית מלח
3 ביצים גדולות
1 כפית תמצית וניל

להוספה מעל:
חצי כוס פיצפוצים (שוקולד חלב, פיצפוצים או שוקולד חלב קצוץ)

אופן הכנה:
מחממים מראש תנור ל-180 מעלות צלזיוס,לוקחים תבנית עוגה בקוטר 20 ס"מ או 22 ס"מ ולאחר מכן משמנים עם חמאה או מרסס שמן,מניחים בתוכה
את נייר האפייה,בכדי שנוכל להוציאה בקלות לאחר סיום אפייתה.

המסת השוקולד והחמאה:

בקערה נירוסטה או זכוכית מחוסמת ששמנו לצד מגש חלה, מכניסים את השוקולד והחמאה. ממיסים בקלחת או סיר על גז ומערבבים היטב עד שהתערובת נוזלית ולא מצקת.
בקערה נפרדת, מקציפים את הסוכר עם הביצים בעזרת מטרפה או מערבל חשמלי עד שמתקבלת תערובת אחידה ובהירה.מוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים שוב עד שתמקבלת תערובת אחידה.
לאחר מכן מוסיפים את תערובת השוקולד המומס לתערובת הביצים ומערבבים היטב בעזרת לקקן או כף עד שהשוקולד משתלב לחלוטין בתערובת.
בקערה א...

[ התקדם ]

איך לבחור מתקן כביסה ? על ידי ELIA321e ב ה' אפריל 21, 2022 12:05 pm
מתקן כביסה לייבוש בגדים הוא המוצר הנוח והפרקטי ביותר לשימוש.

מה לבדוק בעת רכישת מתקן ייבוש כביסה

ישנם מספר דברים שכדאים לשקול טרם הקנייה והם:
כושר העמסה של בגדים על המתקן וגודלו,ישנם מתקנים לייבוש כביסה קלאסיים עם שטח תלייה של 18 או 20 מטר.
כמו כן קיימים מתקנים המגיעים עם מיתרי תליה עבים יותר או מתקנים לייבוש כביסה בצורת מגדל הנקראים גם מתקן כביסה 3 קומות אשר
להם גלגלים לניוד קל.


קיבולת שטח התלייה

משקי בית קטנים משתמשים במתלי כביסה בין 18 ל-20 מטר אך קיימים גם שטחי תלייה של 34 ו-45 מטר.
כפי שציינו קודם מתקני המגדל בעלי 3 קומות מעולים גם למשפחות מרובות ילדים.
יש לכם חצר או גינה ? ניתן להשיג אצלנו מתקן כביסה לגינה או מתקני כביסה לגינה המספיקים לתכולת כביסה של עד 6 מכונות.
מתקנים אלו מגיעים עם 5 שנות אחריות.

כעת,כשיש לכם בגדים נקיים חשוב לוודא כיצד אתם מייבשים אותם וכמו כן חשוב לבחור את הטמפרטורה ה...

[ התקדם ]

בחירת מייבש כלים על ידי ELADG2 ב ש' אוגוסט 26, 2023 3:11 pm
מתלה לכלים הנקרא גם מייבש כלים או מתקן לייבוש כלים הוא אביזר מטבח חיוני בכל בית שתפקידו
לייבש את הכלים,ולרוב הוא מגיע עם סכומון נשלף או מובנה ומגש לניקוז הנוזלים.
קיימים מייבשים עם עיצובים שונים,חלקם של מותגים מוכרים ואחרים קצת פחות.
המייבשים כולל חריצים לייבוש הצלחות,ומותאמים גם לקערות,כוסות,ספלים וקנקנים,או גם כלים קצת
גדולים יותר כמו מחבתות או סירים.
בדרך כלל מייבשי הכלים עשויים פלסטיק,נירוסטה,עץ רגיל,עץ במבוק ואלומיניום.
היתרון בשימוש במייבש הוא ארגון וסדר במטבח,השיש נשאר נקי ומסודר ויש איפה להניח את הכלים במקומם
הראוי.
בנוסף,ייבוש הכלים באמצעות מתקן לייבוש כלים מאפשר להם להתייבש עם האוויר ומפחית את הסיכון
להצטברות חיידקים לעומת ייבוש עם מגבות.

מחפשים מתנה לקרובים שלכם ויודעים שהם אנשי מטבח האוהבים לבשל ומבזבזים לא מעט זמן במטבח?
קניית מייבש כלים כמתנה יכולה להיות רעיון פרקטי וטוב עבורם.

מתקן לייבוש כלים עובר מספר תהליכים עד להיותו מוצר מוגמר,הכוללים בין היתר: עי...

[ התקדם ]

דג מרוקאי חריף על ידי ELADG2 ב ג' פברואר 14, 2023 2:49 pm
מרכיבים

10 חתיכות פילה מושט נקי מעצמות
להשריית הדג: מים קרים עם מיץ מלימון שלם
2 גמבה אדומה – רצועות
10 עגבניות טריות – פרוסות
14 שיני שום שלמות
2 צרור כוסברה, קצוץ גס
4 כפות גדושות פפריקה מתוקה
כפית כורכום
2 כפית מלח
3 פלפלים אדומים חריפים יבשים –
כוס שמן – מחולקת


אופן ההכנה

משרים את פרוסות הדגם בקערת נירוסטה עם מים קרים ומיץ לימון סחוט במשך 10 דקות ואז שוטפי.
לוקחים קערה בינונית ומערבבים חצי מכמות השמן,כורכום,פפריקה ומלח עד לקבלת תערובת אחידה.
מחממים את שאר השמן בסיר נמוך רחב ומטגנים בו את רצועות הגמבה ,פרוסות העגבניות והשום כ-5 דקות על להבה
בינונית.
מוסיפים את התערובת שהתקבלה לסיר ואת השאריות מנקים עם דלי הפלא ואז ממשיכים לטגן מספר דקות נוספות.
מוסיפים כוס מים והפלפלים החריפים וצרור כוסברה,מביאים עד לכדי רתיחה ומנמיכים להבה ומבשלים במשך 10 דקות
עם מכסה.
מוסיפים את פרוסות הדגים לסיר מתוך קטלוג סולתם
מכסים עם המכסה ומבשלים על להבה בינונית 20 דקות ומנענעים מידי פעם את הסיר.
אחרי שהדגים מוכנים מוסיפים פנימה את שאר הכוסברה ש...

[ התקדם ]

 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 46  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], shmueliki


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction