סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' מאי 01, 2025 3:17 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
229סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 46  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
למה משמש מתאם אינדוקציה על ידי ELADG2 ב ב' אוקטובר 24, 2022 11:05 am
טכנולוגיית כירי האינדוקציה הוכנסה לשימוש בשלהי המאה ה-19.
יחד עם זאת רק בתקופה האחרונה זכו הכיריים מסוג זה לשימוש בקרב הציבור הרחב.
כיום,היצרנים פועלים לייצר דגמים חסכוניים יותר בעלות ובאנרגיה של מוצרים אלו.

כיריים מסוג אינדוקציה ניתנים לשימוש לחימום סירים ומחבתות באופן ישיר.

איך עובדים כיריים מסוג אינדוקציה?

הבישול באינדוקציה פועל באמצעות זרמים חשמליים על מנת לחמם ישרות סירים ומחבתות באמצעות התמגנטות
במקום הולכה תרמית.אינדוקציה מחממת את כלי הבישול באופן כמעט מיידי.
במידה וקיימים ברשותכם כלי בישול אשר אינם מותאמים לאינדוקציה,ניתן להשתמש עם מתאם אינדוקציה
על מנת להשמישם,מוצר זה הוא פלטת ברזל המאפשר הולכה של חום הכיריים אל כלי הבישול.

חוק וסדר מס' 6 והפעם - אוקטובר 2014, הנה אנו באים! על ידי ראי שעל הקיר ב ב' אוקטובר 07, 2013 11:06 pm
שלום, מה שלומכם? הכל טוב?
אחרי הפסקה ארוכה אני שב עם עוד מאמר של "חוק וסדר". הפעם, על מנת לפרט שינוים חשובים שעומדים להתרגש עלינו, בהיבט החוקתי של המשחק הזה, באוקטובר 2014 – כלומר, אחרי גביע העולם בספרד ולקראת עונת 2014/15.
חלק מהשינויים אולי נראים לחלקכם מוכרים. אלה שינויים שיול"ב, שמארגנת את היורוליג והיורוקאפ,
ביקשה ליישם בחוקה, ופיב"א קיבלה את חלק מבקשותיה . לא את כולן, לצערי. אפשר גם לראות בהם עוד התקרבות בין חוקי פיב"א לחוקי ה-NBA.
אז מה הולך להיות לנו החל מעוד שנה בערך?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
נתחיל עם שעון ה-24. את הכללים הנוכחיים אתם יודעים: אחרי החטאה שפגעה בטבעת, השעון מתאפס תמיד ל-24. אם המשחק נעצר כאשר הקבוצה המתקיפה כבר עברה את החצי בעצירה שמחייבת איפוס שעון, הרי שבמידה ונשארו יותר מ-14 שניות – השעון נשאר על עומדו. אם נשארו פחות מ-14 – הוא מתאפס ל-14.
איפה השינוי? בחלק הראשון. השינוי בחוק קובע שאחרי ריבאונד התקפה, ממה כמו בעצירת משחק אחרת, השעון ית...

[ התקדם ]

מתכון ללחמניות בוטיק על ידי ELADG2 ב ב' אוגוסט 07, 2023 4:02 pm
מרכיבים

8 כוסות קמח כוסמין לבן
2 כוס חלב קר
חצי כוס שמן
2 כפית מלח
לציפוי טרם אפייה: ביצה מעורבבת עם כף מים
שומשום
2 כף שמרים יבשים
2 ביצה גודל L
חצי כוס סוכר



אופן ההכנה

לוקחים קערת נירוסטה ומערבבים בתוכה קמח,סוכר ושמרים.
מוסיפים את החלב,הביצה והשמן וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה ועדינה.
לאחר מכן מוסיפים את המלח וממשיכים במלאכת הערבוב עד שהבצק הופך להיות מעט דביק וגמיש.
מקמחים משטח עבדוה ומעבירים אליו את הבצק ויוצרים כדור,מעבירים לקערה אחרת ומכסים בניילון נצמד.
מתפיחים עד להכפלת הנפח ומוציאים את הבצק לאחר מכן לתוך קרש עבודה ומחלקים לכדורים.
מסדרים את הכדורים שיצרנו בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומתפימחים פעם נוספת במשך שעה.
מחממים תנור ל-160 מעלות ואז מוציאים ומורחים בעדינות ביצה וגם מפזרים שומשום.
אופים במשך רבע שעה עד שהלחמניות מזהיבות.
מגישים על צלחות אוכל ומזמינים בני משפחה או חברים.

שמן אבוקדו על ידי ELADG2 ב ה' יוני 29, 2023 3:47 pm
שמן אבוקדו

שמן אבוקדו הוא שמן בישול העשוי מפרי האבקודו.השמן מתאים לבישול בחום גבוה,ולשימוש בסלט ורטבים.
הבישול עם שמן האבוקדו עד להגעת הטמפרטורה שבה השמן מתחיל לייצר עשן,היא נקודת תסיסת השמן.
השמן מומלץ לטיגון בחום גבוה כמו לבישול מוקפץ וטיגון שניצלים לדוגמא.
הוא מתאים גם לטיגון עמוק.
שימוש נוסף שעושים בשמן זה,הוא כתוספת להכנת חומוס,מיונז,מרינדות וגם שימוש לאפייה.
לשמן האבוקדו מסוג כתית מעולה,יש טעם וארומה חזקים של אבוקדו,וטעמו עשיר מאוד.
אין חובה לאחסן את השמן בקירור,ניתן לאחסן אותו במקום קריר וחשוך.

בשמן האבוקדו יש שומן מסוג אומגה 9 לא רווי.
לשמן יש 12% שומן רווי ו-13% לא רווי.
רוב המחקרים מצביעים על כך שתזונה שעשירה בשומנים לא רווים מועילה לבריאות ומפחיתה את הסיכון לחלות במחלות
לב ודמנציה,בנוסף,השמן גם עוזר להפחתת כולסטרול,שימוש נוסף שמתאים לבישול הוא גם באמצעות ספריי שמן שמתאים לשמן

מסוג זה.
השמן עוז לרפא נזקי עור וזאת משום הוא מכיל: בטא קרוטן,חלבון,לציטין,חומצות שומן אומג...

[ התקדם ]

"חוק וסדר" מס' 1 - עבירה טכנית על ידי ראי שעל הקיר ב ש' פברואר 04, 2012 1:57 am
ברוכים הבאים ל"חוק וסדר", בלוג החוקה החדש שלי.
מדי פעם אזרוק לכאן מאמר בענייני חוקת הכדורסל, משהו שיאיר - אני מקווה - נקודות נסתרות בחוקת המשחק הנהדר הזה, ואולי ישבור כמה מיתוסים.
חלק מהמאמרים הופיעו בעבר במקומות אחרים (עם העדכונים המתבקשים), חלק יהיו מקוריים.

שני דברים חשובים לפני שנתחיל:
1. אנחנו עוד לא ב-NBA... המאמרים שלי יתייחסו לחוקת פיב"א ואליה בלבד, אלא אם כן אציין אחרת.
2. אני לא שופט, מעולם לא הייתי שופט, ואף פעם לא שפטתי אפילו משחק קט-סל רשמי. כך שחבל לכם על הזמן לחפש אותי... מצד שני, יכול להיות שיש מסמכים והנחיות ששופטים מקבלים לפעמים, ואני לא רואה. אני פועל רק לפי מסמכים רשמיים - החוקה הרשמית וקובץ הפירושים הרשמיים של פיב"א (כפי שהם מופיעים באתר פיב"א) והחוזרים הרשמיים של איגוד הכדורסל (כפי שמופיעים באתר איגוד הכדורסל).

כל תיקון, הערה, שאלה או קללה יתקבלו ובמידת האפשר ייענו - גם בפורום עצמו וגם בהודעה פרטית אלי.

ואחרי ההקדמה הארוכה הזו, אפשר להתחיל בפוסט הבכורה של "חוק וסדר".
-------------------------------------------------------------...

[ התקדם ]

 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 46  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], shmueliki


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction