סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' אפריל 30, 2025 6:32 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
229סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 42, 43, 44, 45, 46  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
מתכון לכדורי שוקולד לפסח על ידי ELADG2 ב ג' אפריל 11, 2023 9:48 am
מרכיבים

24 כפות קקאו
18 כפות שמן
3 כוסות מים רותחים
5 כוסות קמח מצה
4 כפות יין
6 כוסות סוכר

להכנת הציפוי:
קוקוס


אופן ההכנה לכדורי שוקולד מוצלחים וכשרים לפסח:
בקערה מכניסים את כל המצרכים ומערבבים היטב,ניתן למעוך את חלק מהמרכיבים עם מועך פירה,עד לאיחוד מכניסים למקרר להתגבשות ( העיסה צריכה לצאת מעט דביקה, אם נראה לכם שהיא מידי נוזלית מוסיפים עוד מעט קמח מצה או אגוזים קצוצים)
יוצרים כדורים ומגלגלים אותם בקוקוס או בקקאו או בכל מה שאוהבים.
ניתן גם לצפות אותם בשוקולד מומס.
מכניסים לקירור ומגישים קר.
בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון לעוגת פאי גבינה על ידי ELADG2 ב ה' ספטמבר 28, 2023 2:53 pm
מרכיבים

לבסיס:

6 כוסות קמח בנפח 200 מ"ל כל כוס
2 ביצה
2 שקית אבקת אפיה
2 שקית סוכר וניל
2 כוס שמן
גרידת לימון
כוס וחצי סוכר


להכנת שכבת הגבינה:

500 מ"ל שמנת מתוקה
2 כף כוס סוכר
1000 גרם גבינה לבנה
4 כפות פודינג וניל

לקישוט:
ריבת חלב


אופן ההכנה

לוקחים קערת נירוסטה ושמים בתוכה את כל המרכיבים הבסיסיים של העוגה ומערבבים בעזרת כף
עד לקבלת תערובת אחידה.
מפירורי הבצק,לוקחים כוס אחת ומפזרים אותה בתבנית מלבנית נפרדת או עם כל כלי בית שדומה לה.
את יתרת פירורי הבצק מפזרים על תבנית בקוטר 24 ס"מ,לאחר מכן,מכניסים את 2 התבניות לתנור שחומם
מראש על 180 מעלות ואופים במשך 20 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים.
לאחר מכן לוקחים קערה אחרת ומכניסים לתוכה את השמנת ומקציפים בעזרת מטרפה,מוסיפים כף סוכר
ו-2 כפות פודינג,עד שמתקבלת עיסה אחידה.
בקערה אחרת מערבבבים את הגבינה עם כוס סוכר עד לקבלת מרקם אחיד.
אחר כך מערבבים את הקצפת עם תערובת הגבינה והסוכר באיטיות ומעבירים לשקית זילוף ומזלפים
מעל הבצא שאפינו בתבנית העגולה.
את הפירורים האפו...

[ התקדם ]

שימוש באבן שמוט על ידי ELADG2 ב ו' מאי 19, 2023 12:19 pm
איך להשתמש עם אבן שמוט בתנור ?

שימוש נכון עם אבן השמוט שלכם יכול לשנות לחלוטין את איכות האפייה של המאפים שלכם בתנור.
כלומר,כמו שאתם רואים בעצם בכל מאפיה כזאת שמחזיקה תנור לחמים עם לבני שמוט וגם לכם בא להרגיש
את אותה הקריספיות שבכל ביס שאתם נוגסים במאפה,אבל הפעם שבאמת תוכלו לעשות כמו שצריך,ניתן לכם מספר
דגשים וטיפים מעולים !

כשם שאבן פיצה היא כבדה ויציבה וגם מתחממת כמו כל אבן,למעשה לא כלל אחת היא אבן פיצה אמיתיץ
אבני שמוט מסוימות עשויות מחימר לא מזוגג שעוביו קטן מהממוצע.
בשוק קיימות אבני שמוט לפיצה שלא יכולים להתחמם מספיק,משום שהתנורים לא מספיק עוצמתיים לחימום אבנים אלו,
כתוצאה מכך המאפים לא מגיעים לרמת האפייה הנדרשת ולא "יוצאים" מספיק קריספיים.
אבני פיצה איכותיות סופגת חום בקלות,ומחזיקות את החום לאורך זמן,כך האבן מגיעה לטמפרטורה הרצויה והדרושה
לאבן שמוט.

איך מבשלים עם אבן שמוט לפיצה

בישול נכון עם אבן לאפיית פיצה הוא פשוט וקל,ראשית,יש להניח את אבן הפיצה על המדף הנמוך ביותר בתנור,עוד
לפני שהדלקתם את התנור.
מדוע ? ברגע שמניחים [url=https://www.simhim.com/%D7%90%D7%91%D7%A...

[ התקדם ]

מתכון לדג סלמון ברוטב שום עם פלפלים קלוויים על ידי ELADG2 ב ו' נובמבר 01, 2024 1:16 pm
מרכיבים:


4 נתחים של דג סלמון
2 כפות שמן זית
4 שיניים שום קצוצות דק
2 פלפלים צהובים קלויים וקצוצים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
חצי כפית פפריקה מתוקה
עשבי תיבול קצוצים כמו שמיר או פטרוזיליה לקישוט
חצי כוס שמנת מתוקה או שמנת לבישול
רבע כוס מיץ לימון טרי


אופן ההכנה:

אם משתמשים בפלפלים טריים, קלפו אותם בעזרת מייבש או מעל כירה פתוחה עד שהם רכים ומעט שרופים. לאחר מכן, הניחו להם להתקרר וחתכו לקוביות קטנות. אם יש לכם פלפלים קלויים מוכנים, פשוט חתכו אותם לקוביות.

לוקחים סיר קטן, מחממים את שמן הזית על חום בינוני. מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים למשך דקה עד שהוא מתחיל להתבשם. לאחר מכן, מוסיפים את הפלפלים הקלויים וטגנו יחד למשך כ-2-3 דקות נוספות.

הנמיכו את החום והוסיפו את השמנת המתוקה ומיץ הלימון. ערבבו היטב והביאו לרתיחה קלה. הוסיפו מלח, פלפל ופפריקה מתוקה. בשלו את הרוטב על חום נמוך למשך 5-7 דקות, עד שהרוטב מסמיך מעט.

לוקחים מחבת נפרדת שהונחה ליד חנוכיה מקריסטל, מחממים מעט שמן זית על חום...

[ התקדם ]

סיר מחולק סקירה על ידי ELADG2 ב א' פברואר 05, 2023 2:20 pm
סיר מחולק 30 ס"מ BLACK MARBLE מבית פוד אפיל
זהו סיר מחולק המאפשר בישול של 2 מאכלים שונים או יותר תוך כדי הפרדה
הסיר עצמו מתאים לכל סוגי הכיריים כולל אינדקוציה ומאפשר פיזור חום אחיד
על שימוש מכל סוג של כיריים.
ציפוי הנונסטיק של הסיר מאפשר בישול בקלות וניקוי קל ומהיר תחת מים זורמים.
הטכנולוגיה החדשה בה הסיר מיותר מאחדת את כל חלקי גוף הסיר ליחידה אחת המאפשרת עמידות רבה לאורך זמן רב.
הציפוי עשוי משטח אבן שמיש ומאפשר בזכות תחתית האינדוקציה הגברה של אפקטיביות פיזור החום.
הסיר מחולק בצורת S וניתן להכין בו מבחר תבשילים ייעודים לתוך סיר מחולק זה כמו: עוף,מרק,אורז,קינואה,פסטה או אורז.
העיצוב החדשני של הסיר מאפשר הגשה שלו לשולחן.

 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 42, 43, 44, 45, 46  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], דורון


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction