סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' אפריל 30, 2025 6:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
229סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 46  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
מתכון לחצילים עם מיונז, טחינה ורוטב טריאקי. על ידי ELADG2 ב ד' ספטמבר 04, 2024 3:36 pm
המתכון מתאים לארוחה קלה או כנשנוש לצד המנות העיקריות.

מרכיבים:
2 חצילים בינוניים
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1/4 כוס מיונז
1/4 כוס טחינה גולמית
2 כפות רוטב טריאקי
1 שן שום כתושה
1/2 כפית כמון (אופציונלי)
1/2 כפית פפריקה (אופציונלי)
פטרוזיליה קצוצה לקישוט



אופן הכנה:
הכנת החצילים:

קלפו היטב את החצילים ושטפו אותם,ניתן להשאיר את הקליפה לפי הטעם שלכם.
חתכו את החצילים לעיגולים בעובי של ס"מ או לחתיכות באורך של ס"מ.
הניחו את החצילים בקערה,לאחר מכן הסויפו מיט מלח,תנו לחצילים חצי שעה שהמרירות תצא מהן ולאחר מכן שטפו אותם במים קרים ואז ייבשו עם מגבת.
לצורך טיגון החצילים,קחו מחבת גדולה וחממו אותה על חום בינוני,הניחו את פרוסות החצילים במחבת וטגנו
לטיגון החצילים:
מחממים שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מניחים את פרוסות החציל במחבת בשכבה אחת ומטגנים כל צד עד שהחצילים מזהיבים ורכים (כ-3-4 דקות לכל צד). אם החצילים סופגים הרבה שמן, ניתן להניחם על מגבת נייר לייבוש.
להכנת הרטבים:
בקערה קטנה, מערבבים את המיונז עם השום הכתוש והכמון (אם משתמשים). ניתן להוסיף גם מעט מלח ופלפל לפי ה...

[ התקדם ]

עוגת שוקולד צ'יפס על ידי ELADG2 ב ו' מרץ 10, 2023 11:38 am
מרכיבים

לבצק
40 גרם שמרים טריים
150 גרם מים פושרים
200 גרם קמח

להמשך הבלילה:

4 ביצים
180 גרם סוכר
400 גרם שוקולד צ'יפס
800 גרם קמח
500 גרם חלב
270 גרם חמאה רכה
מלח
80 גרם חמאה לשימון התבנית


לקישוט העוגה:

אבקת סוכר

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את המים,השמרים והקמח עד לקבלת תערובת בצק אחיד ומניחים בצד.
מוסיפים לקערה את שאר הקמח,סוכר,חלב והקמח וממשיכים לערבב ומוסיפים תוך כדי ערבוב את המחאה הרכה,ממשיכים
לערבב עד לקבלת בצק אחיד.
מוסיפים את השוקולד ציפס,מעט מלח ומערבבים.
מכסים את הקערה ונותנים לבצק לתפוח למשך 30 דקות.
לוקחים מרסס שמן ומשמנים תבנית קוגלהוף.
מוציאים את הבצק מהקערה ומחלקים אותו לשניים,יוצרים מהבצק כדור ומניחים בתבנית.
מניחים לבצק לתפוח עד הכפלת הנפח.
מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומכניסים לאפייה למשך 25 דקות או עד לקבלת הזהבה.
מוציאים,מצננים ומניחים על צלחת הגשה,מפזרים אבקת סוכר....

[ התקדם ]

פשטידת פסטה על ידי ELADG2 ב א' מאי 14, 2023 1:11 pm
פשטידת פסטה

מרכיבים

1 קילו פסטה
1000 גרם גבינה לבנה 5%
500 גרם גבינה בולגרית
50 גרם גבינת קשקבל מגוררת
כוס וחצי שמן
6 כפות קמח
4 כוסות חלב
6 ביצים


אופן ההכנה


לוקחים סיר ומרתיחים בו מלח,מערבבים מידי פעם את הפסטה ולאחר 10-15 דקות בודקים
אם היא לעיסה.
מסננים את הפסטה ובנתיים מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
לוקחים סיר אחר ומחממים בתוכו שמן,לאחר מכן מוסיפים את הקמח ומערבבים עם מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את החלב,ומערבבים במשך 5 דקות עד לקבלת תערובת סמיכה.
מורידים מהאש ואז מוסיפים את הביצים תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
מוסיפים את הגבינות וגם את המלח ומערבבים.
את הפסטה שסיננו,מכניסים לקערה ומוסיפים לאחר מכן את תערובת הגבינה שהכנו מקודם.
מעבירים את כל התערובת שהכנו לתוך תבנית ומורחים מעל את תערובת הגבינות שהוכנה קודם לכן.
אופים למשך 40-45 דקות עד שהפשטידה נעשית זהובה.

אבן שמוט על ידי ELADG2 ב ב' מאי 08, 2023 2:08 pm
מהי אבן שמוט?

אבן שמוט היא פיסה עבה ושטוחה של משטח אבן המשמש לאפיית לחמים,פוקצ'ות,פיצות ועוד.
אבן שמוט יכולה להיות עגולה או מלבנית ובמגוון צורות ובמספר עוביים.
איך זה עובד? פשוט מניחים את אבן השמוט על המדף האמצעי של התנור או בתחתית התנור ומחממים מראש במשך זמן מוגדר לפני האפייה.
כשאבן שמוט תתחמם היא תספוג את החום ותשמור אותו זמן רב ובכך החום יתפזר באופן אחיד ויועבר לבצק.באתר ניתן להשיג אבן פיצה של מספר חברות.


אבן שמוט סולתם לפיצה היא האלטרנטיבה המושלמת אם אין לכם תנור ייעודי לפיתה.
יחד עם זאת,אנשים רבין הרוכשין אבן זו ,אינם משתמשים בה באופן הנכון ועלולים להרוס את האבן כתוצאה מניסיונות חוזרים ונשנים כמו לתבל אותה או לנקותה באופן לא נכון.
כאן,באתר זה,ניתן לכם מספר טיפים לשימוש נכון יותר עם אבן שמוט לפיצה.

איך לנקות אבן שמוט לפיצה

השתמשו במברשת ומים חמים,אל תכניסו את כל האבן מתחת למים.
השתמשו בזרם מים קטן בכדי להרטיב את משטח האבן ולאחר מכן עברו עם מברשת לניקוי,אסור להשתמש בשום סבון !
לאחר מכן יבשו את האבן באויר ו...

[ התקדם ]

כנפיים עם אפונה וגזר על ידי ELIA321e ב ו' מרץ 18, 2022 10:25 am
מרכיבים

2 קילו כנפיים חצויות
3 כוס מים
2 כף רסק
מעט סוכר
2 כף פפריקה
2 כף א. מרק
פלפל שחור גרוס דק
מלח2
2 בצל גדול קצוץ
20 פרחי כרובית קטנים מבושלים
3 כוס אפונה וגזר


אופן ההכנה


לוקחים סיר שיובש קודם לכן מייבש כלים עם שמן חם ומטגנים את הבצל,מעליו שמים את הכנפיים ולאחר מכן את שאר המרכיבים.
מבשלים על אש בינונית במשך 45 דקות.
מוסיפים את האפונה הגזר והכרובית וכוס מים וממשיכים לבשל עוד 20 דקות.

 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 46  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot], דורון


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction