סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' מאי 01, 2025 4:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
229סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 46  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
תרגום לFAQ תקרת השכר של לארי קון על ידי Amos Gueta ב ב' יולי 16, 2012 1:40 pm
עקב כל מני שאלות ובקשות שצצות בפורום תדירות, ועקב צורך במשאב נגיש המבאר את תקרת השכר ושאר המנגנון הכלכלי של ה-NBA, החלטתי ליצור כאן תרגום רשמי בעברית לFAQ (שאלות נפוצות ותשובות) תקרת השכר המפורסם של לארי קון. לארי מאפשר תרגומים לFAQ שלו בתנאים מסויימים, שאני מתכוון לעמוד בהם. את ה-FAQ המקורי של לארי קון, מחבר ובעל זכויות היוצרים אליו, ניתן למצוא כאן:

http://www.cbafaq.com/salarycap.htm

התרגום יתבצע בזמני הפנוי, שאלה אחר שאלה (ויש יותר מ-100 כאלו). אם מישהו מעוניין לשאול שאלות ספציפיות, הוא מוזמן לכתוב אותן כאן ואני אשמח לחרוג מהסדר ולספק תרגום של השאלות הרלבנטיות. כמובן שאם יש משהו שלארי לא מכסה אני אנסה לענות, אבל לא בגוף התרגום אלא כתגובה


FAQ תקרת השכר של לארי קון
הסכם המו"מ הקיבוצי של 2011

http://www.cbafaq.com
כל הזכויות שמורות © 1999-2012, לארי קון.
בקרו את ה-FAQ בפייסבוק או עקבו אחרי ל...

[ התקדם ]

מתכון לסלט כרוב עם גרעיני אבטיח על ידי ELADG2 ב ב' נובמבר 11, 2024 3:26 pm
סלט כרוב הוא אחד הסלטים הפשוטים והטעימים ביותר, שמגישים אותו כמעט בכל ארוחה. כאשר מוסיפים לו גרעיני אבטיח, הסלט מקבל טוויסט מעניין של טעמים ומרקמים.

מרכיבים:
חצי ראש כרוב בינוני (כ-500 גרם)
1 גזר קלוף וגרר דק
חצי בצל סגול קטן, פרוס דק
חצי כוס קולורבי קלוף וחתוך דק
רבע כוס חומץ תפוחים
שני כפות סוכר חום
שני כפות שמן זית איכותי
מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם
חצי לימון סחוט
כמה עלי נענע קצוצים דק
רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
רבע כוס גרעיני אבטיח קלויים (ניתן לקנות גרעינים קלויים או לקלות בבית)


אופן ההכנה:

חותכים את ראש הכרוב לחצאים ומוציאים ממנו את הליבה הקשה במרכז. לאחר מכן,חותכים את הכרוב לרצועות דקיקות. מומלץ לשים אותו בקערה עם מעט מלח וללוש אותו בידיים למשך כמה דקות,כך זה יעזור לו להתרכך.
מקלפים את הגזר ומגרדים אותו בפומפיה. אפשר להוסיף גם קולורבי להעשרת הטעם, לאחר מכן,חותכים אותו לרצועות דקות כמו הכרוב. קוצצים את הבצל הסגול לפרוסות דקות כך שתהיה נוכחות בצל בסלט.
בקערה נפרדת,ששמנו ליד חנוכיות[/url:2q8...

[ התקדם ]

מתכון לרולדת שוקולד על ידי ELADG2 ב ו' דצמבר 01, 2023 1:26 pm
מרכיבים


חומרים לרולדת דבש ופקאן:

6 ביצים
קורט מלח
100 גרם סוכר
100 גרם דבש
2 כפית תמצית וניל
150 גרם קמח
50 גרם אגוזי פקאן טחונים
כפית אבקת אפייה


חומרים לקרם שוקולד:

500 מ"ל שמנת מתוקה
400 גרם שוקולד מריר
250 מ"ל שמנת מתוקה (להקצפה)


חומרים לקישוט העוגה:


אגוזי פקאן שלמים
מעט אבקת סוכר




אופן ההכנה

מחממים מראש תנור ל-170 מעלות,לאחר מכן מרפדים תבנית אפיה בנייר ששימנו אותו מעט.
בקערת נירוסטה שמים: מלח,ביצים,סוכר,דבש וניל ומלח ומקציפים במהירות חזקה במשך 5 דקות.
עד שמתקבלת בלילה בהירה.
מוסיפים קמח,פקאן שטחנו אותו מראש ומוסיפים גם אבקת אפייה עד לקבלת תערובת אחידה.
שופכים את התערובת לתוך תבנית ומיישרים את החלק העליון באמצעות לקקן.
אופים את הרולדה שהכנו במשך 9 דקות,או עד להזהבה שלה.
הופכים את הרולדה על גבי מגבת ומוציאים את נייר האפייה.
מגלגלים את הרולדה כשהיא עדיין חמה,ולאחר מכן מניחים לה להצטנן בטמפרטורת החדר.
להכנת קרם השוקולד קוציים את השוקולד ושמים קערה.
מוסיפים 500 מ"ל שמנת מתוקה וממיסים בסיר או קלחת שהונחו ליד [url=https://www.simhim.com/%D7%A6%D7%9C%D7...

[ התקדם ]

פסטה אדומה על ידי ELIA321e ב ב' מאי 16, 2022 11:08 am
מרכיבים

1 קילו פסטה ספגטי
1 קילו עגבניות
2 כפית מלח דק
2 כפית אורגנו יבש
קורט פלפל שחור דק
2 כף שמן זית
קופסת שימורים של עגבניות מרוסקות
2 שן שום

אופן ההכנה

מכינים את הפסטה עם סיר סולתם לפי ההוראות הרשומות.
מכניסים את כל מרכיבי הרוטב חוץ מהאורגנו ומבשלים על אש בינונית במשך 10 דקות ולאחר מכן מוסיפים
את האורגנו ומערבבים ומכבים את האש.
אחרי שהפסטה מוכנה מוסיפים את הרוטב ומערבבים
מפזרים אורגנו מעל ומגישים לשולחן.

טאג'ין טלה עם משמש ותאנים על ידי ELIA321e ב ש' מרץ 19, 2022 5:12 pm
מרכיבים

00 גרם כתף כבש עם עצמות
8 משמשים מיובשים
8 תאנים מיובשות
2 חצילים
2 בצלים
2 שיני שום
500 מיליליטר מים
כף כמון טחון
מקל קינמון ½
כף אבקת זנגביל
קמצוץ של זעפרן
כף שמן זית
מלח ופלפל שחור


אופן ההכנה

משרים את המשמשים והתאנים במים פושרים. פורסים דק את הבצל
והשום. חותכים את החצילים ובשר הטלה לקוביות בגודל של כ- 4 ס"מ.
מחממים את השמן בסיר סולתם לחום גבוה ומשחימים בו את קוביות הטלה.
מוסיפים את הבצל שישחים ואת השום הקצוץ, הכמון, הקינמון, הג'ינג'ר,
הזעפרן, המלח והפלפל. מערבבים באופן יסודי.
מוסיפים את החצילים, המשמשים, התאנים והמים.
סוגרים את מכסה סיר לחץ וכאשר הקיטור מתחיל לצאת, מנמיכים את עוצמת החום ומשאירים
להתבשל במשך הזמן הרשום.
מגישים.

 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 46  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Google [Bot], uriel17, מיכאל, ציפה דריפה אלמדלסי


cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction