סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' מאי 01, 2025 5:04 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
229סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 46  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
בורקס פיצה על ידי ELIA321e ב ד' מרץ 23, 2022 3:57 pm
מרכיבים:
פילאס / בצק עלים
140 גרם זיתי קלמנטה
ביצה טרופה
600 גרם מטבוחה
560 גרם טונה


אופן ההכנה

פורסים את הבצק ומרדדים אותו לעובי דק.
מורחים מטבוחה על הבצק ואז מסננים את הטונה מהמים וקוצצים את הזיתים ולאחר מכן מפזרים
על הטונה.

מגלגלים גלי ומקפיאים לחצי שעה,חותכים את הגליל לפרוסות בעובי 5 ס"מ ומסדרים בתוך תבנית פיירקס או מכונת פסטה

מברישים עם ביצה טרופה.
מחממים תנור מראש ל200 מעלות ואופים במשך 20 דקות.

כוס חתן על ידי ELADG2 ב ב' יוני 19, 2023 2:47 pm
ההפניה העתיקה ביותר לשבירת זכוכית באירוע החתונה,מקורו בספרות היהודית ובתלמד.
שבירת הכוס בחתונה היא אחת המסורות העתיקות ביותר.
זהו מנהג סמלי אבל יש לנו מספר פרשנויות.

יש כאלו שיגידו שהכוס מייצגת את שבריריות החיים,מערכת היחסים או הנישואין.
רסיסי הזכוכית לאחר שבירת הכוס עשויה לייצג את שפע החיים שבני הזוג יהנו מעתה ואילך.

מתי שוברים את הכוס?

כוס חתן שוברים לאחר טקס החתונה ואופן עטיפת הכוס מתבצע באמצעות מגבת דקה או נייר אלומיניום,יש כאלו
שיש להם שיטות אחרות לשבירת כוס חתן.
אחרי השבירה,האורחים צועקים מזל טוב !

דג מרוקאי חריף על ידי ELADG2 ב ג' פברואר 14, 2023 2:49 pm
מרכיבים

10 חתיכות פילה מושט נקי מעצמות
להשריית הדג: מים קרים עם מיץ מלימון שלם
2 גמבה אדומה – רצועות
10 עגבניות טריות – פרוסות
14 שיני שום שלמות
2 צרור כוסברה, קצוץ גס
4 כפות גדושות פפריקה מתוקה
כפית כורכום
2 כפית מלח
3 פלפלים אדומים חריפים יבשים –
כוס שמן – מחולקת


אופן ההכנה

משרים את פרוסות הדגם בקערת נירוסטה עם מים קרים ומיץ לימון סחוט במשך 10 דקות ואז שוטפי.
לוקחים קערה בינונית ומערבבים חצי מכמות השמן,כורכום,פפריקה ומלח עד לקבלת תערובת אחידה.
מחממים את שאר השמן בסיר נמוך רחב ומטגנים בו את רצועות הגמבה ,פרוסות העגבניות והשום כ-5 דקות על להבה
בינונית.
מוסיפים את התערובת שהתקבלה לסיר ואת השאריות מנקים עם דלי הפלא ואז ממשיכים לטגן מספר דקות נוספות.
מוסיפים כוס מים והפלפלים החריפים וצרור כוסברה,מביאים עד לכדי רתיחה ומנמיכים להבה ומבשלים במשך 10 דקות
עם מכסה.
מוסיפים את פרוסות הדגים לסיר מתוך קטלוג סולתם
מכסים עם המכסה ומבשלים על להבה בינונית 20 דקות ומנענעים מידי פעם את הסיר.
אחרי שהדגים מוכנים מוסיפים פנימה את שאר הכוסברה ש...

[ התקדם ]

שירים וסלים על ידי frodoborg ב א' אוקטובר 16, 2011 8:50 pm
סתם, שירים שאני אוהב + קצת כדורסל בין לבין.

קצת נוסטלגיה לפתיחה:

Billy Joel - Uptown Girl



בילי ג'ואל - אין לו שום קשר לכדורסל ישראלי. :mrgreen:

מתכון למקלובה ותפוחי אדמה על ידי ELADG2 ב ש' דצמבר 14, 2024 9:38 pm
מדובר בתבשיל עשיר ומסורתי הכולל אורז, בשר (וירקות מטוגנים,במתכון זה, נוסיף גם תפוחי אדמה שנותנים לו טעם עשיר ומרקם נהדר.

מרכיבים:

1 ק"ג חזה עוף או רבעי עוף
5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לעיגולים
1 כפית כורכום
חצי כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
3 כוסות מים
חצי חבילת רסק עגבניות
חופן פטרוזיליה קצוצה לקישוט
2 כוסות אורז
2 בצל בינוני קצוץ
3-4 שיניים שום כתושות
1 כוס חומוס מבושל
חצי כוס שמן זית
1 כפית קימל טחון

אופן ההכנה:
מטגנים את תפוחי האדמה בשמן זית עד שהם מזהיבים. אחרי הטיגון, מניחים את תפוחי האדמה על נייר סופג כדי לספוג את השמן העודף.
במקביל, מחממים מעט שמן זית בסיר רחב ששמנו לצד כוסות קפה ולאחר מכן מטגנים את הבצל הקצוץ עד שהוא מזהיב. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד שתי דקות.
מניחים את העוף בסיר, ומתבלים עם כורכום, פפריקה, מלח ופלפל. מטגנים את העוף מכל הצדדים עד שהוא מתחיל להזהיב.
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב. לאחר מכן מוסיפים את המים (או ...

[ התקדם ]

 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 46  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot]


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction