סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' אפריל 30, 2025 6:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
229סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
מתכון לתפוחי אדמה עם כרובית מטוגנים: על ידי ELADG2 ב ש' נובמבר 09, 2024 2:04 pm
מרכיבים:
4 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל אחיד
חצי כפית פפריקה
רבע כפית קימל
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
שמן לטיגון (שמן קנולה או שמן זית או חמניות)
1 כרובית בינונית, מפורקת לפרחים קטנים
3 כפות קמח
1 ביצה
חצי כפית כמון



אופן ההכנה:


בישול תפוחי האדמה:

מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים ומלח עד שהם רכים, כרבע שעה. מסננים ומועכים לפירה (לא דק מדי, כדאי שיישארו גושים קטנים).
מבשלים את פרחי הכרובית במי מלח עד שהם רכים, כעשר דקות. מסננים ומייבשים את הכרובית היטב.
לוקחים קערה גדולה שהיתה במטבח לצד מגש חלות, ולאחר מכן מערבבים בה את תפוחי האדמה המועכים עם הכרובית שבישלנו. מוסיפים את הקמח, הביצה, תבלינים (כמון, פפריקה, קימל, מלח ופלפל) ומערבבים עד שהתערובת אחידה.
טובלים את הידיים בשמן ויוצרים מהתערובת קציצות שטוחות בגודל שאוהבים.
מחממים שמן במחבת גדולה (כשלוש כפות שמן) על להבה בינונית. מטגנים את הקציצות מכל צד עד שהן משחימות וקריספיות, כארבע דקות מכל צד. אם יש צורך, ניתן להוסיף ש...

[ התקדם ]

מתכון לכדורי שוקולד לפסח על ידי ELADG2 ב ג' אפריל 11, 2023 9:48 am
מרכיבים

24 כפות קקאו
18 כפות שמן
3 כוסות מים רותחים
5 כוסות קמח מצה
4 כפות יין
6 כוסות סוכר

להכנת הציפוי:
קוקוס


אופן ההכנה לכדורי שוקולד מוצלחים וכשרים לפסח:
בקערה מכניסים את כל המצרכים ומערבבים היטב,ניתן למעוך את חלק מהמרכיבים עם מועך פירה,עד לאיחוד מכניסים למקרר להתגבשות ( העיסה צריכה לצאת מעט דביקה, אם נראה לכם שהיא מידי נוזלית מוסיפים עוד מעט קמח מצה או אגוזים קצוצים)
יוצרים כדורים ומגלגלים אותם בקוקוס או בקקאו או בכל מה שאוהבים.
ניתן גם לצפות אותם בשוקולד מומס.
מכניסים לקירור ומגישים קר.
בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון לעוגת שמרים על ידי ELADG2 ב ו' אוקטובר 06, 2023 11:05 am
מרכיבים


לבצק: 400 גרם חמאה חתוכה לקוביות
כוס סוכר
4 ביצים (לא גדולות)
200 מ"ל מים
לקרם שקדים: 200 גרם חמאה
כוס סוכר (200 גרם)
4 ביצים
4 כפות קמח (20 גרם)
2 כוס אבקת שקדים (100 גרם)
3 כפות רום (20 מ"ל)
2 כפית מלח (5 גרם)
6.5 כוסות קמח (500 גרם)
8 כפות שמרים טריים (40 גרם)



להכנת המרנג:
2 כוס אגוזים קצוצים (220 גרם)
200 גרם שוקולד מריר קצוץ
לאפייה:1 ביצה טרופה, להברשה
6 חלבונים
2 כוס סוכר (400 גרם)
2 כוס אבקת סוכר (200 גרם)


אופן ההכנה

להכנת הבצק:
מערבבים באמצעות קערה את הסוכר,ביצים,חמאה,מים מלח עד שהתערובת עם החמאה מתחילה להתרכך.
לאחר מכן,כשהתערובת החלה להיות אחידה,מוסיפים את השמרים והקמח וממשיכים לערבב את לקבלת מרקם

אחיד.
מכסים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לו לתפוח בטמפרטורת החדר,עד להכפלת נפחו.
יוצרים ממנו גליל מעט שמן ועוטפים אותו בנילון נצמד ומניחים במקרר למשך 24 שעות.

להכנת קרם השקדים:
מערבבים בקערה נירוסטה או כלי בית המתאים לכך את החמאה וסוכר,מוסיפים את אבקת השקדים והקמח

וממשיכים לערבב.

מוסי
פים א...

[ התקדם ]

פרגיות ואורז על ידי ELIA321e ב ג' מאי 17, 2022 9:35 am
מרכיבים

10 כפות שמן זית
2 בצל קצוץ
2 כפית פפריקה חריפה
2 כפית כמון
2 כף גדושה רסק עגבניות
4 כוסות אורז בסמטי
6 כוסות מים רותחים
קורט מלח
4 גזרים מגוררים בפומפייה
1000 גרם פרגיות חתוכות לקוביות קטנות
2 כף פפריקה מתוקה

אופן ההכנה

מחממים עם סיר סולתם רחב ומטגנים את הבצל במשך מספר דקות עד להזהבה,מוסיפים את הפרגיות
ומטגנים כ-10 דקות ומערבבים מידי פעם עד להזהבה.
לאחר מכן מוסיפים את הכמון והפפריקה,האורז ורסק העגבניות ומטגנים 2 דקות תוך כדי ערבוב.
שופכים לסיר את המים ומוסיפים את המלח ומערבבים,מכסים ומנמיכים את הלהבה ומבשלים חצי שעה.
מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה למשך רבע שעה.

מתכון לחריימה על ידי ELADG2 ב ג' אפריל 25, 2023 11:06 am
מרכיבים :

5 חתיכות דג אמנון/סלמון
מים
מלח
חומץ
צרור כוסברה
כף כורכום
כף פפריקה אדומה חריפה
רבע כוס שמן
3 פלפלים חריפים אדומים
1 תפוח אדמה
2 עגבניות
עלי נענע

אופן ההכנה

מניחים את הדגים במים עם חומץ ומלח למשך שעה.
אחרי שהשרנו,שוטפים את הדגים ומקלפים את תפוחי האדמה וחותכים את העגבניות.
שמים בתוך סיר נמוך ורחב את תפוחי האדמה ומוסיפים את העגבניות.
לאחר מכן מוסיפים את הפלפלים והדגים ששטפנו.
מערבבים רבע כוס שמן עם שאר התבלינים בתוך הסיר,ומניחים מעל הדגים,מבשלים מספר דקות על אש גבוהה
ואז מנמיכים עד להתאדות המים במשך 40 דקות.
לאחר שסיימנו ושטפנו,מניחים בתוך מייבש כלים עד לבישול הבא.

 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot], דורון


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction